Dodaj do ulubionych

Przeszłam

18.02.09, 08:17

Przeszłam z wibracji własnych 9-1-1 na 9-3-3 juz wiele miesięcy temu
a nie zauwazyłam zadnej róznicy, dlaczego?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Przeszłam 18.02.09, 12:52
      Witaj
      Nie zmieniły się dązenia duszy, pozostały na dziewiątce. Po drugie, 9-1-1 to nie
      są wibracje do zmiany w zasadzie. Nie są łatwe, ale nie są też jakieś koszmarne.
      Generalnie można powiedzieć, że zamienił stryjek siekierkę na kijek. Zresztą
      trudno się odnosić bez znajomości wszystkich szczegółów twojego portretu
      numerologicznego. W specyficznych sytuacjach, taka zmiana może być warunkowo
      korzystna.
      Należałoby znać twoją datę urodzenia oraz rozkład wibracji pierwotnych, no i
      oczywiście wibracje dodane, wówczas można wysnuć wnioski.
      Pozdrawiam
      • mkm1984 Re: Przeszłam 19.02.09, 20:05
        dzien urodzenia pod wibracją 4, droga zycia 2/11 , jestem teraz w
        szczycie głownym 7, a w tym czarnym to 1. Miałam juz dosc tego braku
        elokwencji , w sensie brku komunikatywnosci, tego zamkniecia się do
        wewnatrz, chciałam wyjsc na zewnatrz. ale nadal jestem powazna,
        skryta, zamknieta w sobie, małomówna.
        • mkm1984 Re: Przeszłam 25.02.09, 15:38
          Wie ktos moze dlaczego? Napiszcie jesli cos wiecie?
          • janus50 Re: Przeszłam 25.02.09, 17:28
            Witaj
            Chętnie spróbuję się odnieść, jednak nie podajesz ani daty urodzenia ani też
            zawartości wibracji w imionach i nazwiskach.
            Pozdrawiam
            • mkm1984 Re: Przeszłam 05.03.09, 23:48
              a-14
              d-1
              e-2
              g-2
              i-1
              k-3
              l-3
              ł-1
              m-3
              n-3
              o-2
              p-1
              r-5
              s-3
              t-4
              u-2
              y-1
              z-4
              marzec 1984 , dzien 31
              • janus50 Re: Przeszłam 06.03.09, 13:56
                wg. moich wyliczeń, o ile się nie pomyliłem a liczyłem dla pewności trzy razy,
                otrzymałaś wibracje 4/13 - 5/14 - 9. Być może nie podałaś właściwie zawartości
                wszystkich liter. Przypuszczam również, że numerolog liczący twoje wibracje
                bierze pod uwagę Y jako spółgłoskę.
                Jest to moim zdaniem niewłaściwe, zresztą takie zdanie ma również Pani Donka
                Madej, najbardziej doświadczona numerolog w Polsce.
                Jeśli zatem realizujesz się na tych wibracjach które wyliczyłem, to nie miało
                prawa się nic poprawić, raczej pogorszyć.
                Ponadto, jeśli nawet uwzględnimy Y jako spółgłoskę wtedy wibracje własne będą
                6-3-9 a nie 9-3-3.
                Po ilości wibracji widzę że dodano ci sporo imion...
                Pozdrawiam
                • mkm1984 Re: Przeszłam 06.03.09, 16:26
                  Przepraszam bo gdzies musiałam gafe zrobic przepisując literki,
                  jeszcze raz policzyłam i zgadza się tak jak numerolog
                  obliczył.Wibracje z imion wychodzą 9-3-3 jesli y liczy się jako
                  spółgłoske, i tak zrobił numerolog któremu poleciłam tę zmianę, nie
                  wiem dlaczego. Ale jesli by brac Y za samogłoskę to wtedy
                  wychodziłoby 7-5-3.To tez chyba otwarte liczby na zewnatrz. A tu
                  wygadania brak i dalej emanuje spokój na zewnatrz, taki cichutki,
                  skromniutki czlowieczek.
                  • nielaik Re: Przeszłam 07.03.09, 11:18
                    Prawdę powiedziawszy, to jestem trochę sceptycznie nastawiona do zmian
                    numerologicznych. Tak zachwalają, a nie widać aby u wszystkich zmienił się
                    charakter. Nie jesteś odosobnionym przypadkiem.
                    • janus50 Do nielaik 07.03.09, 15:43
                      Witaj
                      Jest sporo racji w tym co mówisz, jednak skuteczność zmiany zależy od warunków
                      oraz sposobu w jaki zostanie przeprowadzona. Problem w tym, że jest całe mnóstwo
                      numerologów, którzy żyją wyłącznie z wykonywania zmian, lub też żądają za zmiany
                      dodatkowej opłaty.
                      Niestety zazwyczaj jest tak, że nawet jak zgłosi się do nich osoba z wibracjami
                      doskonałymi, twierdzą że wibracje należy poprawić.
                      Druga sprawa to kwestia dodanych imion, aby ono zadziałało, osoba poddana
                      zmianie musi się z nim identyfikować, a nie doznawać emocjonalnych wymiotów jak
                      na takie imię spojrzy. A jak się identyfikować z takimi koszmarkami jak
                      Gharirir, Bihazizi, Virridirh - nie są to moje wymysły, również takie imiona
                      dodają rozmaici "fachowcy". Gdy ktoś otrzyma takich 5-7 literowych łamańców
                      rodem z drugiego końca świata albo po prostu skonstruowanych dla potrzeb zmiany,
                      no to nie ma szans na cokolwiek.
                      Zmiany działają i są skuteczne, jednak muszą być wykonane w oparciu o
                      fundamentalne zasady, ktore nimi rządzą, jak widać nie wszyscy je znają.
                      Pozdrawiam
                  • janus50 Re: Przeszłam 07.03.09, 13:57
                    Witaj
                    7-5-3 to dość toksyczne wibracje moim zdaniem. Dużo w nich emocji,
                    impulsywności, wewnętrznego rozdarcia. Nie są harmonijne.
                    Ponadto w miejscu, ktore odpowiada za potrzeby i dążenia wewnętrzne, czyli w
                    dążeniach duszy, masz siódemkę, ktora jak wiadomo do otwierających raczej nie
                    należy...
                    Przy zmianie istotną sprawą jest dobór imion, to jak się z nimi identyfikujesz,
                    oraz możliwie jak najmniejsza ich liczba, najlepiej jedno - góra dwa..
                    POzdrawiam
                    • mkm1984 Re: Przeszłam 07.03.09, 19:33
                      Dostałam dwa imiona, czesto ich uzywam w postaci nicków, loginów itp
                      itd. Sprawiam wrazenie osoby smutnej, co chwile ktos sie mnie pyta
                      czemu jestem smutna choc nie jestem. Równiez cicha, poważna . Jedyne
                      co się zmieniło to fakt że zaczęłam uwielbiać się stroić smile ciuchy ,
                      kosmetyki, przywiązanie do upiekszania ciała jak również cieszenie
                      sie zmysłami, zaczęłam uwielbiac zapachy, perfumy, swiece,
                      kadzidełka itp. aaa no i zabawy, taniec wsród rozgrzanych młodych
                      ciał, sprawia mi to wielką przyjemnosć. Ale na zewnątrz odbierana
                      jestem jako osoba smutna, poważna, małomówna, cicha. Przed zmianą
                      miałam wibracje 9-1-1 ktore zamieniały sie na 9-3-3 ( potrzeby
                      duszy, na zewnatrz , cele) lub 7-3-1 ktore zamieniły się na 7-5-3 .
                      Nie wiem które działały bo w moim imieniu od urodzenia wystepuje
                      litera Y . Wiec zdaje mi się ze powinna ta rozrywkowosc, radosc byc
                      zauwazalna we mnie nooooo, więc jak to wytłumaczyc.
                      • mkm1984 Re: Przeszłam 07.03.09, 19:37
                        I czy nie powinno mi przybyc elokwencji słownej? Jestem osobą bardzo
                        oczytaną i inteligentną, ale mysli na słowa cięzko mi zamienic, nie
                        mam daru prowadzenia rozmów. To było powodem podjęcia się tej
                        zmiany, bo na tym mi najbardziej zalezy...łatwosci wypowiedzi,
                        łatwosci prowadzenia rozmowy.
                      • janus50 Re: Przeszłam 07.03.09, 21:15
                        Witaj ponownie
                        Opisane przez ciebie aspekty wręcz książkowo pasują do piątki, tak więc jesteś
                        kolejnym potwierdzeniem tego, że Y jest dla nas samogłoską. Opis jest tak dobry,
                        że chyba z niego skorzystam przy okazji jeśli pozwolisz, piątka to właśnie
                        zmysły. Tak więc realizujesz się przypuszczalnie na 7-5-3. Tutaj ostrzeżenie,
                        gdyż piątka w interakcji z siódemką często przynosi uzależnienia, piątka chce
                        wszystkiego spróbować, a siódemka się uzależnia. Siódemka jest u ciebie również
                        czynnikiem zamykającym a on się nie zmienił, jest identyczny jak w wibracjach
                        pierwotnych.
                        Poza tym warto byłoby sprawdzić w astrologii czy nie masz jakiś silnych aspektów
                        zamykających, bo jeśli one są, to zmiana numerologiczne może dać pewną
                        poprawę,jednak nie przyniesie radykalnej zmiany.
                        Pozdrawiam
                        • mkm1984 Re: Przeszłam 09.03.09, 04:09
                          Spróbowac wszystkiego? Raczej tak ale tego tylko co przyjemne,
                          potrzeba przygód ale tych przyjemnych. O jakich uzalezniach mowa? Bo
                          jesli chodzi o alkohol, nikotyne, narkotyki to odpada, daje to
                          pewnego rodzaju przygode i chwilową przyjemnosci, zatracenie w
                          zmysłach ale u mnie stoi na wodzy rozsądek, mysle: po co? jesli
                          równie dobry humor moge miec bez tego, wole przezywac wszystko w
                          pełni swiadomie, na maxa w pełni swiadomie tez mozna...chociaz
                          pewnie nie tak czesto jak z pomoca uzywek.
                          A co z tą elokwencją? Czy w tych wibracjach 7-5-3 naprawdę jej nie
                          ma?
                          • alte_seele Re: Przeszłam 09.03.09, 09:44

witaj,

5 moze sklaniac do korzystania z wolnosci i niezaleznosci w
                            nadmiarze w szerokim tego slowa znaczeniu, niekoniecznie musi
                            prowadzic do uzaleznien od alkoholu, narkotykow, nikotyny, seksu
                            (naduzywania w poszukiwaniu nowych wrazen), moze to byc zamilowanie
                            do dobrej kuchni (ekperymentowania), do poszukiwan intelektualnych,
                            poznawania nowych osob i miejsc.. zestawienie wibracji 7/5/3
                            ktore ma sporo sprzecznosci w sobie moze moim skromnym zdaniem
                            sklaniac predzej do zbytniej porywczosci i nerwowosci, niz do
                            uzaleznien, chociaz to tez nie jest wykluczone..

posiadajac takie wibracje nie bedziesz postrzegana raczej jako osoba
                            elokwentna, mimo ze cele o wibracji 3 sklaniaja do przebywania w
                            towarzystwie, do dawania radosci innym, ale niekoniecznie przez
                            slowo mowione, 7 sklania do wewnetrznych poszukiwan, 5 lubi byc z
                            ludzmi, ale woli sie im przygladac, niz z nimi rozmawiac, bo 5 to
                            raczej typ obserwatora, psychologa niz mowcy..zeby
                            probowac "poprawic" swoja zdolnosc do komunikowania sie przez slowo
                            mowione musialabys miec 3 w ekpresji zewnetrznej raczej niz w celach
                          • janus50 Re: Przeszłam 09.03.09, 14:57
                            Witaj
                            Zwróć uwagę na to, ze siódemka w dążeniach duszy pozostała i nic się nie
                            zmieniło, stąd nie można oczekiwać jakiś rewolucyjnych zmian.
                            Co do nałogów, statystyczne siódemki uzależniają się łatwiej i trwalej niż
                            pozostałe wibracje, nie chodzi mi o siódemki urodzeniowe ale o osoby, u których
                            siódemki występują w jakimś istotnym miejscu portretu numerologicznego.
                            Dlatego w konfrontacji z piątką, która z czystej ciekawości chce wszystkiego
                            popróbować, należy być bardzo rozsądnym.
                            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka