Dodaj do ulubionych

Ślub w 9 roku osobistym

09.04.08, 11:15
Ja też zawieram małżenstwo w grudniu -9 rok osobisty, dla partnera 8
słyszałam w programie EZO TV, że w tym roku nie powinno się zawierać
żadnych
umów szczególnie małżeńskich, bo ulegną rozwiązaniu, związek
zakończy się rozwodemsad
Co Pan myśli na ten temat?

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Ślub w 9 roku osobistym 09.04.08, 13:31
      Witaj
      Generalnie powinniśmy wystrzegać się podejmowania strategicznych dla
      naszego życia decyzji podczas oddziaływania wibracji 9. Wiele jednak
      zależy od kontekstu, od aktualnego szczytu i cyklu. Jeśli okres w
      którym musimy podjąć jakieś ważne dla nas działanie jest nasycony
      więcej niż jedną dziewiątką, to ja osobiście bym się mocno
      zastanowił nad podjęciem ważnych kroków.
      Wiadomo jednak, że w związek małżeński wchodzą dwie osoby. Jeśli
      jedna z nich ma bardzo korzystny układ a druga ma jedynie dziewiątkę
      w roku własnym, to można mieć nadzieję, że dziewiątka ta nie będzie
      tak krytyczna. W końcu wibracje dwóch osób tworzą jakąś wypadkową,
      która może być dość korzystna.
      Choć niewiele jest w mnie uznania dla wiedzy numerologicznej Pań z
      Ezotv, w tym momencie akurat mają co nieco racji.
      W każdym razie nie można generalizować i należy sprawdzić dokładnie
      wszystkie aspekty obojga partnerów by wyciągać jakieś wnioski.
      Dziewiątka może być krytyczna ale wcale nie musi..
      Pozdrawiam
      • czarnabarbie Re: Ślub w 9 roku osobistym 29.12.15, 02:11
        Panie Januszu bardzo proszę o pomoc... Planuje ślub w 9 roku osobistym czytałam ze takie małżeństwa skazane są na porażkę... Prosze napisac czy ta data dla nas i naszego małżeństwa faktycznie skazuje nas z góry na nieudane małżeństwo czy jest choc jedna pozytywna wibracja? Moja data urodzenia 23.03.1992 nazywam sie Paulina (nie wiem czy może numerologia imienia Panu cos podpowie wiec w razie czego piszę) mój narzeczony Adam 22.12.1992 nasz ślub odbędzie się 2.06.2017 a jestesmy razem od 06.06.2010 roku. Bardzo proszę o pomoc...
        • janus50 Re: czarnabarbie 01.01.16, 19:40
          Witaj
          czarnabarbie napisał(a):

> Panie Januszu bardzo proszę o pomoc... Planuje ślub w 9 roku osobistym czytałam
          > ze takie małżeństwa skazane są na porażkę... Prosze napisac czy ta data dla na
          > s i naszego małżeństwa faktycznie skazuje nas z góry na nieudane małżeństwo czy
          > jest choc jedna pozytywna wibracja? Moja data urodzenia 23.03.1992 nazywam sie
          > Paulina (nie wiem czy może numerologia imienia Panu cos podpowie wiec w razie
          > czego piszę) mój narzeczony Adam 22.12.1992 nasz ślub odbędzie się 2.06.2017 a
          > jestesmy razem od 06.06.2010 roku. Bardzo proszę o pomoc...

Tak, w planowanej dacie ślubu będziesz przebywać w swoim roku osobistym o wibracji 9. Prawdą jest także to, że w roku dziewięć nie powinno się podejmować ważnych decyzji a do takich z pewnością należy ślub. Jednak, jak doskonale wiesz, ślub, to związek dwóch osób, i ta druga osoba także ma swój rok osobisty. Twój narzeczony będzie przebywał w roku osobistym 8, który jest bardzo korzystny. Z kolei twój miesiąc i dzień osobisty w dacie ślubu, są także bardzo korzystne i mają wibracje 6 oraz osiem. Więc nie jest tak źle.
          Pozdrawiam
          • werru1991 Re: czarnabarbie 17.11.16, 14:56
            Dzień dobry Panie Januszu, czy jest szansa na Pana odpowiedź jeszcze??
            Również mam pytanie odnośnie ślubu w 9 roku cyklu. Moja data urodzenia : 06.11.1991 (będe w 2 roku) a partnera 27.09.1988 ( 9 rok cyklu ). Ślub ma sie odbyć 01.07.2017. niestety wcześniej nie zastanawiałam się nad numerologią przy wyborze daty. Narzeczony ma w portrecie numerologicznym dużo 8 i 9. Ja z kolei 6- stek. Obydwoje posiadamy dług 26/8 w punktach zwrotnych ( ja w IIpz on w IVpz). Martwi mnie też fakt zmiany nazwiska ponieważ zmiany wydają sie byc na gorsze liczba ekspresji i mostu 14/5. Czy może się Pan do tego odnieść i podpowiedzieć? Znamy się 9 lat, w młodości spotykaliśmy.Zawsze do siebie wracaliśmy.W tym roku urodził sie nasz syn. Będe wdzięczna za pomoc
            Pozdrawiam
            • teresa.numerolog Re: czarnabarbie 20.11.16, 08:22
              Werru, proponuję sprawdzić w Astrologii moją sugestię, by zmienić datę ślubu 1.07.2017 na datę bardziej przyjazną sprawom rodzinnym oraz zgodnym sympatycznym relacjom międzyludzkim.
              Planowana data ślubu 1.07.2017 wnosi bowiem tendencje numerologiczne do szeroko rozumianych problemów rodzinnych i tendencje do nadmiernie emocjonalnych nieporozumień (wg jednej metody numerologicznej), tendencje niesprzyjające zgodnemu/spokojnemu/empatycznemu/dyplomatycznemu/cierpliwemu itd., porozumiewaniu się między Małżonkami i ogólnie z ludźmi oraz tendencje niesprzyjające ciepełku rodzinnemu i ogólnie sprawom rodzinnym (wg drugiej metody), tendencje do nagłych i gwałtownych sporów (wg trzeciej metody), a także tendencje ogólnie niesprzyjające (okresowo bardzo niesprzyjające) Waszym datom urodzenia (wg czwartej metody).

Werru, życzę odwagi przy zmianie daty ślubu oraz szczęścia na Nowej Drodze Życia! Teresa
              • werru1991 Re: czarnabarbie 08.12.16, 13:09
                Pani Tereso , dziękuję bardzo za uwagę i opinię. Zaczęłam się interesować astrologią od niedawna i na jednym z forum również jedna osoba odradzała tą datę...Jestem w kropce. Niestety nikt mi nie odpowiedział ,czy data 30.06.2017 już by była lepsza?? Raz już data była przekładana sad Czy może mi Pani odpowiedzieć jak z tym 30 czerwca?? Będę bardzo wdzięczna za pomoc!
                • teresa.numerolog Re: czarnabarbie 09.12.16, 16:18
                  Werru, proponowana przez Ciebie data ślubu 30.06.2017 może być o wiele lepszą datą niż data 1.07.2017, oczywiście z zastrzeżeniami, bo nie ma daty idealnej. Każda data z kalendarza bowiem sama w sobie jest skomplikowana i obok tendencji sprzyjających wnosi tendencje do specyficznych problemów/wyzwań. Nie ma daty urodzenia, która miałaby wyłącznie jednoznacznie pozytywny wpływ na życie pojedynczego człowieka. I tym bardziej nie ma daty ślubu, która mogłaby mieć wyłącznie jednoznacznie pozytywny wpływ na życie jednocześnie aż dwojga różnych ludzi i jednocześnie na funkcjonowanie 3.elementu – tj. tworzonej przez nich rodziny.
                  [Więcej nt. daty ślubu można przeczytać na moim blogu: numerter.blogspot.com/]

Werru, najistotniejsze zastrzeżenia do proponowanej przez Ciebie daty ślubu – 30.06.2017 – to:

1/ Wg pierwszej metody numerologicznej → Data 30.06.2017 może wnosić m.in. tendencje nie zawsze sprzyjające pomyślności rodzinnej, oraz tendencje raczej niesprzyjające zgodzie, spokojowi, empatii, dyplomacji, cierpliwości itd., w porozumiewaniu się i współpracy z ludźmi, ale powyższe tendencje są podobne do tendencji występujących w Waszych datach urodzenia.

2/ Wg drugiej metody → Data 30.06.2017 może wnosić m.in. tendencje do nadmiernie emocjonalnych dyskusji/sporów (np. kogoś raniących) oraz tendencje do zaskakujących wydarzeń, ale:
                  … Powyższe tendencje do nadmiernie emocjonalnych dyskusji/sporów są podobne do tendencji występujących głównie w dacie urodzenia Partnera/Męża.
                  … Powyższe tendencje do zaskakujących wydarzeń są podobne do tendencji występujących głównie w Twojej dacie urodzenia.

3/ Wg trzeciej metody → Data 30.06.2017 może wnosić m.in. tendencje:
                  -
                  • teresa.numerolog Re: czarnabarbie 09.12.16, 17:26
                    To już być może prawidłowy link do mojego bloga z postem nt. daty ślubu: numerter.blogspot.com
                    • werru1991 Re: czarnabarbie 11.12.16, 18:49
                      Pani Tereso dziękuję za odpowiedź...prawdopodobnie pozostaniemy przy dacie 01.07.2017. Narzeczony nie zawierza numerologii...wink co do tendencji do nieporozumień, kłótni to istnieją takie i zdajemy sobie z tego sprawę. Staramy się nad tym pracować . Chciałam Panią zapytać o wspomniane nagle/dziwne wydarzenia oraz dotyczące mojej osoby problemy rodzinne i z opieką. Czy chodzi o opiekę nad dzieckiem /dziećmi?? Odnośnie tendencji partnera do zmian mieszkaniowych czy proponowana przez Panią kontrola tych spraw wiąże się np . z naiwnością partnera? Chciałam tez jeśli można zapytać ogólnie o nasze daty. Czy są wogole jakieś plusy z punktu widzenia numerologii..? Odpowiedź była dość ogólna odnosnie wydarzen przyznam że interesuje mnie w jakich dziedzinach życia mogą się wydarzyć..Jeśli będzie Pani uprzejma mi to rozjaśnić będę wdzięcznasmile Na blogu byłam i będę czytać dalej . Pozdrawiam
                      • teresa.numerolog Re: czarnabarbie 12.12.16, 10:53
                        Werru, tendencje do przyciągania/tworzenia/współtworzenia nietypowych/dziwnych sytuacji/wydarzeń i/lub do przyciągania nietypowych/dziwnych ludzi mogą dotyczyć wielu sfer życia. Mogą np. dotyczyć problemów społecznych i/lub towarzyskich w kontaktach z władzą/urzędem/bankiem/instytucjami/organizacjami itp., szefami/współpracownikami, służbą zdrowia, rzemieślnikami, znajomymi/sąsiadami/koleżankami itp., itd., mogą np. powodować potrzebę walki o swoje/czyjeś prawa, itd.

Tendencje do problemów rodzinnych związanych ze sprawowaniem opieki mogą dotyczyć opieki nad dzieckiem/dziećmi i/lub nad inną osobą z rodziny (np. w czasie – trochę więcej niż typowego – diagnozowania/leczenia np. Twojego/Męża/”Dziadków”) i/lub nad osobą/osobami z kręgu bliskich znajomych/sąsiadów, itp., itd. Ewentualne sprawowanie opieki może też wchodzić w zakres Twoich obowiązków zawodowych.
                        Na marginesie: zwłaszcza w momentach, w których Twoimi priorytetami życiowymi jest/będzie Syn/ślub/Mąż/Rodzina, dobrze byłoby wiedzieć, że w Twojej dacie urodzenia występują m.in. tendencje wskazujące na potrzebę bieżącej diagnostyki oraz tendencje wskazujące na potrzebę zabezpieczania/pilnowania Twoich własnych interesów w różnych sferach (np. związanych z okresem przedślubnym/ślubnym i/lub ze sprawami bytowymi, np. wbrew dominacji Partnera/Męża, itp., itd.).

Tendencje występujące w dacie urodzenia Partnera/Męża do potrzeby pilotowania spraw mieszkaniowych - z naciskiem na kwestie własnościowe - mogą być całkowicie niezależne od wszystkich innych innych tendencji, w tym niezależne od tego, co nazywasz „naiwnością”. Tendencja do nie zawsze realistycznego postrzegania sytuacji/ludzi/świata rzeczywiście występuje w dacie urodzenia Partnera/Męża, ale ta tendencja nie musi (lub nie zawsze musi) wystąpić w realu przy sprawach mieszkaniowych. Tu warto jednak zwrócić uwagę na to, że w Waszych datach urodzenia występują tendencje do tylko ok. przeciętnych zdolności manipulacyjnych, więc np. w relacjach z niektórymi ludźmi (o większych zdolnościach manipulacyjnych) możecie nie mieć siły przebicia, np. w dobrej wierze możecie ulegać niekorzystnym wpływom niektórych osób, itp. itd.
                        Dodatkowo można byłoby zwracać uwagę na to, by decyzje dotyczące spraw mieszkaniowych (i spraw pozostałych) były podejmowane przez Was racjonalnie, spokojnie, bez nadmiernych emocji, w odpowiednich momentach (nieraptownie, ale i bez niepotrzebnych opóźnień), ew. po zasięgnięciu opinii życzliwych Wam prawników (m.in. biegłych w sprawach mieszkaniowych/własnościowych), itp., itd.

Werru, oczywiście w Waszych datach urodzenia, jak we wszystkich datach, jest wiele „plusów z punktu widzenia Numerologii”. Wcześniej o nich nie pisałam, bo pytałaś tylko o datę ślubu.
                        Wg Numerologii Oboje możecie być osobami bardzo przyciągającymi uwagę otoczenia – kobiecością/męskością, dużą wrażliwością emocjonalną, zaradnością, kreatywnością, zdolnościami do prowadzenia własnej działalności gospodarczej, zdolnościami artystycznymi, itp., itd.

Werru, pozdrawiam i życzę szczęścia - Teresa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka