rozesmiana75 29.08.06, 12:25 o interpretacje 07.09.1975 , imie Dagny . Przeczytalam juz kilka opisow , sama liczylam .doszukalam sie jednak wielu niespojnosci i nie wiem dlaczego . Pozdrawiam i dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Czy i ja moge miec prosbe 29.08.06, 12:57 witaj niestety dziś nie zdążę, dopiero jutro późnym wieczorem. Jeśli masz jakieś pytania wzgl liczenia to chętnie pomogę. Napisz w czym problem. Pozdrowionka Odpowiedz Link
rozesmiana75 Re: Czy i ja moge miec prosbe 29.08.06, 13:01 Dzien Dobry , chcialabym poznac Twa interpretacje .Jestem ciekawa tego co Ty wywnioskujesz z daty mojego urodzenia i imienia . Chce to porownac do moich prob poznania siebie ( w kontekscie swiata cyfr ) .Poczekam cierpliwie do czwartku Dziekuje . Odpowiedz Link
amatemi Re: Czy i ja moge miec prosbe 29.08.06, 15:27 nie wiem, co pisza o tej dacie. W moim odczuciu, przyszlas z pamiecia doswiadczenia smierci. Temat umierania jest tu bardzo mocno zaznaczony.Dla kogos kto przychodzi na ziemie moze symbolizowac wprowadzenie tego wzorca w celu pozbycia sie obciazenia, ktore osoba niesie z wielu wcielen. Wyglada to na wcielenia kaplanskie gdzie dla bogow skladano ludzi w ofierze. W Egipcie po smierci wysokiego urzednika panstwowego, zamykano cala jego zywa rodzine oraz dobytek razem z jego cialem, aby mial na drugim swiecie wszystko, co bylo przy nim na ziemi. Ludzie gineli tam po dlugich meczarniach. Kaplanskie wcielenia daja nam dodatkowo ciekawa informacje, co, wydaje mi sie, widac w tej dacie. Odrzucenie zycia. Ten problem mozliwe, ze pojawia sie u Ciebie, poniewaz nastawiona jestes na poznawanie zycia bardzo ziemskiego, tak, jakbys nigdy wczesniej go nie odczuwala, byla odizolowana od niego. Wybralas sobie trudne doswiadczenia zyciowe, klody pod nogi, klody materialne, ze swiata ziemskiego, aby go poczuc calą sobą. Te doswiadczenia moga pomoc Ci rozbic stare schematy postepowania, ktorych Twoja dusza juz nie chce. A czy tak jest naprawde, to nie wiem))) Taka jest moja interpretacja tej daty))) Pozdrawiam serdecznie, amatemi))) Odpowiedz Link
rozesmiana75 Re: Czy i ja moge miec prosbe 30.08.06, 13:40 Dziekuje .Czyli poprostu kawal ciezkiego zycia w ktorym nie bedzie za prosto ale bedzie bardzo ciekawie.Czy jest jakas droga ktora ulatwi pokonywanie tych trudnosci .Bycie mistrzowska 11 samo w sobie jest trudne i wymaga nieustannej pracy nad soba .Czy mozesz mi udzielic jakis wskazowek? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
amatemi Re: Czy i ja moge miec prosbe 30.08.06, 14:23 trudy zycia dotycza glownie materii, wiec nie jest zle))) Aby odczuc milosc do zycia w materii mozna sobie pomagac praca w ziemi, zabawa w glinie, gra na bebnach najlepiej wlasnej roboty. Kontaktem z natura, przyroda. Akceptacją swego ciala, np. namaszczaniem go roznymi olejkami, sprawianiem mu roznych przyjemnosci ( masaze relaksacyjne, solanki itp.) Ta data ma nie tylko 11 ale i 38. Z jakiegos powodu odczuwam to u Ciebie jako nieumiejetnosc znalezienia srodka, kompromisu w spotykajacych Cie sprzecznosciach. Poznajesz dwa bieguny kazdej rzeczy i wchodzisz w nie powodujac dysharmonie w sobie ( to oczywiscie moze byc tylko odczucie). W ten sposob jednak bardzo ladnie mozesz poznawac swiat materii. Zharmonizowanie przeciwienstw wzmocni 5. A jesli jeszcze uda Ci sie zaakceptowac siebie w pelni, nie zwracajac uwagi na to, czy otoczeniu sie to podoba, to na pewno 11 da o sobie znac))) Takie sa moje odczucia)) pozdrowionka, amatemi Odpowiedz Link
rozesmiana75 Re: Czy i ja moge miec prosbe 30.08.06, 14:42 Co do poznawania , jest w tym duzo racji.Od kiedy pamietam interesowaly mnie oba bieguny roznych kwestii , chec poznania tak naprawde a nie wylacznie po lebkach .A solanki i relaksacje sa czyms o czym nie moge zapominac , o tym tez wiem Dziekuje bardzo Pozdrawiam. Odpowiedz Link
janus50 Re: Czy i ja moge miec prosbe 30.08.06, 21:31 7-9-1975 dzień urodzenia 7 - Jesteś inteligentny, refleksyjny, lojalny, masz silnie rozwiniętą intuicję i głęboki intelekt. Pragniesz spokoju, zgody, mądrości. Masz filozoficzny stosunek do życia, skłaniasz się ku zagadnieniom mistycznym i świat wartości materialnych ma dla ciebie niewiele powabu. pozytywnie: lubisz się uczyć, cenisz stabilizację, rozmyślania i ład. Masz umysłowość analityczną, jesteś zdolny do rozważań na dużym poziomie abstrakcji. negatywnie: musisz relaksować się i medytować. Brak ci siły wewnętrznej, jesteś więc pozbawiony zdolności współodczuwania. z całej daty 9 z 36 - Jesteś humanistą, idealistą, osobą światłą i wykształconą. Pociągają cię poszukiwania intelektualne, metafizyka i okultyzm. Chcesz zbudować nowy, lepszy świat, w którym wszyscy będą żyć szczęśliwie. Pracujesz na niego bezinteresownie, wiedząc, że wszystko, co czynisz dla ludzkości, stanowi źródło twojego bogactwa wewnętrznego. Jesteś osobą pełną współczucia dla innych, posiadasz dużą intuicję, która sprawia, że ludzie chętnie powierzają ci swoje tajemnice. Niekiedy całkowicie oddajesz się problemom innych nie umiejąc odróżnić, komu można pomóc, a komu nie. Masz tendencję do przyjmowania na swe barki problemów całego świata, identyfikacji z cierpieniami całej ludzkości. Może to prowadzić do zanegowania samego siebie i w efekcie do frustracji i dyskomfortu wewnętrznego spowodowanego świadomością, że ani nie przeżywasz własnego życia, ani nie pomagasz wszystkim, którzy tego potrzebują. Jest to jedna z lekcji „dziewiątki" — nauczyć się żyć ze swą potrzebą niesienia pomocy tak, by nie zapomnieć o sobie, albowiem rezygnując z własnego rozwoju, nie mamy czym dzielić się z innymi. Dziewięć to liczba próby — im wyżej wchodzimy, tym więcej trudności napotykamy. Równocześnie zapewnia ona subtelne zdolności psychiczne, szczodrość, dobroć, tolerancję, uwaga i altruizm. Osoba wibrująca negatywnie staje się natomiast egoistyczna i uparta. Niecierpliwi się, gdy jej polecenia nie są wykonywane natychmiast i z najwyższą dokładnością. Zamiast zajmować się innymi — myśli tylko o sobie i w efekcie traci wiarę. Ulega wpływom, jest pasywna i kłamliwa. Staje się nieśmiała, lękliwa. Zarówno wibrując pozytywnie, jak i negatywnie, „dziewiątki" są wystawione na swej drodze na ekstremalne emocje. To wewnętrzne napięcie może doprowadzić do zaburzeń na tle nerwowym. Sukces osiągnięty poprzez postawę negatywną oznacza spełnienie materialne, lecz życie będzie krótkie i ubogie duchowo, gdyż „dziewiątki" przychodzą na ten świat, by służyć ludzkości. Celem twoim jest przenikanie tajemnic natury ludzkiej i zgłębianie wiedzy niedostępnej percepcji zmysłowej. Wyzbycie się potrzeb materialnych jako niepotrzebnego bagażu często bywa konsekwencją zdobytej przez ciebie mądrości. Jako pozytywnie wibrująca „dziewiątka" jesteś dobrym, czułym i uważnym partnerem. Negatywne cechy tej liczby czynią cię osobą niewierną, niemoralną, dążącą do dominacji i wykorzystywania partnera. W każdym przypadku masz neurotyczną potrzebę nieustannego potwierdzania, że jesteś kochany. 36 - Przymus dźwigania na swych barkach ciężkich obowiązków, ale na szczęście posiadamy odwagę stawienia im czoła i umiejętność akceptacji tego, co niesie los, gdyż rozumiemy głęboki sens naszych doświadczeń. Rozwinięta intuicja pomaga nam w przewidywaniu skutków zdarzeń i sprawia, że możemy dokonać wielkich odkryć. Natomiast, jeśli nie zrozumiemy własnych emocji, inni przestaną nas rozumieć. Nasza współczująca natura może być wzbogacona o skłonności filozoficzne i zdolności profetyczne, co przyniesie nam uznanie i spełnienie po zmiennych kolejach losu. Wszystko, co stworzymy, będzie miało dużą wartość. Pouczające podróże. od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 7 - Niespodziewane wydarzenia. Jakieś spotkania lub okazje, które wyraźnie zmienią kierunek życia. Niezależna działalność zawodowa, często wymagająca szczególnych kwalifikacji. Studia, poszukiwania, analiza, doświadczenia. Należy wystrzegać się w swej działalności celów wyraźnie lub wyłącznie materialistycznych oraz stowarzyszania się, należy zachować niezależność. Okres zdobywania wiedzy i wyciągania wniosków. Zainteresowanie wiedzą tajemną. Życie raczej w odosobnieniu. Wibracja ta nie sprzyja przygodom miłosnym, chyba, że uczucie zaskoczyło nas znienacka. lekcja: wchodzić w każde doświadczenie świadomie, przyjmując na siebie odpowiedzialność za błędy i potknięcia. Gromadzić w ten sposób mądrość życiową. Szanować wiedzę i pracę — własną i cudzą. Zrozumieć, że każdy z nas obejmuje tylko fragment większej całości, nikt nie jest ani lepszy ani gorszy, a różni nas tylko zakres odpowiedzialności i pracy, proporcjonalny do naszych możliwości. negatywnie: klęska związku uczuciowego lub wspólnego przedsięwzięcia. Straty materialne. Samotność, brak środków do życia. Depresja, choroba. jednocześnie od 27 do 36 roku życia w drugim szczycie o wibracji 11/2 - wzniosłe aspiracje. Nauka altruizmu, tolerancji, wglądu w drugiego człowieka. Należy unikać angażowania się w sprawy czysto finansowe. Ważna zmiana: podniesienie standardu życia i pozycji zawodowej, często dzięki przyjaciołom lub współpracownikom. Niekiedy spełnienie poprzez związek uczuciowy lub małżeństwo. Jeśli wibrujemy negatywnie — straty są bardzo poważne, rozstania bardzo bolesne, służące ewolucji wewnętrznej, dojrzewaniu wiedzy Pozytywnie: ambicja, sukces, poważanie. Zrealizowanie pewnego ideału. Porozumienie na planie subtelnym. Oryginalne projekty. Intuicja służąca celom praktycznym. Negatywnie: straty, ruina. Rozstania nagłe i trudne. Czasami nierealne plany. Fanatyzm. Wibracja 11, obojętnie czy w szczycie czy w cyklu czy też w wibracji urodzeniowej jest bardzo trudny. Wynika to z tego, że żadna z liczb mistrzowskich nie różni się od swojej zredukowanej formy tak drastycznie jak 11 i 2. Następuje tu kompletna polaryzacja aspektów. 11 to jednostka świetnie spełniająca się jako przywódca - dwójka to potulny naśladowca. 11 nie ma problemy z podejmowaniem decyzji dla dwójki to koszmar. 11 twardo obstaje przy swoich racjach - dwójka nie ma ochoty o nie walczyć i chętnie się zgadza z wolą większości. Mogę tu przytoczyć całe mnóstwo jeszcze innych cech tych dwóch wibracji, które różnią się w sposób skrajny. Wszystko to dzieje się obrębie jednej osoby, nieustanna walka, pole bitwy, raz bierze górę 11 innym razem 2. Prowadzi to do wewnętrznego rozdacia i ogromnych sprzeczności emocjonalnych. Uświadomienie sobie tego, pomoże osobie pozostającej pod działaniem wibracji 11 na odpowiednie ukierunkowanie swoich dążeń i stopniową eliminację typowych dla dwójki reakcji. Nie jest to oczywiście łatwe, bo to kawał ciężkiej roboty, aczkolwiek możliwe. Szczególnie że ostatni cykl życiowy masz 22 i jeśli uda się tobie zrealizować szczyt 11 to cykl 22 będzie na pewno do zrealizowania w jego mistrzowskiej formie. czarne szczyty czyli wady: główny 1 - tendencja do skrajnej upartości albo do podchodzenia do własnych zamierzeń na zasadzie „chciałbym a boję się”. Może też wystąpić tendencja do zaczynania wielu rzeczy na raz i nie kończenia. wtorne 2 i 3 2 - przewrażliwienie na własnym punkcie, skłonność do depredji i kompleksów 3 - tendencja do gadatliwości lub popadania w gburstwo. Powyższe oczywiście wyłącznie z daty urodzenia, jak to się realizuje zależy w ogromnej mierze od wibracji własnych z imion i nazwisk. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rozesmiana75 Re: Czy i ja moge miec prosbe 31.08.06, 10:25 Dzien Dobry , ufff...ciezki ze mnie przypadek .Czasami wolaloby sie zeby bylo latwo lekko i przyjemnie .Ale jak widze nie da sie .No coz trzeba powstac i maszerowac pod ta gorke , by zdobyc upragniony szczyt . Dosc martwiaca jest ta samotna wedrowka , ale coz ))dobrze ze mam dziecko , wedrowka bedzie troche razniejsza .Musze powrocic do medytacji , osiagnac stan wyciszenia a gdyby do tego dodalo sie godzine urodzenia 20.20 i miejscowasc Gdynia , czy cos by sie zmienilo rozwinelo...? Odpowiedz Link