Dodaj do ulubionych

mała lingua teens space

09.09.14, 15:34
Nie jestem pewna bo słuchałam różne opinie: Jak mają mało chętnych to wpisują każdego jak leci żeby zapełnić grupę, potem okazuje się że w jednej grupie są osoby na 2/3 poziomach, lektorzy to zazwyczaj studenci bez wiekszego doświadczenia metodycznego...

Kurs wygląda ok tylko na obrazkach?, warto czy strata kasy?

Ania S.
Obserwuj wątek
    • swidnica05 Re: mała lingua teens space 04.11.14, 14:21
      Moja córka chodzi do filii tej Szkoły w Świdnicy i jestem bardzo zadowolona. Mają dużo dodatkowych materiałów dydaktycznych, które urozmaicają zajęcia. A dodatkowo dzieciaki nie uczą się pojedynczych słówek tylko wymowy całymi zdaniami.
    • monikabe83 Re: mała lingua teens space 14.08.15, 15:28
      Nasza córka chodzi do tej szkoły w siedlcach i jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie zauważyłam różnicy w poziomach dzieci, przeciwnie. Co do lektorki prowadzącej, to wiem, że ma dyplom magistra i przygotowanie pedagogiczne.
    • wkretarka1234 Re: mała lingua teens space 17.08.15, 23:50
      ania938 napisał(a):

> Nie jestem pewna bo słuchałam różne opinie: Jak mają mało chętnych to wpisują k
      > ażdego jak leci żeby zapełnić grupę, potem okazuje się że w jednej grupie są os
      > oby na 2/3 poziomach, lektorzy to zazwyczaj studenci bez wiekszego doświadczeni
      > a metodycznego...
      >
      > Kurs wygląda ok tylko na obrazkach?, warto czy strata kasy?
      >
      > Ania S.

Dokładnie, misz-masz poziomowy - i nie na życzenie , bo czasem ktoś świadomie chce być na wyższym poziomie ale dla zapełnienia . Jak ludzie się wykruszają z grupy to...zamykają grupę i zostaje się na lodzie- przykład córki znajomych przygotowującej się do FCE. Umowy się podpisuje ale chronią ich a nie uczniów...
      Lektorzy duża rotacja bo podobno dyrekcja trochę szalona.

Polecam olpiaseczno.pl - ośrodek lingwistyczny - koło sądu/fotografa kujaszewskiego.
      Wnętrza trochę przestarzałe ale mają bardzo dobrą kadrę, widać ,że wiedzą o co chodzi, dobrze doradzą , można zmieniać grupy, chyba najstarsza szkoła w Piasecznie.
      Są też centrum egzaminacyjnym British Council.
      Nie ma umów ale raczej zaufanie , nie zostawiają na lodzie , nie ma podwyższania cen etc.
      Z ich opinii widac,że sami ich nie piszą olpiaseczno.pl/pl/testimonials.html
      Ja bardzo polecam, to fajne miejsce .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka