ninel 28.06.06, 08:52 Dzień dobry, ja również bardzo proszę o interpretację. Moja data urodzin: 28- 07-1974. Z góry bardzo dziękuję, Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: bardzo proszę o interpretację 28.06.06, 15:53 28-7-1974 dzień urodzenia 28 - Nie ma bardziej emocjonalnej osoby od ciebie, posiadasz też najsilniejszą, nad wszystkimi dominującą wolę. Masz wyjątkowy dar przekonywania i perswazji. Brakuje ci wytrwałości w realizacji swoich projektów i dlatego często inni wykorzystują twoje pomysły. Powinieneś pracować nad jedną rzeczą, kończyć i zacząć pracę nad inną rzeczą lub sprawą. z całej daty 3 - Dziel się wiedzą, bądź przydatną dla innych. Rozdając wiedzę, stajesz się światłem dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być związaną ze sztuką, ze wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym. Największym środkiem twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze, gdy przy tobie są ludzie. od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu życiowym o wibracji 1 - jest to najbardziej korzystny cykl, daje niesamowite możliwości rozwoju w każdym aspekcie życia. Otwiera się wiele nowych dróg i możliwości. Rozwija własną indywidualność i samodzielność. jednocześnie do 33 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 8 - w tym szczycie jesteś zainteresowany praktyczną stroną życia. Duże i dużo przedsięwzięć związanych z pieniędzmi. Jest to próba stabilizacji we wszelkich aspektach życia. czarne szczyty czyli wady: główny 3 - tendencja do nadmiernej gadatliwości lub popadania w gburstwo wtórne 3 i 6 3 - jak wyżej 6 - Jesteś pełen ideałów i zasad, uważasz, że każdy musi się tobie podporządkować i prawu, które sam stanowisz. Uważasz, że nigdy nie popełniasz błędów. Cała harmonia, równowaga, zdolności giną w twoim wysokim mniemaniu o sobie. W domu jesteś skrajnie apodyktyczny, na zewnątrz masz tendencje do drobnomieszczaństwa. Masz tendencje do różnego rodzaju fobii i gadulstwa. Nadopiekuńczość. Pozdrawiam Odpowiedz Link