r.k 01.08.06, 22:44 ... no i stało sie..rozebrali baraki po lewej stronie nowego budynku na Brukselskiej..może ktoś wie co tam planują zrobic ? a może park? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kunna Re: rozebrali baraki 02.08.06, 16:12 Właśnie dziś tamtey przechodziłam - i wygląda mi na to, że to ci sami, co budują ten nowy blok - pewnie porządkują pobliski teren po prostu. Odpowiedz Link
maria55 Re: rozebrali baraki 02.08.06, 18:34 sądząc po tym co się dookoła dzieje = następny apartamentowiec ;-(( Zieleni zaczyna być na SK jak na lekarstwo - zauważyliście jak drzewa marnieją? Odpowiedz Link
gruppa22 Re: rozebrali baraki 03.08.06, 09:18 przepytałam stróża z budowy- twierdzi, że równają teren, żeby przedłużyć Rapperswilską i połączyć ją z Brukselską. Podobno planowali też wcisnąć tam jeszcze trzeci budynek, ale póki co nie udało im się dogadać z właścicielem terenu (na szczęście ;) Odpowiedz Link
achzarit Re: rozebrali baraki 14.08.06, 12:38 Skoro rozwalają - to się dogadali. Plany dotyczące kolejnego budynku są niestety prawdziwe. Natomiast nierealne jest przedłużanie ulicy... Odpowiedz Link
lutofcaku Re: rozebrali baraki 03.08.06, 11:51 Może i park, ale na dachu kolejnego blokowca Odpowiedz Link