Dodaj do ulubionych

Koszykówka

18.09.06, 20:42
Szukam ludzi z ktorymi moglbym pograc w koszykowke, najlepiej w godzinach
wieczornych.
Pozdrowienia i dzieki za pomoc.
Darek
Obserwuj wątek
    • bedok Re: Koszykówka 18.09.06, 21:26
      Kiedy, gdzie, za ile?
      Może ja będę chętny.
      Pozdrówka
      Bedok
      • alienxxx Re: Koszykówka 19.09.06, 00:05
        moze i ja bym sie pisal
        podaj wiecej szczegolow - a przede wszystkim czy chodzi Ci o profesjonalistow
        czy amatorow - ja naleze do tych drugich i nie chcialbym wybrac sie na boisko
        zeby tylko popatrzec jak graja inni...
    • agromek Re: Koszykówka 19.09.06, 10:24
      wawxxxplesto napisał:

> Szukam ludzi z ktorymi moglbym pograc w koszykowke, najlepiej w godzinach
      > wieczornych.
      > Pozdrowienia i dzieki za pomoc.
      > Darek

Warte rozważenia

A
      • rabena Re: Koszykówka 19.09.06, 10:31
        jeśli myślicie o hali sportowej radzę się pospieszyć, zapisy trwają i jest dużo
        chętnych (także firmy) / sektor 60 zł /h
    • lazy_dog Re: Koszykówka 19.09.06, 16:34
      I ja jestem chętny - 2 osoby, jeśli by się znalazło więcej ludzi to mogę zająć
      się organizacją hali płatnej.
      Póki co można jeszcze się ustawić na grę na powietrzu.
      Mogę grać codzienne w godzinach wieczornych, lub/i w niektóre weekendy.
      Poziom lekko półśredni.
    • wawxxxplesto Re: Koszykówka 19.09.06, 18:44
      Czyli jest nas więcej - super, może jakieś propozycje sali? Ja jutro zadzwonię
      do GOSIR-u, dowiem się o koszty i ew. terminy. Może macie jakieś sugestie?
      Poziom graczy oczywiście amatorski. Gra ma być przyjemnością dla wszystkich.
      Pozdrowienia dla wszystkich.
      Darek
      • richo Re: Koszykówka 19.09.06, 21:04
        wawxxxplesto napisał:

> Może macie jakieś sugestie?

Jest nowa sala w piątce.
        • alienxxx Re: Koszykówka 20.09.06, 01:27
          mam nadzieje, ze cos uda sie wymyslic
          jako ze wszyscy moi znajomi graja w pilke nozna, ktorej nie trawie nie gralem w
          kosza juz dobre 5 lat
          nie wiem czy pamietam jeszcze zasady ??

jezeli chodzi o terminy to rowniez preferuje godziny wieczorne i weekendy
          dajcie znac jak uda Wam sie cos zorganizowac
          bede mogl dolaczyc dopiero od polowy pazdziernika

pozdrawiam
        • rabena Re: Koszykówka 20.09.06, 10:45
          Na razie do 5-tki nie radzę dzwonić, sala jest dopiero oddana i trwają jeszcze
          konsultacje co do jej użytkowania, do GOSIR najlepiej zadzwonić po 15, gdzie
          jest osoba która prowadzi grafik wynajmu, można podpisac stałą umowę, co jest
          ważne bo nikt w daną godzinę nie wejdzie choćby się paliło (oczywiście na
          początku trzeba sprawdzić czy drużyna się zbierze:))
          • alienxxx Re: Koszykówka 20.09.06, 11:09
            rabena - zglaszasz swoj akces ?
      • lazy_dog Re: Koszykówka 20.09.06, 11:19
        wawxxxplesto napisał:

> Czyli jest nas więcej - super, może jakieś propozycje sali? Ja jutro zadzwonię
        > do GOSIR-u, dowiem się o koszty i ew. terminy. Może macie jakieś sugestie?
        > Poziom graczy oczywiście amatorski. Gra ma być przyjemnością dla wszystkich.

Tak jak już pisałem + 2 osoby chętne.
        GOSIR nam odpowiada.
        Termin - w tygodniu, w godzinach wieczornych - najwcześniej g.19:00, ew. w
        łykend, chociaż chętniej w ciągu tygodnia.
        Poziom jak wyżej - lekko półśredni, też gramy dla przyjemności :)
        Jeżeli zbierze się komplet i będą wolne terminy (wynajęcie sali) to
        proponowałbym się spotkać, ustalić co komu pasuje i jeśli dojdziemy do
        porozumienia to może zrobić ściepę powiedzmy na miesiąc czasu - będzie to jakaś
        mobilizacja do uczęszczania, no i w razie absencji reszta uczestników nie będzie
        miała zagwozdki kto ma dzisiaj dopłacić te np. brakujące 6 PLN.
        Dobrze by było ustalić ilość ew. spotkać w tygodniu - w moim przypadku góra 2 i
        najlepiej przynajmniej na początku możliwie długa przerwa między nimi - czyli
        np. poniedziałek i czwartek.A może na początek lepiej by było raz w tygodniu -
        wiadomo, braki kondycyjne :)
        Wstępnie obliczyłem że jeśli zbierze się większa grupa osób to cena wynajęcia
        będzie niewielka - jeśli cena za godzinę to 60 osób, to przy komplecie 12 osób i
        8-miu spotkaniach w miesiącu wyjdzie po 40 PLN od osoby.

Pozdrawiam
        • rabena Re: Koszykówka 20.09.06, 11:24
          musiałbym obciąć paznokcie :D no i jak grać z mężczyznami, którzy mają większą
          siłę jakby nie patrzeć, ale mogę zaoferowac swoją pomoc przy formalnościach
          • lazy_dog Re: Koszykówka 20.09.06, 11:31
            rabena napisała:

> musiałbym obciąć paznokcie :D no i jak grać z mężczyznami, którzy mają większą
            > siłę jakby nie patrzeć, ale mogę zaoferowac swoją pomoc przy formalnościach

W tamtym roku grałem ze znajomymi, regularnie grały z nami kobiety i jakoś sobie
            radziły - to nie NBA :) Nie na wszystkich pozycjach w koszykówce niezbędne są
            warunki fizyczne - możesz rozgrywać, rzucać z półdystansu i nie wpychać się w
            tłum pod koszem :)
    • kasiik Re: Koszykówka 20.09.06, 11:49
      Ja chętnie pogram, chociaż nie wiem czy dam radę 2 razy w tygodniu.
      Pozdrawiam
      • woy Re: Koszykówka 20.09.06, 13:29
        a siatkówka???
        w.
    • wawxxxplesto Re: Koszykówka - konkretny termin 21.09.06, 19:09
      Z informacji uzyskanych od osoby, ktora prowadzi grafik wynajmu hali wynika, ze
      jedyny termin jaki nam zostal to piatki w godzinach 20.30 - 22.00. Moze juz
      jutro sie spotkajmy? Wydaje mi sie, ze powinno byc nas minimum 8 - znajdzie sie
      tylu chetnych?
      Darek
      • rabena Re: Koszykówka - konkretny termin 22.09.06, 08:46
        a to siatkówka czy kosz?
      • lazy_dog Re: Koszykówka - konkretny termin 22.09.06, 10:20
        + 2 osoby, czyli mamy już 3.
        Możemy się spotkać dzisiaj.
        Z tym że ja będę w piasecznie dopiero około g. 20:00, czyli w moim przypadku
        spotkanie mozliwe np. o g. 20:30.
      • lazy_dog Re: Koszykówka - konkretny termin 22.09.06, 10:30
        Z tego co widzę to wawxxxplesto pisze zazwyczaj wieczorem.Także może być problem
        z ustawieniem się gdyż ja nie będę miał dostepu do netu w godzinach popołudniowych.
        W związku z tym potwierdzam przybycie 2 osób dzisiaj na g. 20:30 na salę
        GOSIR'u.Weźmieny ze sobą stroje coby w razie co mozna było odrazu zagrać.
        • lazy_dog Re: Koszykówka - konkretny termin 22.09.06, 19:38
          Jako że jestem jedyny chętny na dzisiaj to chyba nie ma sensu się zbierać.
          Przynajmniej w tym tygodniu
      • torex Re: Koszykówka - konkretny termin 22.09.06, 15:24
        wawxxxplesto napisał:

> Z informacji uzyskanych od osoby, ktora prowadzi grafik wynajmu hali wynika, ze
        >
        > jedyny termin jaki nam zostal to piatki w godzinach 20.30 - 22.00. Moze juz
        > jutro sie spotkajmy? Wydaje mi sie, ze powinno byc nas minimum 8 - znajdzie sie
        >
        > tylu chetnych?
        > Darek

Ja dzisiaj nie dam rady - ale w następny piątek jestem chętny.
        Pozdrówka
    • wawxxxplesto Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 22.09.06, 20:59
      Wlasnie wrocilem z GOSIR-u, nietety, nikogo nie bylo. Moze w nastepny piatek
      damy rade?
      Darek
      • lazy_dog Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 24.09.06, 12:53
        Tak jak napisałem - jako że nie było żadnego odzewu co do spotkania - i ja się
        nie pojawiłem.
        Ale piszę się na następny piątek (2 osoby) :)

Pozdrawiam
        • schwinn1 Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 25.09.06, 07:16
          heja
          ja tez lubie grac w kosza, dawno nie gralam ale ostatnio jak pogralam to nie
          idzie mi to tak zle.. tyle ze piatek to dla mnie bardzo srednio-pasujacy
          termin.. chyba ze byłabym w doskoku a nie stale.. ale to bez sensu.. trzeba by
          bylo miec jakies 8 stalych osob czyli tak naprawde jakies 11-12 (bo nie zawsze
          kazdy moze) co by gra miala miejsce.. to tyle mysli na dzisiejszy poranek..
          • alienxxx Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 25.09.06, 18:49
            a jak z kosztami - ktos sie orientowal ile trzeba wylozyc na te przyjemnosc?

ja tak czy inaczej sie pisze - ale dopiero od polowy pazdziernika
            • lazy_dog Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 26.09.06, 09:40
              ojjj niechciało się przejżeć wątku :) - 60 PLN/h jeden sektor
      • torex Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 26.09.06, 08:27
        wawxxxplesto napisał:

> Wlasnie wrocilem z GOSIR-u, nietety, nikogo nie bylo. Moze w nastepny piatek
        > damy rade?
        > Darek

Ja jestem chętny!
        Torek
      • torex Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 28.09.06, 14:04
        Darek, jako głowny organizator możesz potwierdzić, że spotykamy się jutro?!
        Pozdrówka
        Torek
    • wawxxxplesto Re: Koszykówka 29.09.06, 06:26
      Ja na pewno przyjdę, choć wcale nie jestem pewien, że będziemy grać. Otóż
      wynajęcie sektora hali kosztuje 90 zl netto za 1,5h. Jeżeli przyjdą 4 osoby
      zaplacimy po ok. 28 zł, co - moim zdaniem - jest dużą kwotą. I jeszcze jedna
      sprawa, na wszelki wypadek niech ktoś weźmie piłkę do kosza.
      Pozdrowienia.
      Darek
      • lazy_dog Niestety poraz kolejny nie wyszło 29.09.06, 21:18
        Dzisiaj było 3 osoby - Darek (główny prowodyr zamieszania) i ja, tak jak się
        umawiałem, z kolegą.

Tak więc chyba nic z tego nie będzie :(

Pozdrawiam

Daniel
        • rabena Re: Niestety poraz kolejny nie wyszło 04.10.06, 20:34
          od jutra tj 5 października (czwartki) bedzie przychodziła grupa na siatkówkę,
          podpisują umowę na każdy czwartek, skoro jest Was 2-3 osoby może pogadajcie o
          graniu jako rezerwowi czy coś, na 20.30
          • alienxxx Re: Niestety poraz kolejny nie wyszło 20.10.06, 00:24
            pomysl padl czy moze jeszcze ktos jest chetny
            ja juz moglbym sie dolaczyc...
    • kasiik Re: Koszykówka 16.01.07, 23:23
      Witam,
      może spróbujemy w nowym roku ponownie zebrać grupę chętną do gry? :)
      pozdrawiam
      • schwinn1 Re: Koszykówka 18.01.07, 01:17
        próbujmy! ;]
        • kasiik Re: Koszykówka 18.01.07, 11:09
          Ja jestem chętna i rozumiem, że schwinn1 też. To już dwie osoby ;) czekamy na
          chętnych.
          pozdrawiam :)
          • alienxxx Re: Koszykówka 19.01.07, 22:47
            bedzie to sklad meski, damski czy mieszany?
            jesli mieszany lub meski to ja caly czas jestem chetny'

jesli damski to bedzie trudniej...
            • schwinn1 Re: Koszykówka 19.01.07, 23:51
              alienxxx napisał:

> bedzie to sklad meski, damski czy mieszany?
              > jesli mieszany lub meski to ja caly czas jestem chetny'
              >
              > jesli damski to bedzie trudniej...

no raczej mieszany ;-) ja do meskiego sie nie pisze ;-P
              coś ciezko nam idzie to zbieranie chętnych.. ale krok po kroczku i moze sie uda..
      • kasiik Re: Koszykówka 21.01.07, 20:59
        Jest nas trzy osoby no i skład mieszany ;) Czekamy na chętnych
        pozdrawiam
        • richo Re: Koszykówka 21.01.07, 21:23
          W GOSiRze?
          • schwinn1 Re: Koszykówka 22.01.07, 00:50
            richo napisał:

> W GOSiRze?

nie, przed ;-D
            • richo Re: Koszykówka 22.01.07, 03:22
              > nie, przed ;-D

Jeszcze Ci... nawrzucam ;-)
              • schwinn1 Re: Koszykówka 22.01.07, 21:49
                czekam na to ryśku ;-P
                • richo Re: Koszykówka 23.01.07, 09:22
                  No ale kiedy, kiedy? Bo mi się obwód powiększa ;-)
                  • kasiik Re: Koszykówka 23.01.07, 17:04
                    richo napisał:

> No ale kiedy, kiedy? Bo mi się obwód powiększa ;-)
                    >
                    Może termin ustalimy wspólnie, jak zbierze się większa grupa:)
                    pozdrawiam
                    • schwinn1 Re: Koszykówka 23.01.07, 20:55
                      znaczy rychu masz trzecią oponę ;-)))

zgadzam sie z kasiikiem.. musi sie zebrac ekipa ktora ustali termin wspolnie bo
                      teraz by bylo dopiero dwoch na dwoch.. co oczywscie mozna zrealizowac ale chyba
                      nie na calej sali.. zreszta ja lubie/lubilam grac na całej sali..
                      • alienxxx Re: Koszykówka 23.01.07, 21:58
                        patrze - koszykowka - 46 postow
                        mysle - no to sie zwiekszyl sklad i gramy
                        widze - bez zmian

to jest wlasnie to co mozna okreslic stwierdzeniem "pozory myla"

w kazdym razie ja nadal jestem chetny
                        • schwinn1 Re: Koszykówka 23.01.07, 22:59
                          a tak sobie gadamy o brzuchu richa z braku samej gry ;-)
                          • richo Re: Koszykówka 23.01.07, 23:43
                            schwinn1 napisała:

> a tak sobie gadamy o brzuchu richa z braku samej gry ;-)

Ej no! ;)
                            To ile będziemy czekać? Może każdy by przyszedł z osobą towarzyszącą?
                            • kasiik Re: Koszykówka 02.02.07, 13:34
                              Jest nas 5 osób, o ile ktoś się nie poddaje :)Moze jeszcze ktoś ?... w 6 osób
                              może moglibyśmy popróbować
                              pozdrawiam
                              • torex Re: Koszykówka 02.02.07, 13:59
                                > Jest nas 5 osób, o ile ktoś się nie poddaje :)Moze jeszcze ktoś ?... w 6 osób

To ja się zgłoszam, ale godziny zdecydowanie póżno wieczorne (najwcześniej 20).
                                Torek
                                • schwinn1 Re: Koszykówka 03.02.07, 00:30
                                  trzech na trzech idzie grać.. gorzej jak jedna osoba nie przyjdzie i co wtedy..
                                  znowuż jakbyśmy zaczeli to moze by ktos doszedł zachecony.. tylko czy opłaca sie
                                  wynajmowac sale dla 6 osob??..
                                  godziny wieczorne ok.20.00 pasuja mi, moga byc nawet wczesniejsze.. dzien poki
                                  co obojętny..
                                  • schwinn1 Re: Koszykówka 09.02.07, 01:58
                                    w poniedziałek wieczorem ok 20.30-21.00 wychdziłam z basenu w gosirze i jakas
                                    ekipa (widać amatorska) grała w kosza.. była wsrod nich tez dziewczyna i wydaje
                                    mi sie ze sklad nie był pełny.. byc moze 4-4 ale nie liczyłam.. może by się tak
                                    zapytac i podłączyc.. pewnie tez nie zawsze mają pełen skład..
                                    • richo Re: Koszykówka 09.02.07, 20:57
                                      Taaa, taaa.
                                      A co z nowym rowerem obmacałaś? Może by tak rozgrzewka w weekend?
                                      • schwinn1 Re: Koszykówka 09.02.07, 21:14
                                        nowy rower juz dawno jeździ ale to nie taki o jakim myslisz.. w weekend jade nad
                                        morze ;-) ale nie rowerem..
                                        btw.we wtorek pękł mi łancuch i z zalesia szłam na piechotę do piaseczna.. było
                                        całkiem sympatycznie o 23.00 ;-)))
                                        • richo Re: Koszykówka 10.02.07, 00:31
                                          schwinn1 napisała:

> nad morze ;-) ale nie rowerem..

I bez roweru?

> btw.we wtorek pękł mi łancuch i z zalesia szłam na piechotę do piaseczna.. było
                                          > całkiem sympatycznie o 23.00 ;-)))

Ach to tak?! Pisałaś kiedyś, że nie lubisz po ciemku :-)))

To ciekawe, bo jedyny przypadek, kiedy pękł mi łańcuch (raz jeszcze mi się rozpiął po prostu na
                                          spince) był właśnie w Zalesiu na jakimś mikroskopijnym podjeździe. Jakaś magia ;-)
                                          • schwinn1 Re: Koszykówka 11.02.07, 23:02
                                            richo napisał:

>> > nad morze ;-) ale nie rowerem..
                                            > I bez roweru?

ano, bywa ;-( życie mnie nie rozpieszcza..

> > całkiem sympatycznie o 23.00 ;-)))
                                            >
                                            > Ach to tak?! Pisałaś kiedyś, że nie lubisz po ciemku :-)))

teraz lubię.. możemy pojezdzic.. kiedy wreszcie coś siekniemy razem??..

> To ciekawe, bo jedyny przypadek, kiedy pękł mi łańcuch (raz jeszcze mi się
                                            > rozpiął po prostu na
                                            > spince) był właśnie w Zalesiu na jakimś mikroskopijnym podjeździe. Jakaś magia
                                            > ;-)

mnie się coś w przerzutke wkreciło i jak wydawało sie ze wyjełam to ciach na
                                            pedały i trzasnął..
                                            • richo Re: Koszykówka 11.02.07, 23:44
                                              schwinn1 napisała:

> teraz lubię..

A widzisz jak to człek z wiekiem... mądrzeje :)

> możemy pojezdzic.. kiedy wreszcie coś siekniemy razem??..

Wybieram się jutro popłd./wieczór. Czekać tam gdzie zwykle? ;-)

> mnie się coś w przerzutke wkreciło i jak wydawało sie ze wyjełam to ciach na
                                              > pedały i trzasnął..

Ja tam się bez rozkuwacza nie ruszam. Choć teraz myślę, że omija mnie trochę nowych wrażeń :)))
                                              • schwinn1 Re: Koszykówka 12.02.07, 18:27
                                                richo napisał:

> > możemy pojezdzic.. kiedy wreszcie coś siekniemy razem??..
                                                >
                                                > Wybieram się jutro popłd./wieczór. Czekać tam gdzie zwykle? ;-)

nie, nie czekać ;-) jutro czyli we wtorek ide do serwisu zeby mi nowy jakis moze
                                                lancuch załozyli.. i nie wiem czy koła tam nie zostawie.. jak bedzie rower
                                                sprawny dam cynk.. bo na pewno nie wiesz ale stary rower tez ma coś
                                                nowego-fajnego ;-) i musisz to zobaczyc!!
                                                • richo Re: Koszykówka 12.02.07, 21:58
                                                  schwinn1 napisała:

> lancuch załozyli.. i nie wiem czy koła tam nie zostawie.. jak bedzie rower

Ła... łańcuch? :-) To się samemu robi!
                                                  Ale jak łańcuch to i zębatki, bo będzie skakał :-(

> sprawny dam cynk.. bo na pewno nie wiesz ale stary rower tez ma coś
                                                  > nowego-fajnego ;-) i musisz to zobaczyc!!

Dobra, tylko kiedy? Ciebie spotkać to trzeba pod drzwiami leżeć ;-)
                                                  • schwinn1 Re: Koszykówka 12.02.07, 22:26
                                                    richo napisał:

> Dobra, tylko kiedy? Ciebie spotkać to trzeba pod drzwiami leżeć ;-)

dam znać.. może w wątku o rowerach..
                                                    a tak a propos koszykówki to dziś znów grali ale mieli pełne składy.. policzyłam..
    • blanka_23 Re: Koszykówka 30.01.07, 21:50

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka