holejnik 28.01.07, 18:35 Witam, nieśmiało zapytam czy już w końcu Birczański Zajazd został otwarty, jeżeli tak to jaką nazwę przyjął, a może by ogłosić konkurs na nazwę tego obiektu ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miroonn Re: Nieśmiałe pytanie 28.01.07, 18:45 Codziennie przejeżdżam koło tego zajazdu i widzę, że jeszcze trwają prace wykończeniowe. Odpowiedz Link
darino konkurs na nazwę - niezły pomysł :)) 29.01.07, 04:16 Chociaż niezależnie od nadanej nazwy lokal i tak zyska nazwę obiegową :))) Odpowiedz Link
papa666 Re: konkurs na nazwę - niezły pomysł :)) 19.02.07, 00:02 Jeszcze chwila, bo to kwestia około 3 tyg. i powinno nastąpić wielkie otwarcie. A z tego co się orientuję to bedzie co otwierać. Jeżeli chodzi o nazwę to jakoś nie mam pomysłu, może zajazd "Nad Stupnicą" Odpowiedz Link
miroonn Re: konkurs na nazwę - niezły pomysł :)) 19.02.07, 07:45 Konkurs na nazwę to niezły pomysł. Ale i tak pewnie właściciel sam nazwie swój lokal. Ja proponuję: "Bistro u Jacka" (jak w Lokatorach) :))))) Pomysł z "Zajazdem nad stupnicą" również jest ciekawy. Odpowiedz Link
holejnik Re: konkurs na nazwę - niezły pomysł :)) 19.02.07, 14:14 POdzielam pogląd iż konkurs nan nazwę lokalu to dobry pomysł, tylko czy właściciel również jest zainteresowany. Moja propozycja : BIRCZAŃSKA BACÓWKA, Pozdrawiam. Odpowiedz Link
miroonn Re: konkurs na nazwę - niezły pomysł :)) 20.02.07, 07:47 Należy w takim razie założyć osobny post. Taka lista nie zaszkodzi nikomu a może da do myślenia właścicielowi. Możliwością jest to też, że zajazd na dzień dzisiejszy jeszcze nie ma nazwy więc do roboty!!! Odpowiedz Link