Dodaj do ulubionych

bardzo poprosze o interpretacje

28.06.06, 06:06
czy data 29.07.2006 jest dobry na zawarcie zwiazku malzenskiego dla osob z
wibracjami :
kobieta 10.04.1971 = 5 i mezczyzna = 7

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: bardzo poprosze o interpretacje 28.06.06, 09:56
      witaj
      odpowiedź nie jest prosta, wymaga dość żmudnego procesu obliczania najpierw
      lat, miesięcy i dni własnych dla obojga przyszłych małżonków a potem ze
      wszystkich dni pozytywnych wybrania takiej daty, która będzie pozytywna dla
      obojga. To zdecydowanie praca dla numerologa-profesjonalisty..
      Pozdrawiam
      • sayrah Re: bardzo poprosze o interpretacje 28.06.06, 15:25
        dziekuje bardzo za tak szybka odpowiedz ... trudno, zdam sie na intuicje smile))
        a czy moglby pan cos napisac, podpowiedziec - dotyczacego aspektu numerologii w
        moim zabalaganionym zyciu ? kiedy dla numerologicznych 5 (10.04.1971) cos sie
        zmieni ? czy to moja wina , ze tak to zycie biegnie obok mnie ? i czy
        szczescie usmiechnie sie do mnie kiedys w swerze uczuciowej lub finansowej?
        ktos mi kiedys mowil, ze wygram duza kwote pieniedzy po ukonczeniu 35 roku
        zycia, czy liczby dotyczace mnie tez tak wskazuja ? Pozdrawiam smile
        • janus50 Re: bardzo poprosze o interpretacje 30.06.06, 14:09
          witaj
          aktualnie jesteś dobrym strumieniu wibracyjnym - cykl 1 do 56 roku życia i
          szczyt 1 do 40 roku życia w drugim szczycie życiowym również 1.
          Jeśli się pojawiają jakieś problemy i trudności to moim zdaniem mogą one być
          powodowane piątką w czarnych szczytach, która może powodować kręcenie się w
          kółko, brak wniosków z własnych doświadczeń, brak umiejętności podejmowania
          trafnych i szybkich decyzji...

Pozdrawiam
          • sayrah Re: bardzo poprosze o interpretacje 30.06.06, 14:58
            Panie Januszu, bardzo serdecznie dziekuje smile pozwole sobie zagladac na Pana
            Forum, i gdy bedzie mial pan mniej zapytan, odezwe sie jeszcze. Podziwiam Pana,
            jak Pan potrafi pogodzic , zycie rodzinne, obowiazki domowe, prace i jeszcze
            udzielac sie tutaj, duzy uklon w Pana strone. Tak malo jest juz osob, ktore
            bezinteresownie pomagaja ... pozdrawiam i zycze duzo cierpliwosci i
            wytrwalosci smile
            • janus50 Re: bardzo poprosze o interpretacje 30.06.06, 15:21
              dziękuję za dobre słowa i pozytywną energię, przyda mi się bo sam juz nie wiem
              jak to wszystko pogodzić!!
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka