Dodaj do ulubionych

Święto świętem

08.03.07, 20:16
No zawiodłam się troszke, miałam nadzieje że nowo wybrany sołtys na St Birczy zrobi jakąś imprezę z okazji Dnia Kobiet, zatroszczy sie o zapewnienie dobrej zabawy. Słyszałam ze zawsze pamietał o ważniejszych świetach jeszcze zanim zostal sołtysem być może teraz nie ma czasu i jest zagoniony???

A jak było w innych miejscowościach?
Obserwuj wątek
    • darino Re: Święto świętem 09.03.07, 02:21
      W poście ???
      • zla999 będzie lepiej:) 09.03.07, 09:30
        Ja tez myslalam ze soltys cos zorganizuje ale coz...trudno sie mowi:( Dajmy
        Panu S.G troche czasu napewno się rozkreci...:) :) :) Pozdrawiam
      • dymek25 Re: Święto świętem 09.03.07, 11:09
        Zieloną herbatkę można wypić zawsze, zagryzając postnym krakersem.
        I podyskutować o życiu.
    • stodrugi Re: Święto świętem 09.03.07, 10:20
      jesli chodzi o moja skromna osobe to w pelni silidaryzuje sie soltysem w
      kwestii braku dzialan w omawianej sprawie, oficjalne uroczystosci z okazji dnia
      kobiet trąca delikatnie mowiac upokarzajacymi kobiety zwyczajami minionej
      epoki...niech lepiej kazdy przedstwiciel plci brzydkiej zatroszczy sie o swoje
      kobiety, oddajac im na codzien nalezny usmiech, szacunek, cieple uczucia a nie
      raz w roku wysila sie na kwiatek, ktory po kilku dniach niestety zwiednie jak i
      pamiec o tym "wspanialym" swięcie...
      • dymek25 Re: Święto świętem 09.03.07, 11:04
        Jeśli moja solidarność na coś się przyda, to ja z Sołtysem i stodrugim.
        Choć w święcie nie widzę upokorzenia tylko sztuczność.
        • hdd2 Re: Święto świętem 09.03.07, 12:06
          Takich osób jak Wy jest dużo więcej, lecz nie każdy chce o tym mówić. Osobiście
          nie mam nic przeciwko temu ;świętowaniu" i kobietom,ale dlaczego każda z Nich a
          bynajmniej znaczna większośc, przypomina sobie wtedy że jest kobietą i zaczyna
          się upominać że coś jej się z tego powodu należy. Jeśli ktoś o Tobie nie
          pamiętał, to przyczyn tego szukaj u siebie a nie u sołtysa, bo niE zaprosił Cie
          na SPĘD w wiejskiej świetlicy W CELU WYPICIA DARMOWEJ KAWKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka