Dodaj do ulubionych

Rajdówka MGM

16.03.15, 19:19
Ja mam takie pytanie do miłośników sportów motorowych oraz do Panów z MGM.
Czy wy wgl wyjeżdżacie gdzieś rajdówką czy ona tylko stoi w garażu i rdzewieje?
Na żadnych rundach już od dawna nie było widać waszego opla... Może go sprzedaliście już?
Jakieś zamiary na ten sezon? Pozdrawiam i zachęcam was do startów bo całkiem dobrze sobie radzicie ;)
Obserwuj wątek
    • stary-pierog Re: Rajdówka MGM 20.03.15, 22:26
      Zapachniało Finlandią. Ogłaszam, że możliwe są dwie interpretacje. Kto zgadnie, jakie?
      • jarimattilatvala Re: Rajdówka MGM 22.03.15, 19:35
        nooo jakie?
    • fajko Re: Rajdówka MGM 23.03.15, 21:10
      Panowie,
      Rajdówka nie została sprzedana. Może nie każdy wie ale w szczególności sporty samochodowe wiążą się ze sporymi kosztami. To nie jest zarobkowe hobby. Bardziej przynosi straty niż zyski. Bez sponsorów, własnego wkładu i czasu nie da się jeździć. Kiedyś były organizowane KJSy w Birczy, Przemyślu. Teraz gdzieś to znikło. Było również lotnisko, na którym można było zorganizować testy. Teraz tego nie ma.
      • jarimattilatvala Re: Rajdówka MGM 24.03.15, 16:32
        To może pora aby sprzedać rajdówkę? aa warsztat MGM? przecież powinni wam jakoś pomagać? w maju zostanie zorganizowany KJS Przemyśl :) a 29marca jest KJS Rzeszów, także imprezy notorycznie u nas są robione, nie dawno w Krośnie coś było :)
        • fajko Re: Rajdówka MGM 26.03.15, 14:28
          Chłopaki z MGM Moto Service jako główny sponsor bardzo nam pomagają ale to nie wystarcza. Również do nich decyzja należy co dalej z rajdówką.
          • jarimattilatvala Re: Rajdówka MGM 26.03.15, 18:29
            hmm.. to może dobrze by było poszukać jakichś sponsorów? a wy tam macie przecież nadleśnictwo w Birczy, prawda? Pogadać z działaczami i reklama jak się patrzy... z tego co wiem to jest kilka firm w Birczy także dla chcącego nic trudnego! :) a gdyby tak MGM odstąpiło auto innej załodze, która jeździła by z własnej kieszeni?
            • fajko Re: Rajdówka MGM 31.03.15, 10:43
              Ze sponsorami bywa różnie. Raz ofiarują symboliczną kwotę a innym razem to wytykają - nie wszyscy. Odstąpienie samochodu nie wchodzi w grę. Za dużo pracy włożyliśmy w auto żeby go tak po prostu odstąpić.
              • jarimattilatvala Re: Rajdówka MGM 02.04.15, 15:46
                Nooo to trzeba zacząć nim jeździć :) mam nadzieje, że w nadchodzącym w maju kjsie wystapicie?
                • fajko Re: Rajdówka MGM 09.04.15, 20:54
                  Są takie plany żeby wziąć udział w majowym KJSie w Przemyślu i rajdzie Kazanów. Jest jeszcze kilka tematów do dopięcia
                  • jarimattilatvala Re: Rajdówka MGM 10.04.15, 16:57
                    oooo no to oby się udało! :) życzę powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka