Dodaj do ulubionych

prosba do amatemi :)

14.03.06, 17:11
Witaj,
czy moglabys napisac kilka slow o mnie ?
16.10.1976
W takiej formie jakiej uzylas w tym watku:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23210&w=38457522&a=38467121
Pozdr,
A
Obserwuj wątek
    • amatemi Re: prosba do amatemi :) 15.03.06, 18:03
      w tamtym liscie pisalam o konkretnym problemie i na nim skupilam sie analizujac
      date urodzenia.

W Twojej dacie widze ogromna energie. Jesli zdecydowalbys sie kiedys pomagac
      ludziom, to bylbys w tym dobry. W tej ogromnej energii tkwi rowniez cień:
      mozliwosc wykorzystywania energii przeciwko innym. W tym wypadku Ty podejmujesz
      decyzje. Kazde dzialanie na rzecz swiatla lub cienia zalezy od Twojego wyboru.
      Nie ma w dacie konkretnego kierunku.
      Glownym watkiem,ktory tu widze jest watek wspinaczki, zdobywania ( czego? nie
      wiem) na zasadzie: nie o to chodzi by zlapac kroliczka, ale by gonic go. Masz
      dosc surowe i silne meskie energie, jednak aby dojsc do czegos co uwazasz za
      najwazniejsze, w swoim zyciu, postanowiles wykorzystac energie zenskie. W tym
      pomoga Ci spotykane przez Ciebie kobiety, ktore beda Cie uczyc, co to znaczy
      zenska energia ( ta wlasciwa, nie wypaczona). Oczywiscie na poczatku zawsze
      spotykamy sie z wlasnym cieniem, aby potem moc zdecydowac czy chcemy w nim
      tkwic, czy zamierzamy poznac druga strone, te jasna.
      Wyglada to tak, ze chocbys nie wiem jak sie staral, jesli nie wlaczysz w siebie
      energii zenskiej, nie rozpoznasz jej w sobie i nie zaakceptujesz, to nie
      osiagniesz tego, co chcesz osiagnac. Postawiles sobie taki warunek. Ta zenska
      energia to nie tylko kobieta, tu moze byc ona polaczona ze sztuką, jakąkolwiek.
      Sztuka jest nielogiczna, intuicyjna. Wiec moze tu rowniez chodzic o intuicje, a
      nie o kobiete z krwi i kosciwink))

Ogolnie: bardzo dobry portret dla uzdrawiacza. Nie widac tu jednak zupelnie
      wartosci jakimi ten uzdrawiacz sie kieruje w zyciu. Nie widze w tym portrecie
      zadnych uczuc (moze to byc zwiazane z pierwszym okresem zycia. Bardzo silnie
      zaznaczone wypaczenie energii meskich). Poza sposobem realizacji tego
      wcielenia. Poprzez nie postanowiles sie poznawac, realizowac.

Jesli chodzi o zdrowie, to jestes jak ruski zegarekwink))) nie do zdarciasmile)
      Moga oczywiscie wystepowac choroby, ale masz w sobie taka sile, ze mozesz sobie
      z nimi sam poradzic ( warunek: rozbudzenie i zawierzenie swojej intuicji;
      polaczenie pierwiastka meskiego i zenskiego w sobie co prowadzi do pelnej
      harmoniismile )

To tak pobieznie, to co rzucilo mi sie w oczy patrzac na te date.

Pozdrawiam serdecznie, amatemismile
      • adamaj Re: prosba do amatemi :) 15.03.06, 18:43
        > W Twojej dacie widze ogromna energie. Jesli zdecydowalbys sie kiedys pomagac
        > ludziom, to bylbys w tym dobry.

Wyobraz sobie ze ze mna jest tak, iz jesli zdobede jakas wiedze, doswiadczenie,
        to lubie dzielic sie nim z innymi. Tak bylo w przypadku tenisa ziemnego i
        taichi - w obu przypadkach zdarzylo mi sie byc "trenerem".

>W tym pomoga Ci spotykane przez Ciebie kobiety, ktore beda Cie uczyc...

Rzeczywiscie, spotkalem w swoim zyciu kobiete (bardzo mocno stojaca na ziemi),
        ktora potrafi przywolac mnie do pionu, zmobilizowac do dzialania itp itd. Jest
        dla mnie autorytetem - i mam zamiar z nia sie ozenic smile

> Postawiles sobie taki warunek. Ta zenska
        > energia to nie tylko kobieta, tu moze byc ona polaczona ze sztuką,
        > jakąkolwiek.

Pracuje w agencji reklamowej - ze "sztuka" mam do czynienia na codzien, wiele
        moich obowiazkow jest zwiazanych z kreacja.

> Ogolnie: bardzo dobry portret dla uzdrawiacza.

Kiedys jeden z bioenergoterapeutów powiedzial ze mam bardzo silna energie i
        jesli bym ja rozwijal, odkrywal w sobie, moglbym duzo zdzialac dla innych.

Bardzo dziekuje za Twoja analize. Wlasnie takie sa... najfajniejsze.
        Nieszablonowe.

Pozdrawiam,
        Adam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka