klaryskak 21.04.08, 14:38 Próbowałam sama, ale nic mi nie wychodzi. Proszę o sugestie co do tego związku? co robic, aby w miarę się dogadać i nie było wiekszych zgrzytów? ona 28.10.1981, on 25.10.1980 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaryskak Re: proszę o interpretację 24.04.08, 08:43 Witam. Proszę o pomoc. Sama nie potrafię wyliczyć. Odpowiedz Link
klaryskak Re: proszę o interpretację 12.05.08, 13:06 Podciagam wątek. Bardzo proszę o jakąś wskazówkę. Mam za sobą nieudany związek z partnerem urodzonym 18.01.1979. - w trakcie rozwodu. chce stworzyć nowy zwiazek, wyglada na to, że jestem na dobrej drodze. Ale chcę wiedzieć czego ewentualnie unikać i na co zwrócić uwagę. Mam córkę , której chce stworzyć szczęsliwy dom, ona z moim partnerem czuje sie dobrze, lubi go. Odpowiedz Link
metaphysics Re: proszę o interpretację 12.05.08, 13:47 witaj, no coz, masz w swoim portrecie wspisany rozwod. Twoj byly partner z kolei nie jest stworzony raczej do zycia w rodzinie..razcej bardziej sluzy mu samotnosc lub zycie w znacznie wiekszej grupie niz rodzina jesli chodzi o relacje pomiedzy Twoimi wibracjami i wibracjami Twojego nowego partnera: Ty jestes raczej silna, ambitna osoba, ktora lubi przewodzic, lubi blyszczec w towarzystwie, jestes komunikatywna, zle znosisz krytyke pod swoim adresem, lubisz wydawac pieniadze.. Twoj partner jest takze silna, ambitna osoba, ale jest mniej "wylewny" niz Ty, mniej komunikatywny, moze sprawiac wrazenie osoby chlodnej i zdystansowanej, przy negatywnych aspektach moze miec sklonnosci do zamykania sie w sobie, wew. ucieczki, moga nachodzic go watpliwosci roznego rodzaju, moze miec sklonnosci do nalogow, balaganiarstwa, a takze braku poczucia obowiazku wobec rodziny, z drugiej jednak strony moze stac sie domowym tyranem, ktory wszystko wie lepiej i nie znosi sprzeciwu...nie brzmi to moze zbyt zachecajaco, ale miejmy nadzieje, ze jego wibracje wlasne lagodza negatywy wynikajace z wibracji urodzenia pozdrawiam Odpowiedz Link