Dodaj do ulubionych

Do Janusa !!wołanie o pomoc

24.02.06, 16:06
Witam!Janus!mam takie pytanie otóz przez cały czas mam wielka potrzebę
wyjscia z domu rodzinnego i zacząc pracowac na własną rękę zarabiac na siebie
nie byc zależną finansową od męża ,ale niestety nie potrafie tego wszystkiego
zostawic tzn:dziecka itd..mozna by było pisac wiele.Wydaje mi sie ,ze
numerologicznie z daty urodzenia mam takie cos ze powinnam pracowac i
zarabiac 27.12.1976 ale spotkałam sie z tym ze moje wibracje chociazby z
imienia utrudniają mi to mam na imie ILONA i z tego imienia jestem
numerologiczną 6 a jak wiadomo 6 jest bardzo rodzinna ,proszę napisz mi co
jest takiego we mnie ze tak bardzo chce a nie potrafie tego podzielic jak
inne kobiety pracujące i zajmujące sie rodzina?mnie sie wydaje ,ze nie
potrafię wypośrodkowac u mnie jest albo białe albo czarne czyli na razie
wybrałam rodzine kosztem swoich potrzeb.Proszę napisz mi cos czy kiedykolwiek
ja przełamie sie i pójde do pracy ,bo sie juz bardzo męcze.Dziękuje za
odpisanie juz z góry.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Do Janusa !!wołanie o pomoc 25.02.06, 11:48
      Witaj
      Oczywiście rozumiem co przeżywasz, jesteś zmuszona do realizowania zupełnie
      innego scenariusza niżby to wynikało z twojej drogi życia zawartej w dacie
      urodzenia. Jesteś urodzeniowym mistrzowskim 44. Musisz się realizować jako
      osoba realizująca własne projekty, przedsięwzięcia o wielkim rozmachu, wielkie
      i odważne działania finansowe i twórcze. Możesz to realizować zarówno na planie
      materialnym jak i duchowym, czyli działaność np. biznesowa albo społeczna.
      To że blokowane są twoje pragnienia powoduje w tobie wewnętrzne rozdacie,
      wielkie spięcia emocjonalne oraz pogłębiającą się frustrację. Musisz to
      zmienić bo inaczej zmienisz się w zgorzkniałą kurę domową. Musisz zacząć
      realizować to co zapisane jest w twojej drodze życia z daty urodzenia.
      To że twoje imię daje 6 jest bez znaczenia, zawsze bierzemy pod uwagę całość,
      czyli wszystkie imiona i nazwiska oczywiście w powiązaniu z datą urodzenia, na
      tym można się opierać.
      a teraz do rzeczy:
      27-12-1976
      dzień urodzenia 27 - Jesteś obieżyświatem fizycznie i umysłowo, silną naturą
      niemogącą żyć w jednym miejscu. Jest w tobie indywidualizm i upór, pozornie
      cicha i spokojna natura, co swoje zrobi. Nie można cię z tego, co zrobisz
      rozliczyć, nie uda się to nawet najbliższej rodzinie. Czujesz potrzebę opieki i
      powodzenia.
      z całej daty 44 - Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się
      nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad
      sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji
      urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do
      rządzenia. Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej
      dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest również zmysłem praktycznym i
      potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią tworząc wielkie, pełne rozmachu
      projekty. Dzięki swej pomysłowości znajduje genialne rozwiązania sytuacji na
      pozór bez wyjścia. Jest to urodzony szef i przywódca. Wskazane jest aby dana
      osoba zajmowała się działalnością społeczną i charytatywną nawet o zasięgu
      międzynarodowym.
      od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 9 - Dla siebie mało dla innych
      wszystko. Nie szukaj miłości osobistej, bo 9 należy do świata. W tym cyklu
      można bardzo wiele osiągnąć na polu zawodowym i społecznym, niestety związki
      często kończą się porażką.
      jednocześnie od 28 do 37 roku życia w drugim szczycie o wibracji 5 z 14 - Dużo
      doświadczeń, częste zmiany, kontakty zagraniczne. Wyzwalanie się ze starych
      stereotypów. Szczyt ma charakter poszerzania we wszystkich kierunkach – w
      strefie duchowej i materialnej. W tym szczycie mogą być popełniane błędy w
      strefie emocjonalnej i życiu seksualnym. 14 może powodować przyciąganie do
      siebie rzeczy nagłych, niespodziewanych i nie pozytywnych.
      czarne szczyty czyli wady: 2 - przewrażliwienie, doły psychiczne, kompleksy.
      4 - Tendencje do bałaganiarstwa i spóźniania się. Zagubienie w szczegółach.
      Przechodzenie od pracoholizmu do lenistwa. Agresja. Narzucanie sobie i innym
      ograniczeń.
      6 - Jesteś pełen ideałów i zasad, uważasz, że każdy musi się tobie
      podporządkować i prawu, które sam stanowisz. Uważasz, że nigdy nie popełniasz
      błędów. Cała harmonia, równowaga, zdolności giną w twoim wysokim mniemaniu o
      sobie. W domu jesteś skrajnie apodyktyczny, na zewnątrz masz tendencje do
      drobnomieszczaństwa. Masz tendencje do różnego rodzaju fobii i gadulstwa.
      Nadopiekuńczość.

Pozdrawiam i życzę spełnienia pragnień

• matti451 Re: Do Janusa !!wołanie o pomoc 02.03.06, 18:47
        Witaj!odpisuje dopiero teraz poniewaz miałam zablokowany komputer.Czytałam
        kilka razy twoj post na mój temat i jak wiadomo wiele do mnie pasuje.ale mam
        wielie wątpliwosci kesli chodzi o to czy mógłbys mi jakos to wyjasnic??o ten
        cytat "W tym szczycie mogą być popełniane błędy w
        strefie emocjonalnej i życiu seksualnym. 14 może powodować przyciąganie do
        siebie rzeczy nagłych, niespodziewanych i nie pozytywnych.od 28 do 56 roku
        życia w drugim cyklu o wibracji 9 - Dla siebie mało dla innych
        wszystko. Nie szukaj miłości osobistej, bo 9 należy do świata. W tym cyklu
        można bardzo wiele osiągnąć na polu zawodowym i społecznym, niestety związki
        często kończą się porażką"bardzo proszę wyjasni mi te związki o co tu chodzi??
        dziękuje bardzo za wszystko.Pozdrawiam
        • janus50 Re: Do Janusa !!wołanie o pomoc 02.03.06, 20:20
          Witaj
          szczyt 5 manifestuje się pragnieniem wolności, zerwania ze wszelkimi
          zależnościami, również poszukiwaniem nowych przeżyć, emocji, również w strefie
          intymnej. Może pojawić się chęć flirtowania, romansu. Jest to piątka z
          karmicznej 14, opis 14-tki znajdziesz w wątku "liczby karmiczne"
          9 powoduje otwarcie na pomoc innym ludziom, zainteresowanie ich troskami,
          dzielenie ich smutków. W okresie "panowania" tej liczby łatwo zapomina się o
          potrzebach osób najbliższych, cierpią na tym partnerzy i członkowie rodziny.

Jak już wielokrotnie wspominałem, analiza daty urodzenia pokazuje pewien
          standard. Jak będzie się on realizował, czy w pełnej opcji czy też częściowo,
          decydują wibracje z imion i nazwisk. Dlatego pełny obraz danej osoby może dać
          tylko pełna analiza numerologiczna.
          Pozdrawiam
          • matti451 Re: Do Janusa !!wołanie o pomoc 04.03.06, 16:41
            Witaj!napisałes mi taka rzecz ,że może pojawić się chęć flirtowania, romansu i
            tutaj sie nie mogę zgodzic absolutnie poniewaz ,mam to juz za sobą miałam
            romans 4 lata temu ,teraz nawet o tym nie myslę i nie mam zamiaru jestem bardzo
            szczęsliwa w związku ,proszę napisz mi czy to tak musi byc??wrazen szukałam
            dużo wczesniej ten cały opis bardziej mi pasuje na to jak kiedys postępowałam
            ale nie teraz nic nie rozmumiem .Podliczyłam swoją wibracje imienia + nazwisko
            to wychodzi mi 3 a jesli dodac drugie imię to razem wynosi 6 no i jesli jest
            wazne z bierzmowania to w całosci 7 .Mozesz mi teraz napisac po
            sprawdzeniu moich wibracji czy to wszystko sie zgadza z datą urodzenia ,bo
            napsałes ze bardzo jest to wazne.Dziękuje bardzo ,bardzo!!!!!
            • janus50 Re: Do Janusa !!wołanie o pomoc 04.03.06, 20:42
              witaj,
              trudno się opierać na wyliczeniach których nie zrobiłem.
              W jaki sposób realizujesz swoją drogę życia z daty urodzenia jest zależne od
              wibracji z imion i nazwisk, jeśli to dla ciebie ważne zleć analize
              profesjonaliście. Wtedy masz pewność że wszysko będzie obliczone solidnie i
              prawidłowo.
              Pozdrawiam
        • alekxis7 Re: Do Janusa !!wołanie o pomoc 03.03.06, 22:18
          Witam. 14 uczy także szacunku do wolnosci cudzej i
          własnej. Chodzi o to żeby korzystac z własnej wolności
          szanowac siebie i nie wchodzic w związki z partnerem tylko dla
          doznań erotycznych. Wnosi to w życie uczuciowe
          wielki chaos . Doswiadczamy wtedy niespełnienie w
          związkach.
          14 uczy doswiadczeń życiowych poza pięcioma zmysłami ciała.
          Jezeli jeszcze występuje przy tym 9, to pozwala odkryc duchowosc
          i ją rozwijac. pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka