Dodaj do ulubionych

interpretacja

13.05.07, 11:29
Panie Januszku to znowu ja pisałam do pana 6 maja ale chyba nie ma pan
czasu,ale ja się tylko chciałam przypomnieć.proszę o radę ur.się
25.09.1968r.jestem samotna,chociaż podobno bardzo ładna,wiec dlaczego czy to
moje przeznaczenie,oraz dlaczego zawsze muszę się kims opiekować zawsze jestem
już tym zmęczona.Kochany panie Januszku jak tak słodko sie do pana uśmiecham
żeby tylko pan widział.Proszę o odpowiedź... i jaki będzie dla mnie ten rok i
przyszły.
Obserwuj wątek
    • beata613 Re Proszę tu spojrzeć panie Januszku 16.05.07, 18:29
      Wiem że dużo ma pan pracy ale bardzo proszę o mnie nie zapominać od 6 maja sie
      dobijam do pana.25.09.1968.jaki będzie dla mnie ten rok i przyszły czy jest
      szansa na miłośc.
    • janus50 Re: interpretacja 16.05.07, 23:31
      25-9-1968
      droga życia 4/22/40
      4 - To prawda, że ta droga wymaga dużo wysiłku, ale i konstrukcje stworzone
      dzięki niej są najsolidniejsze. A o to właśnie tym razem chodzi: żeby nauczyć
      się konstruować bazę, organizować życie, czyli budować rzeczywistość od
      podstaw. To jest tak, jak budować dom: najpierw trzeba zrozumieć potrzeby,
      jakim ma służyć, następnie zebrać odpowiednie środki, a potem wziąć się do
      pracy, nigdy nie będziemy się czuć w nim bezpiecznie i wygodnie, jeśli nie
      zaakceptujemy jego rozmiarów, planu wnętrza, sposobu urządzenia, czyli jego
      ograniczeń. Tego właśnie uczymy się dochodząc do programu „cztery" — poczucia
      istoty stabilnej konstrukcji, która zapewnia bezpieczeństwo dzięki swym
      ograniczeniom, odpowiadającym naszym rzeczywistym potrzebom.
      Jeśli jesteś „czwórką", umiesz jasno widzieć swoje cele, kończyć zaczęte
      rzeczy, utrzymywać porządek w sobie i wokół siebie, postępować metodycznie, ale
      wystrzegaj się fanatyzmu i pedanterii!: one są tylko przykrywką dla niepewności
      i lęku. Twoje życie wypełnione będzie zapewne ciężką, systematyczną pracą
      przynoszącą owoce, jesteś praktyczny, wytrwały i uczciwy we wszystkim, co
      robisz. Dzięki tym niezwykłym zaletom zjednasz sobie zaufanie i miłość, choć
      nie należysz do osób potrafiących okazywać uczucia i można ci zarzucić pewien
      brak fantazji.
      Masz umiejętność analitycznego myślenia, dostrzegania szczegółów, planowania,
      organizowania, znajdowania metod na wszystko i we wszystkim. Jesteś ostrożny w
      dobieraniu przyjaciół, zachowujesz spokój i dystans wobec problemów życia
      codziennego. Posiadasz silną wolę, czasem graniczącą z uporem. Można ci zaufać,
      gdyż jesteś lojalny, wiemy i odpowiedzialny. Rzadko się mylisz. Twoja
      zachowawczość, przywiązanie do przeszłości i owoców swej wytrwałej pracy
      powoduje często brak elastyczności i ograniczoność, które nie pozwalają na
      zmiany, a więc utrudniają rozwój. Jeśli wyrażasz tę wibrację negatywnie, możesz
      stać się osobą leniwą, nietolerancyjną, obsesyjną, zbyt ambitną, przesiąkniętą
      rutyną. Twoja odwaga zamienia się wówczas w potrzebę dominacji i
      autorytatywność. Stajesz się nerwowy, kłótliwy i skutecznie burzysz każdą
      harmonię np. psując nastrój przyjęcia, wywołując podskórne konflikty między
      członkami zespołu w pracy itd.
      Ważne jest dla ciebie, byś był otoczony ludźmi praktycznymi i pełnymi
      entuzjazmu, gdyż aby osiągnąć sukces nieustannie potrzebujesz dodawania ci
      odwagi. W przeciwnym razie zamykasz się w swej skorupce i z trudem nawiązujesz
      kontakt z otoczeniem.

twoja urodzeniowa czwórka posiada bardzo wysoki potencjał 22, który może
      zaistnieć w twoich wibracjach, jednak muszą zaistnieć sprzyjające okoliczności.
      22 - Ta droga łączy w sobie pozytywne i negatywne aspekty wszystkich innych
      liczb. Podobnie jak „jedenastki" — osoby spod 22 umieją znaleźć wyjście z
      sytuacji, które dla innych wydają się być nie do rozwiązania. Jest to rodzaj
      praktycznego geniuszu. Posiadając inspirację i inteligencję „jedenastki", 22
      umie jednocześnie zrealizować je na planie materialnym. Potrafi osiągnąć każdy
      cel, gdyż nie zna granic swych możliwości — są tak szerokie. To właśnie może
      stać się źródłem sławy i prestiżu. 22 po mistrzowsku prowadzi innych. Jesteś
      osobą pomysłową, szczerą, uczciwą, postrzegasz życie w kategoriach
      uniwersalnych. Masz żywy charakter, choć nieobcy jest ci chłód i rezerwa.
      Lubisz atmosferę napięcia i często twoje życie zamienia się w nieustanną walkę.
      Twoja misja — konstruowanie dla ludzkości — wymaga pełnego zaangażowania.
      Musisz jednak unikać przepracowania, które może spowodować rozchwianie
      emocjonalne.
      Jeśli wibrujesz negatywnie, twoje plany przekraczają twoje możliwości. Stajesz
      się nieczuły i obojętny, naruszasz wszelkie prawa i reguły, mylisz miłość z
      nienawiścią. Działasz pod wpływem wybujałych ambicji, stajesz się despotyczny,
      samolubny, nie słuchasz nikogo. Często prowadzi to do destrukcji, głębokiej
      depresji lub nawet choroby psychicznej. Dopóki nie uzyskasz równowagi
      wewnętrznej i zrozumienia praw kosmicznych, nie powinieneś zajmować się
      okultyzmem i magią, gdyż moc we władaniu niedojrzałej osoby uczyni więcej złego
      niż dobrego.
      Dążąc do stabilizacji rodzinnej, która daje ci oparcie, dosyć wcześnie
      rozpoczynasz życie miłosne. Niestety, twoje zaangażowanie zawodowe i
      nieumiejętność zrozumienia potrzeb drugiej osoby powodują rozdźwięki w
      związkach. Charakterystyczne dla ciebie napięcie wewnętrzne często uniemożliwia
      współżycie z drugą osobą, a potrzeba stymulującej atmosfery współzawodnictwa
      jest przyczyną konfliktów.
      Twoją najważniejszą lekcją jest nauczyć się dawać, dzielić się, zauważać i
      rozumieć innych. Tworzyć na skalę uniwersalną, z myślą o ludzkości. Pracować
      nad sobą tak, by uzyskać akceptację otoczenia. Nauczyć się odpoczywać, wyłączać
      z wiru zdarzeń i starać się rozpoznać swoje rzeczywiste potrzeby emocjonalne.
      Możesz spełnić się w każdej dziedzinie, tak wielki jest zakres twoich
      możliwości. Dzięki dużej intuicji wielu szpiegów i detektywów realizowało drogę
      22, a także wielu polityków i historyków

niestety w wibracje urodzeniowe 4/22 wchodzi również pokutna 40, która będzie
      się aktywować przy niesprzyjającej konfiguracji drogi życia z daty urodzenia z
      wibracjami własnymi z imion i nazwiska.
      40 - Liczba pokutna. Charakteryzuje się tym, że musisz znosić wszystko z
      pochyloną głową i brać na siebie bardzo dużą odpowiedzialność za wszystko i za
      wszystkich nie okazując cienia buntu. Z pokorą znosisz niedogodności losu i
      jesteś wykorzystywana przez innych. Jeżeli posiadasz rodzeństwo to jest ono
      bardziej faworyzowane przez rodziców od ciebie.

cdn..
    • janus50 Re: interpretacja 16.05.07, 23:39
      cd
      od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 7 - Niespodziewane wydarzenia.
      Jakieś spotkania lub okazje, które wyraźnie zmienią kierunek życia. Niezależna
      działalność zawodowa, często wymagająca szczególnych kwalifikacji. Studia,
      poszukiwania, analiza, doświadczenia. Należy wystrzegać się w swej działalności
      celów wyraźnie lub wyłącznie materialistycznych oraz stowarzyszania się, należy
      zachować niezależność. Okres zdobywania wiedzy i wyciągania wniosków.
      Zainteresowanie wiedzą tajemną. Życie raczej w odosobnieniu. Wibracja ta nie
      sprzyja przygodom miłosnym, chyba, że uczucie zaskoczyło nas znienacka.
      Wchodzić w każde doświadczenie świadomie, przyjmując na siebie odpowiedzialność
      za błędy i potknięcia. Gromadzić w ten sposób mądrość życiową. Szanować wiedzę
      i pracę — własną i cudzą. Zrozumieć, że każdy z nas obejmuje tylko fragment
      większej całości, nikt nie jest ani lepszy ani gorszy, a różni nas tylko zakres
      odpowiedzialności i pracy, proporcjonalny do naszych możliwości.
      Możliwe negatywy: klęska związku uczuciowego lub wspólnego przedsięwzięcia.
      Straty materialne. Samotność, brak środków do życia. Depresja, choroba.

jednocześnie od 32 do 41 roku życia w drugim szczycie o wibracji 4/13 - trzeba
      zwrócić uwagę na dobrą organizację i angażować się tylko w przedsięwzięcia
      solidne i dobrze przemyślane. Okres pracy, organizowania życia, budowy jego
      fundamentów. Przedsiębiorczość i wysiłek prowadzący do spełnienia. Nie liczyć
      na tzw. szczęście, tylko pracować.
      Możliwe pozytywy: stabilizacja, zabezpieczenie. Solidne fundamenty.
      Konstruktywna praca przynosząca efekt w przewidzianym terminie. Równowaga w
      życiu prywatnym i zawodowym.
      Możliwe negatywy: walka. Ograniczenia. Brak środków materialnych. Przeszkody i
      opóźnienia we wszystkim. Problemy finansowe lub zdrowotne.

czarne szczyty czyli wady z którymi należy walczyć: główny 1 - skrajny upór,
      zaczynanie wielu spraw na raz i nie kończenie
      wtórne: 1 - jak wyżej
      oraz 2 - przewrażliwienie na własnym punkcie, skłonność do depresji lub
      kompleksów.

Niestety pierwsza część życia niezbyt korzystna, zarówno pierwszy jak i drugi
      szczyt bardziej dla innych niż dla siebie. Po ukończeniu 41 roku życia
      radykalna poprawa. Masz bardzo duży potencjał, którego nie możesz aktywować,
      przypuszczam, że twoje wibracje własne z imion i nazwiska nie są harmonijne z
      drogą życia, stąd utrudnienia. Radzę to sprawdzić i ewent. skorygować u dobrego
      numerologa.

Pozdrawiam
    • janus50 Re: interpretacja 16.05.07, 23:42
      zapomniałem opisać ten i przyszły rok:
      2007 to twój rok własny o wibracji 7 - Ten rok daje ci szansę zobaczenia
      twojego losu w kategoriach uniwersalnych, poza zdarzeniami życia codziennego, w
      oderwaniu od wzlotów i upadków twojej ziemskiej egzystencji. Filozoficzna
      postawa, jaką przyjmiesz, pozwoli ci zobaczyć inny wymiar twoich problemów,
      zdystansować się wobec spraw materialnych i dostrzec wartości duchowe. Możesz
      doznać przeżyć mistycznych, które przewartościują twój dotychczasowy
      światopogląd i wpłyną na zmianę stylu twojego życia. W roku własnym 7 zapewne
      zauważysz pewien spadek aktywności życiowej, więcej energii skierujesz do
      wewnątrz niż na zewnątrz. Oznacza to między innymi ograniczenie kontaktów z
      ludźmi, osłabienie zainteresowania codzienną pracą, zarabianiem pieniędzy,
      prowadzeniem interesów. Będziesz nastawiony raczej na zdobywanie wiedzy,
      medytację, poszukiwanie duchowego oświecenia. W tym roku korzystne są podróże,
      szczególnie te, które wzbogacają cię wewnętrznie.

2008 to rok własny o wibracji 8 - Ten rok przyniesie ci pewność siebie, sukces
      materialny i wynikające stąd poczucie władzy i wolności. Jesteś panem swojego
      życia i wszystko jest w twoich rękach. Sytuacja ta jest bardzo korzystna, ale
      nie pozbawiona pułapek. Wibracja „ósemki" obdarza cię niezwykłą mocą twórczą.
      Należy użyć jej w sposób konstruktywny i za wszelką cenę unikać destruktywnych
      aspektów tej liczby, które będą starały się przeniknąć do twojego życia. Twoja
      osobowość ma w tym czasie magnetyczną siłę, która skłania innych do
      podporządkowania się twojej woli. Wykorzystaj to mądrze i uczciwie. Etyczne
      postępowanie jest niezbędnym warunkiem powodzenia twoich działań.

Pozdrawiam
      • beata613 Re: ślicznie dziękuję 17.05.07, 17:48
        Witam kochany panie Januszku,bardzo dziękuje za interpretację ale to bardzo, ale
        trafił pan w sedno z tą pokutną 40 zgadza się wszystko.Czy mógłby mi pan polecić
        jakiegoś dobrego numerologa bo pojęcia nie mam do kogo by tu się
        zwrócić.Pozdrawiam gorąco.
        • janus50 Re: ślicznie dziękuję 17.05.07, 23:49
          Witaj
          Wysłałem namiary na @gazetowego.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka