sylateresa 24.05.06, 16:14 Witam. prosze o interpretacje numerologiczna mam na imie Sylwia ur 04.09.77,wiem ze jestem numerologiczna jedynka .dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: prozba o interpretacje 25.05.06, 15:17 4-9-1977 dzień urodzenia 4 - Sukcesy odnosisz w handlu, ogrodnictwie, przemyśle tekstylnym. Masz duże wyczucie proporcji i formy. Wszystko, co stworzysz możesz sprzedać. Nie lubisz zmieniać swoich poglądów, raczej narzucasz je innym. Sam dla siebie jesteś prawem. Masz duże przeżycia na tle emocjonalnym. z całej daty 1 - Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować wszystkie swoje projekty do końca sama. Praca twoja nad poszerzaniem wiedzy ma trwać do końca życia. Jesteś urodzonym przywódcą, nie lubisz iść w tłumie, i właśnie, dlatego w tym, co robisz masz być perfekcjonistką. Rysem twojego charakteru jest ambicja. od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 4 - jest to okres, któremu towarzyszy solidna praca w konkretnym kierunku, twoje kontakty z ludźmi są ograniczone, brakuje ci natchnienia, unikasz rozrywek i życia społecznego. Jest to cykl, w którym buduje się fundamenty całego życia, panuje w nim wiele ograniczeń i niepowodzeń. Każdy sukces wymaga wytężonej pracy, nic nie przychodzi łatwo... jednocześnie do 35 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 4 z 13 - Wszystko jest bardzo stabilne i wolno się toczy, tworzą się fundamenty przyszłości. Szczyt wymaga pracy i nieustannej cierpliwości, pojawiają się ograniczenia. W grę może wchodzić przesadne zaangażowanie w pracę albo wręcz przeciwnie totalne lenistwo. Agresja. W tym szczycie wchodzi w wibrację 4 karmiczna 13, która powoduje porażki w swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7 z 16 czyli karmiczna waląca się wieża co może powodować rozpad związków. czarne szczyty czyli wady: główny 3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa wtórne 2 i 5 2 - przewrażliwienie na punkcie własnej osoby, tendencje do kompleksów i depresji 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link