Dodaj do ulubionych

Czy i ja moge miec prosbe

29.08.06, 12:25
o interpretacje 07.09.1975 , imie Dagny .
Przeczytalam juz kilka opisow , sama liczylam .doszukalam sie jednak wielu niespojnosci i nie wiem
dlaczego . Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Czy i ja moge miec prosbe 29.08.06, 12:57
      witaj
      niestety dziś nie zdążę, dopiero jutro późnym wieczorem. Jeśli masz jakieś
      pytania wzgl liczenia to chętnie pomogę. Napisz w czym problem.
      Pozdrowionka
      • rozesmiana75 Re: Czy i ja moge miec prosbe 29.08.06, 13:01
        Dzien Dobry ,
        chcialabym poznac Twa interpretacje .Jestem ciekawa tego co Ty wywnioskujesz z daty mojego
        urodzenia i imienia . Chce to porownac do moich prob poznania siebie ( w kontekscie swiata cyfr )
        .Poczekam cierpliwie do czwartku smileDziekuje .
    • amatemi Re: Czy i ja moge miec prosbe 29.08.06, 15:27
      nie wiem, co pisza o tej dacie.
      W moim odczuciu, przyszlas z pamiecia doswiadczenia smierci. Temat umierania
      jest tu bardzo mocno zaznaczony.Dla kogos kto przychodzi na ziemie moze
      symbolizowac wprowadzenie tego wzorca w celu pozbycia sie obciazenia, ktore
      osoba niesie z wielu wcielen. Wyglada to na wcielenia kaplanskie gdzie dla
      bogow skladano ludzi w ofierze. W Egipcie po smierci wysokiego urzednika
      panstwowego, zamykano cala jego zywa rodzine oraz dobytek razem z jego cialem,
      aby mial na drugim swiecie wszystko, co bylo przy nim na ziemi. Ludzie gineli
      tam po dlugich meczarniach.
      Kaplanskie wcielenia daja nam dodatkowo ciekawa informacje, co, wydaje mi sie,
      widac w tej dacie. Odrzucenie zycia. Ten problem mozliwe, ze pojawia sie u
      Ciebie, poniewaz nastawiona jestes na poznawanie zycia bardzo ziemskiego, tak,
      jakbys nigdy wczesniej go nie odczuwala, byla odizolowana od niego. Wybralas
      sobie trudne doswiadczenia zyciowe, klody pod nogi, klody materialne, ze swiata
      ziemskiego, aby go poczuc calą sobą. Te doswiadczenia moga pomoc Ci rozbic
      stare schematy postepowania, ktorych Twoja dusza juz nie chce.

A czy tak jest naprawde, to nie wiemsmile))) Taka jest moja interpretacja tej
      datysmile)))

Pozdrawiam serdecznie,

amatemismile)))
      • rozesmiana75 Re: Czy i ja moge miec prosbe 30.08.06, 13:40
        Dziekuje .Czyli poprostu kawal ciezkiego zycia w ktorym nie bedzie za prosto ale bedzie bardzo
        ciekawie.Czy jest jakas droga ktora ulatwi pokonywanie tych trudnosci .Bycie mistrzowska 11 samo w
        sobie jest trudne i wymaga nieustannej pracy nad soba .Czy mozesz mi udzielic jakis wskazowek?

Pozdrawiam.
        • amatemi Re: Czy i ja moge miec prosbe 30.08.06, 14:23
          trudy zycia dotycza glownie materii, wiec nie jest zlesmile)))
          Aby odczuc milosc do zycia w materii mozna sobie pomagac praca w ziemi, zabawa
          w glinie, gra na bebnach najlepiej wlasnej roboty. Kontaktem z natura,
          przyroda. Akceptacją swego ciala, np. namaszczaniem go roznymi olejkami,
          sprawianiem mu roznych przyjemnosci ( masaze relaksacyjne, solanki itp.)
          Ta data ma nie tylko 11 ale i 38. Z jakiegos powodu odczuwam to u Ciebie jako
          nieumiejetnosc znalezienia srodka, kompromisu w spotykajacych Cie
          sprzecznosciach. Poznajesz dwa bieguny kazdej rzeczy i wchodzisz w nie
          powodujac dysharmonie w sobie ( to oczywiscie moze byc tylko odczucie). W ten
          sposob jednak bardzo ladnie mozesz poznawac swiat materii.
          Zharmonizowanie przeciwienstw wzmocni 5. A jesli jeszcze uda Ci sie
          zaakceptowac siebie w pelni, nie zwracajac uwagi na to, czy otoczeniu sie to
          podoba, to na pewno 11 da o sobie znacsmile)))
          Takie sa moje odczuciasmile))

pozdrowionka,

amatemismile
          • rozesmiana75 Re: Czy i ja moge miec prosbe 30.08.06, 14:42
            Co do poznawania , jest w tym duzo racji.Od kiedy pamietam interesowaly mnie oba bieguny roznych
            kwestii , chec poznania tak naprawde a nie wylacznie po lebkach .A solanki i relaksacje sa czyms o
            czym nie moge zapominac , o tym tez wiem smileDziekuje bardzo smile
            Pozdrawiam.
    • janus50 Re: Czy i ja moge miec prosbe 30.08.06, 21:31
      7-9-1975
      dzień urodzenia 7 - Jesteś inteligentny, refleksyjny, lojalny, masz silnie
      rozwiniętą intuicję i głęboki intelekt. Pragniesz spokoju, zgody, mądrości.
      Masz filozoficzny stosunek do życia, skłaniasz się ku zagadnieniom mistycznym i
      świat wartości materialnych ma dla ciebie niewiele powabu.
      pozytywnie: lubisz się uczyć, cenisz stabilizację, rozmyślania i ład. Masz
      umysłowość analityczną, jesteś zdolny do rozważań na dużym poziomie abstrakcji.
      negatywnie: musisz relaksować się i medytować. Brak ci siły wewnętrznej, jesteś
      więc pozbawiony zdolności współodczuwania.

z całej daty 9 z 36 - Jesteś humanistą, idealistą, osobą światłą i
      wykształconą. Pociągają cię poszukiwania intelektualne, metafizyka i okultyzm.
      Chcesz zbudować nowy, lepszy świat, w którym wszyscy będą żyć szczęśliwie.
      Pracujesz na niego bezinteresownie, wiedząc, że wszystko, co czynisz dla
      ludzkości, stanowi źródło twojego bogactwa wewnętrznego. Jesteś osobą pełną
      współczucia dla innych, posiadasz dużą intuicję, która sprawia, że ludzie
      chętnie powierzają ci swoje tajemnice. Niekiedy całkowicie oddajesz się
      problemom innych nie umiejąc odróżnić, komu można pomóc, a komu nie. Masz
      tendencję do przyjmowania na swe barki problemów całego świata, identyfikacji z
      cierpieniami całej ludzkości. Może to prowadzić do zanegowania samego siebie i
      w efekcie do frustracji i dyskomfortu wewnętrznego spowodowanego świadomością,
      że ani nie przeżywasz własnego życia, ani nie pomagasz wszystkim, którzy tego
      potrzebują. Jest to jedna z lekcji „dziewiątki" — nauczyć się żyć ze swą
      potrzebą niesienia pomocy tak, by nie zapomnieć o sobie, albowiem rezygnując z
      własnego rozwoju, nie mamy czym dzielić się z innymi.
      Dziewięć to liczba próby — im wyżej wchodzimy, tym więcej trudności napotykamy.
      Równocześnie zapewnia ona subtelne zdolności psychiczne, szczodrość, dobroć,
      tolerancję, uwaga i altruizm.
      Osoba wibrująca negatywnie staje się natomiast egoistyczna i uparta.
      Niecierpliwi się, gdy jej polecenia nie są wykonywane natychmiast i z najwyższą
      dokładnością. Zamiast zajmować się innymi — myśli tylko o sobie i w efekcie
      traci wiarę. Ulega wpływom, jest pasywna i kłamliwa. Staje się nieśmiała,
      lękliwa. Zarówno wibrując pozytywnie, jak i negatywnie, „dziewiątki" są
      wystawione na swej drodze na ekstremalne emocje. To wewnętrzne napięcie może
      doprowadzić do zaburzeń na tle nerwowym. Sukces osiągnięty poprzez postawę
      negatywną oznacza spełnienie materialne, lecz życie będzie krótkie i ubogie
      duchowo, gdyż „dziewiątki" przychodzą na ten świat, by służyć ludzkości. Celem
      twoim jest przenikanie tajemnic natury ludzkiej i zgłębianie wiedzy
      niedostępnej percepcji zmysłowej. Wyzbycie się potrzeb materialnych jako
      niepotrzebnego bagażu często bywa konsekwencją zdobytej przez ciebie mądrości.
      Jako pozytywnie wibrująca „dziewiątka" jesteś dobrym, czułym i uważnym
      partnerem. Negatywne cechy tej liczby czynią cię osobą niewierną, niemoralną,
      dążącą do dominacji i wykorzystywania partnera. W każdym przypadku masz
      neurotyczną potrzebę nieustannego potwierdzania, że jesteś kochany.

36 - Przymus dźwigania na swych barkach ciężkich obowiązków, ale na szczęście
      posiadamy odwagę stawienia im czoła i umiejętność akceptacji tego, co niesie
      los, gdyż rozumiemy głęboki sens naszych doświadczeń. Rozwinięta intuicja
      pomaga nam w przewidywaniu skutków zdarzeń i sprawia, że możemy dokonać
      wielkich odkryć. Natomiast, jeśli nie zrozumiemy własnych emocji, inni
      przestaną nas rozumieć. Nasza współczująca natura może być wzbogacona o
      skłonności filozoficzne i zdolności profetyczne, co przyniesie nam uznanie i
      spełnienie po zmiennych kolejach losu. Wszystko, co stworzymy, będzie miało
      dużą wartość. Pouczające podróże.

od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 7 - Niespodziewane wydarzenia.
      Jakieś spotkania lub okazje, które wyraźnie zmienią kierunek życia. Niezależna
      działalność zawodowa, często wymagająca szczególnych kwalifikacji. Studia,
      poszukiwania, analiza, doświadczenia. Należy wystrzegać się w swej działalności
      celów wyraźnie lub wyłącznie materialistycznych oraz stowarzyszania się, należy
      zachować niezależność. Okres zdobywania wiedzy i wyciągania wniosków.
      Zainteresowanie wiedzą tajemną. Życie raczej w odosobnieniu. Wibracja ta nie
      sprzyja przygodom miłosnym, chyba, że uczucie zaskoczyło nas znienacka.
      lekcja: wchodzić w każde doświadczenie świadomie, przyjmując na siebie
      odpowiedzialność za błędy i potknięcia. Gromadzić w ten sposób mądrość życiową.
      Szanować wiedzę i pracę — własną i cudzą. Zrozumieć, że każdy z nas obejmuje
      tylko fragment większej całości, nikt nie jest ani lepszy ani gorszy, a różni
      nas tylko zakres odpowiedzialności i pracy, proporcjonalny do naszych
      możliwości.
      negatywnie: klęska związku uczuciowego lub wspólnego przedsięwzięcia. Straty
      materialne. Samotność, brak środków do życia. Depresja, choroba.

jednocześnie od 27 do 36 roku życia w drugim szczycie o wibracji 11/2 -
      wzniosłe aspiracje. Nauka altruizmu, tolerancji, wglądu w drugiego człowieka.
      Należy unikać angażowania się w sprawy czysto finansowe. Ważna zmiana:
      podniesienie standardu życia i pozycji zawodowej, często dzięki przyjaciołom
      lub współpracownikom. Niekiedy spełnienie poprzez związek uczuciowy lub
      małżeństwo. Jeśli wibrujemy negatywnie — straty są bardzo poważne, rozstania
      bardzo bolesne, służące ewolucji wewnętrznej, dojrzewaniu wiedzy
      Pozytywnie: ambicja, sukces, poważanie. Zrealizowanie pewnego ideału.
      Porozumienie na planie subtelnym. Oryginalne projekty. Intuicja służąca celom
      praktycznym.
      Negatywnie: straty, ruina. Rozstania nagłe i trudne. Czasami nierealne plany.
      Fanatyzm.
      Wibracja 11, obojętnie czy w szczycie czy w cyklu czy też w wibracji
      urodzeniowej jest bardzo trudny. Wynika to z tego, że żadna z liczb
      mistrzowskich nie różni się od swojej zredukowanej formy tak drastycznie jak 11
      i 2. Następuje tu kompletna polaryzacja aspektów. 11 to jednostka świetnie
      spełniająca się jako przywódca - dwójka to potulny naśladowca. 11 nie ma
      problemy z podejmowaniem decyzji dla dwójki to koszmar. 11 twardo obstaje przy
      swoich racjach - dwójka nie ma ochoty o nie walczyć i chętnie się zgadza z wolą
      większości. Mogę tu przytoczyć całe mnóstwo jeszcze innych cech tych dwóch
      wibracji, które różnią się w sposób skrajny. Wszystko to dzieje się obrębie
      jednej osoby, nieustanna walka, pole bitwy, raz bierze górę 11 innym razem 2.
      Prowadzi to do wewnętrznego rozdacia i ogromnych sprzeczności emocjonalnych.
      Uświadomienie sobie tego, pomoże osobie pozostającej pod działaniem wibracji 11
      na odpowiednie ukierunkowanie swoich dążeń i stopniową eliminację typowych dla
      dwójki reakcji. Nie jest to oczywiście łatwe, bo to kawał ciężkiej roboty,
      aczkolwiek możliwe. Szczególnie że ostatni cykl życiowy masz 22 i jeśli uda się
      tobie zrealizować szczyt 11 to cykl 22 będzie na pewno do zrealizowania w jego
      mistrzowskiej formie.

czarne szczyty czyli wady: główny 1 - tendencja do skrajnej upartości albo do
      podchodzenia do własnych zamierzeń na zasadzie „chciałbym a boję się”. Może też
      wystąpić tendencja do zaczynania wielu rzeczy na raz i nie kończenia.
      wtorne 2 i 3
      2 - przewrażliwienie na własnym punkcie, skłonność do depredji i kompleksów
      3 - tendencja do gadatliwości lub popadania w gburstwo.

Powyższe oczywiście wyłącznie z daty urodzenia, jak to się realizuje zależy w
      ogromnej mierze od wibracji własnych z imion i nazwisk.

Pozdrawiam
      • rozesmiana75 Re: Czy i ja moge miec prosbe 31.08.06, 10:25
        Dzien Dobry , ufff...ciezki ze mnie przypadek .Czasami wolaloby sie zeby bylo latwo lekko i przyjemnie
        .Ale jak widze nie da sie .No coz trzeba powstac i maszerowac pod ta gorke , by zdobyc upragniony
        szczyt . Dosc martwiaca jest ta samotna wedrowka , ale coz smile))dobrze ze mam dziecko , wedrowka
        bedzie troche razniejsza .Musze powrocic do medytacji , osiagnac stan wyciszenia smilea gdyby do tego
        dodalo sie godzine urodzenia 20.20 i miejscowasc Gdynia , czy cos by sie zmienilo rozwinelo...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka