carinaf 05.01.06, 10:12 Panie Januszu, przypadkiem jakimś znalazłam to forum i jestem pod duzym wrażeniem Czy mogę prosić o interpretację dla mnie 15.06.1975 i mojego partnera 17.03.1978 Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: 15.06.1975 07.01.06, 13:20 15-6-1975 dzień urodzenia 15 - wszystko przychodzi do ciebie samo, przyciągasz jak magnes przyjaciół, prezenty, możliwości życiowe. Z łatwością uczysz się, ale nie lubisz siedzieć nad książkami, wszystko samo ci wchodzi do głowy. Jesteś zdolna do ofiary, ale jeżeli ktoś na to zasługuje. Nie uznajesz dominacji nad sobą. Lubisz demonstrować szczodrość. Jesteś dobrą aktorką. z całej daty 7 - ROZWÓJ WEWNĘTRZNY, ZROZUMIENIE UKRYTYCH PRAWD, WTAJEMNICZENIE. Przeznaczony jesteś na doradcę lub kapłana. BĘDZIESZ SAMOTNY WŚRÓD TŁUMU (samotność potrzebna do realizacji 7). Nie gromadź dóbr materialnych, – kto straci w życiu materialnym, narodzi się w duchowym. Niczego nie szukać, przyjmować to, co niesie życie. Aby zrozumieć świat istniejący poza zmysłami, aby zrozumieć siebie, wskazana jest MEDYTACJA. Negatywne cechy wibracji 7: upierdliwość, sarkazm, ironia, znajdowanie winy u innych, próżniactwo, złośliwość, chytrość, podłość, oziębłość w stosunku do innych. Ostrzeżenie – 7–ki najczęściej popadają w nałogi. 7 jest najlepszym złodziejem, co do pracy najlepsze rezultaty osiągają pracując na własny rachunek. Nigdy nie powinny angażować się w spółki. aktualnie od 28 roku życia w drugim cyklu 6 - Jest to rodzaj szczęścia rodzinnego we własnym domu. Ograniczenia i obowiązki związane z małżeństwem i wychowywaniem dzieci. jednocześnie od 29 roku życia w drugim szczycie o wibracji 1, który potrwa do 38 roku życia - Duża aktywność, zmiany, chęć samodzielnego działania, umacnianie wewnętrznej indywidualności i szanowanie niezależności. Chęć wyrzeczenia się wszelkich represji. Można wiele rzeczy zaczynać i nie kończyć. czarne szczyty: 2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby. Pozdrawiam Odpowiedz Link