adamaj 14.03.06, 17:11 Witaj, czy moglabys napisac kilka slow o mnie ? 16.10.1976 W takiej formie jakiej uzylas w tym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23210&w=38457522&a=38467121 Pozdr, A Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatemi Re: prosba do amatemi :) 15.03.06, 18:03 w tamtym liscie pisalam o konkretnym problemie i na nim skupilam sie analizujac date urodzenia. W Twojej dacie widze ogromna energie. Jesli zdecydowalbys sie kiedys pomagac ludziom, to bylbys w tym dobry. W tej ogromnej energii tkwi rowniez cień: mozliwosc wykorzystywania energii przeciwko innym. W tym wypadku Ty podejmujesz decyzje. Kazde dzialanie na rzecz swiatla lub cienia zalezy od Twojego wyboru. Nie ma w dacie konkretnego kierunku. Glownym watkiem,ktory tu widze jest watek wspinaczki, zdobywania ( czego? nie wiem) na zasadzie: nie o to chodzi by zlapac kroliczka, ale by gonic go. Masz dosc surowe i silne meskie energie, jednak aby dojsc do czegos co uwazasz za najwazniejsze, w swoim zyciu, postanowiles wykorzystac energie zenskie. W tym pomoga Ci spotykane przez Ciebie kobiety, ktore beda Cie uczyc, co to znaczy zenska energia ( ta wlasciwa, nie wypaczona). Oczywiscie na poczatku zawsze spotykamy sie z wlasnym cieniem, aby potem moc zdecydowac czy chcemy w nim tkwic, czy zamierzamy poznac druga strone, te jasna. Wyglada to tak, ze chocbys nie wiem jak sie staral, jesli nie wlaczysz w siebie energii zenskiej, nie rozpoznasz jej w sobie i nie zaakceptujesz, to nie osiagniesz tego, co chcesz osiagnac. Postawiles sobie taki warunek. Ta zenska energia to nie tylko kobieta, tu moze byc ona polaczona ze sztuką, jakąkolwiek. Sztuka jest nielogiczna, intuicyjna. Wiec moze tu rowniez chodzic o intuicje, a nie o kobiete z krwi i kosci)) Ogolnie: bardzo dobry portret dla uzdrawiacza. Nie widac tu jednak zupelnie wartosci jakimi ten uzdrawiacz sie kieruje w zyciu. Nie widze w tym portrecie zadnych uczuc (moze to byc zwiazane z pierwszym okresem zycia. Bardzo silnie zaznaczone wypaczenie energii meskich). Poza sposobem realizacji tego wcielenia. Poprzez nie postanowiles sie poznawac, realizowac. Jesli chodzi o zdrowie, to jestes jak ruski zegarek))) nie do zdarcia) Moga oczywiscie wystepowac choroby, ale masz w sobie taka sile, ze mozesz sobie z nimi sam poradzic ( warunek: rozbudzenie i zawierzenie swojej intuicji; polaczenie pierwiastka meskiego i zenskiego w sobie co prowadzi do pelnej harmonii ) To tak pobieznie, to co rzucilo mi sie w oczy patrzac na te date. Pozdrawiam serdecznie, amatemi Odpowiedz Link
adamaj Re: prosba do amatemi :) 15.03.06, 18:43 > W Twojej dacie widze ogromna energie. Jesli zdecydowalbys sie kiedys pomagac > ludziom, to bylbys w tym dobry. Wyobraz sobie ze ze mna jest tak, iz jesli zdobede jakas wiedze, doswiadczenie, to lubie dzielic sie nim z innymi. Tak bylo w przypadku tenisa ziemnego i taichi - w obu przypadkach zdarzylo mi sie byc "trenerem". >W tym pomoga Ci spotykane przez Ciebie kobiety, ktore beda Cie uczyc... Rzeczywiscie, spotkalem w swoim zyciu kobiete (bardzo mocno stojaca na ziemi), ktora potrafi przywolac mnie do pionu, zmobilizowac do dzialania itp itd. Jest dla mnie autorytetem - i mam zamiar z nia sie ozenic > Postawiles sobie taki warunek. Ta zenska > energia to nie tylko kobieta, tu moze byc ona polaczona ze sztuką, > jakąkolwiek. Pracuje w agencji reklamowej - ze "sztuka" mam do czynienia na codzien, wiele moich obowiazkow jest zwiazanych z kreacja. > Ogolnie: bardzo dobry portret dla uzdrawiacza. Kiedys jeden z bioenergoterapeutów powiedzial ze mam bardzo silna energie i jesli bym ja rozwijal, odkrywal w sobie, moglbym duzo zdzialac dla innych. Bardzo dziekuje za Twoja analize. Wlasnie takie sa... najfajniejsze. Nieszablonowe. Pozdrawiam, Adam Odpowiedz Link