metaphysics 13.03.08, 18:49 co sądzicie o zestawie wibracje wlasne 11/11/22 + droga życia 5? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kija4 Re: wibracje własne 11/11/22 13.03.08, 20:41 chec zmian, trudne wyzwania, moze czuc sie samotna, ale nie niezalezna. Rozterki, wahania...czuje sie inna, jest delikatna? Odpowiedz Link
kija4 Re: wibracje własne 11/11/22 14.03.08, 11:01 co mi jeszcze przyszlo do glowy to to ze ta osoba niekoniecznie skupia sie tylko na swiecie materialnym, aspekt metafizyczny tez jest dla niej bardzo wazny, i tym wlasnie rozni sie od innych ludzi, moze dlatego czuc sie inna, wyjatkowa. metaphysics czy ty ja / jego znasz? Odpowiedz Link
metaphysics Re: wibracje własne 11/11/22 17.03.08, 09:24 wlsciwie nie, chociaz z drugiej strony..po prostu chcialabym wiedziec jak inni moga postrzegac taki zestaw Odpowiedz Link
janus50 Re: wibracje własne 11/11/22 17.03.08, 13:49 Witaj Moim zdaniem taki układ jest bardzo trudny, ciężki do realizacji. trzy wysokie wibracje mistrzowskie wymagają ogromnego zaangażowania. Niezmiernie rzadko się zdarza, by osoba się realizowała na tak wysokim poziomie. Przypuszczam, że jedenastki zredukują się do dwójek, lub też beda fluktuować z dwójkami. Przynosić to może duże przewrażliwienie, doły psychiczne, brak siły przebicia. Oczywiście niezmiernie duzo zależy w tym przypadku od drogi zycia. Jeśli tam bedzie dużo dwójek, to niewielkie sa szanse na to by zrealizować jedenastki w wibracjach własnych. Czysto teoretycznie 11-11-22 są wibracjami niezwykle szlachetnymi i bardzo mocnymi. Poprzeczka etyczno-moralna na bardzo wysokim poziomie, choc i tu bywają tendencje do fanatyzmu politycznego na przykład - co widać na przykładzie znanych jedenastek - Hitler, Mussolini, Kaczyńscy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
metaphysics Re: wibracje własne 11/11/22 17.03.08, 14:27 myslisz janusie50, ze dżarek kaczynski podazy droga adolfa h. )) a jesli uklad wygladał by tak: 11/7/9 plus droga zycia 5? Odpowiedz Link
janus50 Re: wibracje własne 11/11/22 17.03.08, 15:02 Witaj ponownie Mam nadzieję że nie będzie miał okazji by się wykazać, nasz Jarek oczywiście, gdy go tak obserwuję to nabieram przekonania, że jest do tego zdolny by podążyć śladami dyktatorów. Swoją drogą doskonale sprawdza się na przykładzie braci K. twierdzenie, że gdy bliźniaki mają urodzeniowe wibracje mistrzowskie, to zawsze jeden realizuje się w formie zredukowanej. Jeden to silny, charyzmatyczny przywódca, a drugi to potulny wykonawca planów lidera. co do 11-7-9 + droga życia 5. Zależy co ma w drodze życia, cykle - szczyty. Wibracje własne mocno duchowe, do tego dzika piątka wprowadzająca duże emocje, impulsywność. Moim zdaniem się to mocno gryzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
metaphysics Re: wibracje własne 11/11/22 17.03.08, 15:15 dzieki, a tak swoja droga janusie50, to moze w wolnej chwili spelnil bys moja prosbe z watku "zrob to sam itd"...wisi i wisi tak bez odzewu juz tyle Odpowiedz Link
metaphysics Re: wibracje własne 11/11/22 18.03.08, 10:20 zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia: wibracje wlasne 11/11/22 wychodza przy zastosowaniu systemu obliczen dla języka polskiego wg Zylbertala, przy uwzglednieniu alfabetu miedzynarodowego wibracje wlasne wynosza 11/5/7 (16), czyli moim zdaniem łatwiejsze. Czy to oznacza, ze osobie tej byloby latwiej realizowac sie w srodowisku miedzynarodowym, zagrania? droga zycia tej osoby to 5, urodzona 19 dnia miesiaca (niestety liczba karmiczna). Punkty zwrotne to odpowiednio 7, 8, 6 i 4/13, a wyzwania 5, 6, a glowne 1. Odpowiedz Link
janus50 Re: wibracje własne 11/11/22 18.03.08, 12:19 Witaj Napisałaś rzecz bardzo istotną, mianowicie że liczyłaś wg. systemu Pana Zylbertala opracowanego dla polskich znaków. Pan Zylbertal wycofał się z tego systemu, co czytalem chyba rok temu. Napisał mniej więcej tak: Nie będę się upierał przy systemie traktującym polskie znaki jako osobne wibracje. Tak więc ż to z; ś to s itd. Ja zresztą od początku się nie zgadzałem z teorią Zylbertala. Dość mocno temat polskich znaków dyskutowałem ze znajomym językoznawcą, który utrzymuje, że nalezy brać pod uwagę spółgłoske czy samogłoske "matkę" czyli dla ś bedzie to s, dla ć będzie to c itd. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
metaphysics Re: wibracje własne 11/11/22 18.03.08, 13:05 w przypadku, ktory obecnie analizuje, "namieszało" sz.., ktore wg systemu uwzgledniajacego polskie znaki ma wibracje 33/6. Ja osobiscie nie mam jednoznacznego zdania na temat tego systemu, bo za malo na jego temat wiem. Niemniej jednak, jesli wziac pod uwage tendencje globalizacyjne przejawiajace sie wlasciwie w kazdym aspekcie zycia, to tak naprawde systemy numerologiczne narodowe moga faktycznie tracic na znaczeniu, zwlaszcza jesli analizuje sie porterty osob urodzonych w XXI wieku (bo wibracje wlasne, ktorymi teraz sie zajmuje naleza do niespelna 3 letniego dziecka). Odpowiedz Link