Dodaj do ulubionych

żółtodziub pyta....

24.09.06, 19:33
podobno jestem "ósemką" ,moja data urodz.14.10.1955.Co można o mnie
powiedzieć ,bo na forum jest o "8" ale sporo młodszej ode mnie .
Bardzo mnie ciekawi skąd można nauczyć się numerologii ,bardzo mnie frapują
sprawy ezoteryki ,parapsychologii ,ale szczerze mówiąc nie bardzo mam czas
szperać ,wolałabym gotowy tytuł lektury najbardziej przydatnej dla
żółtodzioba.
I jeszcze prośba ... moja córka 21.09.1978 i jej chłopak 15.02.1973,czy mają
szansę na udany związek ?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: żółtodziub pyta.... 29.09.06, 13:49
      14,10,1955
      dzień urodzenia 14 - Jesteś twórczy, awanturniczy, możesz się czuć
      niezrozumiany przez innych. Obecne życie skonfrontuje cię z kategorią wolności;
      będziesz uczył się jak zachować własną wolność i nie ograniczać wolności
      innych. Twoje najważniejsze wyzwania to — nauka głębokiej refleksji,
      znalezienie równowagi materialnej i odkrycie swego powołania. Nie będzie to
      łatwe, gdyż jesteś wszechstronny i lubisz zmiany.
      pozytywnie: rozumowanie jest przyziemne, za to duch buja wysoko. Nie znosisz
      kłamstwa. Musisz dojść do równowagi między podświadomością a świadomością,
      między intelektem a duszą. Musisz rozpoznać swoje rzeczywiste potrzeby i
      przestać ulegać złudnym pragnieniom.
      negatywnie: ogromna nerwowość, jeżeli nie pozwolisz swemu umysłowi na
      odpoczynek. Impulsywność stanie się przyczyną problemów emocjonalnych,
      zdrowotnych i materialnych.

z całej daty - droga życia 44/8 - Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają
      się nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie
      nad sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o
      wibracji urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością
      do rządzenia. Ma szansę wspiąć się na najwyższe szczeble drabiny społecznej.
      Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej dziedzinie. W
      działaniu wykazuje dużą dozę sprytu, posiada zawsze jasną wizję całości i nigdy
      nie pracuje w sposób chaotyczny. Dzięki swej pomysłowości znajduje genialne
      rozwiązania sytuacji na pozór bez wyjścia. Jest to urodzony szef i przywódca,
      inteligentny, myślący w sposób chłodny i analityczny, w każdej sytuacji
      wykazujący równowagę emocjonalną i całkowicie panujący nad swym umysłem i
      ciałem.
      jeśli nie realizujesz się jako 44 wtedy wibracja drogi życia wynosi 8 - Jesteś
      osobą praktyczną, posiadasz ogromny zmysł organizacji i planowania, a także
      wystarczającą wytrwałość, by wyczekać na moment sukcesu. Z uporem zmierzasz do
      celu i nawet jeśli po drodze potkniesz się o jakieś przeszkody, nigdy nie
      będziesz się czuł pokonany. Twoja władza nad innymi bierze się z nabytej w
      poprzednich wcieleniach umiejętności nadawania formy energii, nie trwonienia
      jej bez potrzeby, lecz pomnażania jej mocy przez precyzyjne ukierunkowanie.
      Wiedza wewnętrzna o życiu i śmierci, o sprawiedliwości kosmicznej i
      konsekwencji skutków naszych poczynań powoduje, że nie identyfikujesz się
      emocjonalnie z żadną sytuacją. Oglądasz życie jak przez szklaną szybę. Dlatego
      postrzegany jesteś jako osoba „zimna”, choć w rzeczywistości jesteś czuły i
      opiekuńczy. We wszystko, co robisz, wkładasz dużo pasji, a poczucie, że
      panujesz nad sytuacją, popycha cię do mnożenia obowiązków. Dlatego też żyjesz w
      ciągłym napięciu. Ważne jest dla ciebie, by sytuacje były czyste i jasne, bez
      podtekstów. Wszystkie te cechy sprawiają, że masz zdolności do interesów,
      obracania pieniędzmi lub zarządzania wielkimi przedsięwzięciami. Jesteś
      znakomitym, lojalnym szefem; stanowczym i posiadającym umiejętność
      logicznego myślenia. Pełnisz rolę ojca, co daje innym poczucie
      bezpieczeństwa. Jedną z twoich najważniejszych lekcji jest zrozumienie natury
      pieniądza. Musisz uświadomić sobie, że jest on tylko umownym symbolem
      wyrażającym wymianę energetyczną między ludźmi, środkiem do realizacji celów.
      Przeszedłszy ten próg zrozumienia, masz szansę uzyskać wgląd w mistyczny wymiar
      rzeczywistości. Stajesz się wtedy znakomitym „przewodnikiem”, odbiorcą
      przekazów z innych wymiarów. Dlatego też wśród „ósemek” spotyka się wielkich
      mistyków.
      Realizując negatywną wibrację .ósemki”, będziesz osobą goniącą za pieniędzmi,
      twardą, okrutną, zimną i bezkompromisową. Możesz tyranizować otoczenie,
      wymuszać posłuszeństwo, bezustannie oceniać innych. Zamiast tworzyć, będziesz
      wprowadzać destrukcję, atmosferę zazdrości, nietolerancji, podekscytowania.
      „Ósemka” musi odnaleźć swą tożsamość, nauczyć się respektować innych, a także,
      w sensie ogólnym, życie z jego podstawowymi wartościami.
      Będąc z natury wierny, nie znosisz być zdradzany. Kochasz z pasją, ale jesteś
      nadmiernie autorytatywny i despotyczny. Chcesz być doceniany i podziwiany jako
      głowa rodziny. Często kontrolujesz życie swoich bliskich i chętnie narzucasz
      dzieciom swe pomysły dotyczące ich przyszłości (np. wyboru kierunku studiów).

do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 5 z 14 - Zmiany w sprawach
      osobistych i zawodowych. Podróże. Różnorodne zainteresowania. Nie należy brać
      na siebie zbyt ciężkiej odpowiedzialności. Zadbać o minimum niezależności w
      sferze uczuć. Łatwe przygody. Okres dynamiczny i zróżnicowany. Zmiana kierunku
      życia co rok lub co dwa lata. Co osiemnaście miesięcy ważny istotny przełom.
      negatywnie: zmiany w wyniku impulsywnych decyzji. Niestałość. Rozproszenie.
      Nadużywanie zmysłów i seksu. Zahamowania możliwości rozwoju. Nieostrożność,
      wypadki. Klęski zawodowe w wyniku nie akceptacji przez środowisko, chybionych
      pomysłów lub dzieł.
      14 może powodować kręcenie się w kółko, ciągłe wzloty i upadki, przyciąganie
      rzeczy nagłych, niespodziewanych, niepozytywnych.

jednocześnie od 46 roku życia w czwartym szczycie o wibracji 3 - poszukiwanie
      indywidualnych środków wyrazu, harmonijne stosunki z otoczeniem. Czas na
      rozwijanie zainteresowań i talentów. Należy eksploatować swą wyobraźnię. Okres
      sprzyjający komunikacji — słownej i artystycznej.
      pozytywnie: czas twórczy, przynoszący spełnienie, szczęście, przyjaciół. Jest
      to najłatwiejszy okres w życiu. Twórcza, dojrzała postawa życiowa wyrażająca
      się w osiągnięciu harmonii z samym sobą i z innymi. Należy unikać nadmiernych
      ułatwień i przesady we wszystkich dziedzinach. Możliwa strata finansowa
      spowodowana brakiem skrupulatności i rozwagi.
      negatywnie: zahamowanie ekspresji. Rozproszenie energii i powierzchowność
      zainteresowań. Ekstrawagancja, nie kontrolowane wydatki.

czarne szczyty czyli wady: główny 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do
      podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałbym a boję się. Możesz
      zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej.
      wtórne 3 i 4
      3 - skłonność do gadulstwa lub popadania w gburstwo
      4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i
      spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka