Dodaj do ulubionych

Do p.Janusza

06.02.06, 08:39
Urodziłam się 22.11.1981r.Proszę o zinterpretowanie mojej daty
urodzenia.Aktualnie jestem w trakcie poszukiwania pracy.Skończyłam
rersocjalizację.Staram się o pracę w Sądzie jako kurator zawodowy.Czy uda mi
się dostać pracę?Interesuje mnie też jak przedstawia się moja przyszłość?Będę
wdzięczna za pomoc!Interesuję się numerologią od dłuższego czasu,
przeczytałam książki Gladys Lobos.Może poleciłby mi Pan jakieś inne ciekawe
książki na ten temat?Interesuje mnie obliczanie cyklów życiowych, w jaki
sposób je obliczamy, skąd one się biorą?Proszę o odpowiedz.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Do p.Janusza 06.02.06, 13:02
      22-11-1981
      z dnia urodzenia 22 - jesteś pod wpływem świata obiektywnego i subiektywnego.
      Naucz się osiągać równowagę. 22 jest liczbą o największej mocy, energetycznie
      zasilana przez najwyższe poziomy. Nieograniczone możliwości w obu kierunkach.
      Nie będziesz w stanie urzeczywistnić wszystkich możliwości.
      Z całej daty 7 - ROZWÓJ WEWNĘTRZNY, ZROZUMIENIE UKRYTYCH PRAWD,
      WTAJEMNICZENIE. Przeznaczony jesteś na doradcę lub kapłana. Nie gromadź dóbr
      materialnych, – kto straci w życiu materialnym, narodzi się w duchowym. Niczego
      nie szukać, przyjmować to, co niesie życie.
      Negatywne cechy wibracji 7: upierdliwość, sarkazm, ironia, znajdowanie winy u
      innych, próżniactwo, złośliwość, chytrość, podłość, oziębłość w stosunku do
      innych.
      co do pracy najlepsze rezultaty osiągają pracując na własny rachunek. Nigdy
      nie powinny angażować się w spółki.
      aktualnie w pierwszym cyklu o wibracji 2 - w okresie dzieciństwa nadmierne
      przewrażliwienie, zanim coś się stanie to dzieci już płaczą. W późniejszym
      wieku cykl ten nie jest dobry dla wywyższania się, wypychania do przodu. Bądź
      obserwatorem, miej cierpliwość i takt, wchłaniaj wiedzę i doświadczenia. Unikaj
      nadwrażliwości na własny temat, bądź obiektywna. Każda sprawa ma dwie strony –
      obejrzyj i pomyśl. Cykl ten jest dobrym czasem na pracę zespołową i skupianie
      się na detalach.
      jednocześnie do 29 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 6 - Ograniczenia
      i obowiązki związane z rodziną. Mogło to oznaczać problem psychiczno – moralny
      z rodzicami lub wczesne założenie własnej rodziny.
      twoje czarne szczyty czyli wady: 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do
      podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz
      zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej.
      3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do
      gadulstwa.
      4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i
      spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja.
      od 1 października jesteś w roku o wibracji 5, wyjazdy, podróże, współpraca z
      zagranicą, problemy jakie mogą się pojawić to kręcenie się w kółko i uczucie
      braku rozwiązań problemów, które przed toba stają.
      Jeśli chodzi o literaturę to Gladys Lobos jest wiedzą z najwyźszej półki.
      Teraz tylko jakiś kurs u uznanego numerologa, np Pani Andrzejewskiej czy Pani
      Kowalskiej.
      Pozdrawiam

• ewunia117 Re: Do p.Janusza 06.02.06, 14:16
        Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedz!Wszystko, co Pan napisał jest
        strzałem w 10-tkę!Pozdrawiam!Życzę miłego dnia!
      • amatemi Re: Do p.Janusza 06.02.06, 14:45
        Jeśli chodzi o literaturę to Gladys Lobos jest wiedzą z najwyźszej półki.
        > Teraz tylko jakiś kurs u uznanego numerologa, np Pani Andrzejewskiej czy Pani
        > Kowalskiej.

Jesli chodzi o literature, to mysle, ze kazdy z nas cos innego uzna za wysoka
        polkesmile))
        Ksiazki Pani Gladys nigdy mnie nie zaciekawily, sa napisane dla calkowicie
        poczatkujacych. Byc moze, gdybym przeczytala je jako pierwsze, to bylabym nimi
        zainteresowana. Jednak pojawily sie one po lekturze ksiazek Nataszy
        Czarminskiej i Wlodzimierza Zylbertala, dlatego moglam odniesc wrazenie, ze sa
        z bardzo niskiej polki. ( Oczywiscie to jest moje wrazenie, moje odczucie po
        przeczytaniu danej ksiazki. Mozliwe, ze mialam wieksze oczekiwania biorac do
        reki ksiazke numerologicznej slawy).

Dlatego warto, aby kazdy, kto interesuje sie numerologia przeczytal jak
        najwiecej roznej literatury numerologicznej, a jesli chce sie angazowac w
        poznawanie tej wiedzy to poszedl na co najmniej dwa kursy o rozniacych sie
        znacznie systemach numerologicznych. Aby miec rozeznanie, aby wybrac to, co
        najbardziej danej osobie bedzie odpowiadalo.

Nie chce tu umniejszac wkladu Pani Gladys do numerologii, chodzi mi tylko o to,
        aby wiedziec, ze nie ma autorytetow w jakiejs dziedzinie, albo wszyscy ktorzy
        sie tym zajmuja sa autorytetami. Ilu ludzi, tyle spojrzen na dana sprawe. Kto
        odwazy sie ocenic i podzielic spojrzenia na falszywe i prawdziwe?smile)

Nie chcialam nikogo urazic, jesli tak sie stalo to prosze o wybaczeniesmile
        Pozdrawiam serdecznie,
        amatemismile))
        • janus50 Re: Do p.Janusza 06.02.06, 15:08
          Witaj, jeśli chodzi o Zylbertala to przez wielu polskich numerologów jest
          uznawany za "czarny charakter" polskiej numerologii. Mistrzowskie 44, stworzył
          własny system numerologiczny. Ja osobiście nie czytałem Zylbertala ale być może
          sięgnę aby porównać różnice..
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka