jula73 02.03.06, 11:09 Szukam niepublicznej szkoły w Piasecznie i okolicach. Wiem już o Szkole Marzeń oraz o jednej w Mysiadle. Podobno jest jakaś szkoła w Pyrach, jeżeli ją znacie proszę o opinie i numer telefonu. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jula73 szukam szkoły podstawej - niepublicznej 03.03.06, 08:55 Proszę o pomoc, bardzo mi na tym zależy!!! > Szukam niepublicznej szkoły w Piasecznie i okolicach. > Wiem już o Szkole Marzeń oraz o jednej w Mysiadle. > Podobno jest jakaś szkoła w Pyrach, jeżeli ją znacie proszę o opinie i numer > telefonu. > Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakenobi1 Re: szkoła podstawowa 07.12.06, 11:35 Witam, czy mogłabyś podzielić się ze mną informacjami o tych dwóch szkołach. Usiłuje się o nich czegoś dowiedzieć, ale mało jest informacji. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
vym3 Re: szkoła podstawowa 07.12.06, 20:46 Jakenobi użyj wyszukiwarki. Ten temat był młócony na wszystkie strony już ze 100 razy Odpowiedz Link Zgłoś
kuninka1 Re: szkoła podstawowa 08.12.06, 12:00 niestety nic konkrentnego np. na temat Szkoły Marzeń i tej w Mysiadle tam nie ma. Ktoś tam coś słyszał, bo ktoś coś mówił ... Podciągam i mam nadzieję, że rodzic jakiegoś dziecka z tej szkoły coś o niej powie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakenobi1 Re: szkoła podstawowa 08.12.06, 20:02 O szkole w Mysiadle słyszałam wiele dobrego pod względem wychowawczym, natomiast widziałam jak ona wygląda i jestem zdecydowana odrzucić ją ze względu na warunki. Oczywiście dla jednego jest to istotne dla innego nie, ja wolę posłać dziecko do innego otoczenia, bardziej zadbanego, z całą infrastrukturą na miejscu skoro w szkole dzieci spędzają teraz tyle czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_a Re: szkoła podstawowa 13.12.06, 11:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=51983693&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kuninka1 Re: szkoła podstawowa 14.12.06, 08:31 Szkoła w Mysiadle jest ponoć super, ale niestety nie ma zerówki. Dlatego też próbuje czegoś się dowiedzieć tej drugiej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś