darino 12.03.06, 13:41 Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje, dotyczące na przykład ciekawych linków wartych umieszczenia, zapraszam do współpracy ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starytraper Re: zmieniłem trochę nagłówek forum 13.03.06, 08:53 Zauważyłem m.in., że w nagłówku pojawił się link ukraińskiego radia a zniknął link przemyskiego PTTK, a przecież w przeciwieństwie do ukraińskiego radia i Związku Ukraińców w Polsce PTTK robi sporo imprez także na terenie gminy Bircza. Patrząc na wątki na tym forum i zajadłość niektórych wpisujących się przedstawicieli mniejszości przestaje mnie to jednak dziwić. PTTK chyba podpadło darino przez pierwszy wyraz w swojej nazwie: POLSKIE Towarzystwo Turystyczno Krajoznawcze... Odpowiedz Link
darino :))) 13.03.06, 09:04 Nie ma to żadnego związku z "polskością" w nazwie :))) Po prostu nie zauważyłem na forum żadnego zainteresowania turystyką, co mnie w ogóle nie cieszy. Jeśli jednak wykazujesz takowe, link powróci wieczorem. Mam nadzieję, że i PTTK zadba o gminę Bircza prowadząc rajdy na naszym terenie. Może powstanie też koło PTTK w Birczy ? Odpowiedz Link
starytraper Re: :))) 13.03.06, 09:49 Gdybyś czasami zajrzał na stronę PTTK wiedziałbyś, że takie rajdy właśnie się odbywają na terenie gminy. Na stronie w menu: kluby i koła - jest także Klub Górski "Karpaty", który często kręci się po terenie gminy. Choć ja sam niestety w tych rajdach nie uczestniczyłem to wiem z relacji, że często tam goszczą (ostatnio zrobili kulig na trasie Bircza - Łomna - Bircza). W zapowiedziach imprez klubu zauważyłem także że w najbliższą sobotę robią rajd górami na trasie: Brzeżawa - Borownica - Ulucz. Co do koła, to z tego co wiem i pamiętam z dawnych czasów, koła PTTK powstają wszędzie tam, gdzie są zainteresowani ich powstaniem, a w Birczy albo takich osób nie ma, albo nie mogą się ze sobą skontaktować lub po prostu nikomu się nie chce. Odpowiedz Link
darino o linku i "niechceniu się" ... 13.03.06, 13:30 Link już powrócił na miejsce. Co do koła PTTK w Birczy, to oprócz zwykłego "niechcenia się" w grę wchodzi wstyd przed nietypowym zachowaniem się, które może być napietnowane przez lokalną społeczność :))) Odpowiedz Link
wiahor bardzo dużo informacji 29.03.06, 14:46 Nagłówek bardzo mi się podoba. Chyba podobny umieszczę na forum gminy Fredropol. Brakuje mi tylko linku do informacji statystycznych o gminie ? Odpowiedz Link