sayrah 28.06.06, 06:06 czy data 29.07.2006 jest dobry na zawarcie zwiazku malzenskiego dla osob z wibracjami : kobieta 10.04.1971 = 5 i mezczyzna = 7 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: bardzo poprosze o interpretacje 28.06.06, 09:56 witaj odpowiedź nie jest prosta, wymaga dość żmudnego procesu obliczania najpierw lat, miesięcy i dni własnych dla obojga przyszłych małżonków a potem ze wszystkich dni pozytywnych wybrania takiej daty, która będzie pozytywna dla obojga. To zdecydowanie praca dla numerologa-profesjonalisty.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sayrah Re: bardzo poprosze o interpretacje 28.06.06, 15:25 dziekuje bardzo za tak szybka odpowiedz ... trudno, zdam sie na intuicje )) a czy moglby pan cos napisac, podpowiedziec - dotyczacego aspektu numerologii w moim zabalaganionym zyciu ? kiedy dla numerologicznych 5 (10.04.1971) cos sie zmieni ? czy to moja wina , ze tak to zycie biegnie obok mnie ? i czy szczescie usmiechnie sie do mnie kiedys w swerze uczuciowej lub finansowej? ktos mi kiedys mowil, ze wygram duza kwote pieniedzy po ukonczeniu 35 roku zycia, czy liczby dotyczace mnie tez tak wskazuja ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: bardzo poprosze o interpretacje 30.06.06, 14:09 witaj aktualnie jesteś dobrym strumieniu wibracyjnym - cykl 1 do 56 roku życia i szczyt 1 do 40 roku życia w drugim szczycie życiowym również 1. Jeśli się pojawiają jakieś problemy i trudności to moim zdaniem mogą one być powodowane piątką w czarnych szczytach, która może powodować kręcenie się w kółko, brak wniosków z własnych doświadczeń, brak umiejętności podejmowania trafnych i szybkich decyzji... Pozdrawiam Odpowiedz Link
sayrah Re: bardzo poprosze o interpretacje 30.06.06, 14:58 Panie Januszu, bardzo serdecznie dziekuje pozwole sobie zagladac na Pana Forum, i gdy bedzie mial pan mniej zapytan, odezwe sie jeszcze. Podziwiam Pana, jak Pan potrafi pogodzic , zycie rodzinne, obowiazki domowe, prace i jeszcze udzielac sie tutaj, duzy uklon w Pana strone. Tak malo jest juz osob, ktore bezinteresownie pomagaja ... pozdrawiam i zycze duzo cierpliwosci i wytrwalosci Odpowiedz Link
janus50 Re: bardzo poprosze o interpretacje 30.06.06, 15:21 dziękuję za dobre słowa i pozytywną energię, przyda mi się bo sam juz nie wiem jak to wszystko pogodzić!! Pozdrawiam Odpowiedz Link