wawxxxplesto 18.09.06, 20:42 Szukam ludzi z ktorymi moglbym pograc w koszykowke, najlepiej w godzinach wieczornych. Pozdrowienia i dzieki za pomoc. Darek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bedok Re: Koszykówka 18.09.06, 21:26 Kiedy, gdzie, za ile? Może ja będę chętny. Pozdrówka Bedok Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Koszykówka 19.09.06, 00:05 moze i ja bym sie pisal podaj wiecej szczegolow - a przede wszystkim czy chodzi Ci o profesjonalistow czy amatorow - ja naleze do tych drugich i nie chcialbym wybrac sie na boisko zeby tylko popatrzec jak graja inni... Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: Koszykówka 19.09.06, 10:24 wawxxxplesto napisał: > Szukam ludzi z ktorymi moglbym pograc w koszykowke, najlepiej w godzinach > wieczornych. > Pozdrowienia i dzieki za pomoc. > Darek Warte rozważenia A Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Koszykówka 19.09.06, 10:31 jeśli myślicie o hali sportowej radzę się pospieszyć, zapisy trwają i jest dużo chętnych (także firmy) / sektor 60 zł /h Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Koszykówka 19.09.06, 16:34 I ja jestem chętny - 2 osoby, jeśli by się znalazło więcej ludzi to mogę zająć się organizacją hali płatnej. Póki co można jeszcze się ustawić na grę na powietrzu. Mogę grać codzienne w godzinach wieczornych, lub/i w niektóre weekendy. Poziom lekko półśredni. Odpowiedz Link Zgłoś
wawxxxplesto Re: Koszykówka 19.09.06, 18:44 Czyli jest nas więcej - super, może jakieś propozycje sali? Ja jutro zadzwonię do GOSIR-u, dowiem się o koszty i ew. terminy. Może macie jakieś sugestie? Poziom graczy oczywiście amatorski. Gra ma być przyjemnością dla wszystkich. Pozdrowienia dla wszystkich. Darek Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Koszykówka 19.09.06, 21:04 wawxxxplesto napisał: > Może macie jakieś sugestie? Jest nowa sala w piątce. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Koszykówka 20.09.06, 01:27 mam nadzieje, ze cos uda sie wymyslic jako ze wszyscy moi znajomi graja w pilke nozna, ktorej nie trawie nie gralem w kosza juz dobre 5 lat nie wiem czy pamietam jeszcze zasady ?? jezeli chodzi o terminy to rowniez preferuje godziny wieczorne i weekendy dajcie znac jak uda Wam sie cos zorganizowac bede mogl dolaczyc dopiero od polowy pazdziernika pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Koszykówka 20.09.06, 10:45 Na razie do 5-tki nie radzę dzwonić, sala jest dopiero oddana i trwają jeszcze konsultacje co do jej użytkowania, do GOSIR najlepiej zadzwonić po 15, gdzie jest osoba która prowadzi grafik wynajmu, można podpisac stałą umowę, co jest ważne bo nikt w daną godzinę nie wejdzie choćby się paliło (oczywiście na początku trzeba sprawdzić czy drużyna się zbierze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Koszykówka 20.09.06, 11:19 wawxxxplesto napisał: > Czyli jest nas więcej - super, może jakieś propozycje sali? Ja jutro zadzwonię > do GOSIR-u, dowiem się o koszty i ew. terminy. Może macie jakieś sugestie? > Poziom graczy oczywiście amatorski. Gra ma być przyjemnością dla wszystkich. Tak jak już pisałem + 2 osoby chętne. GOSIR nam odpowiada. Termin - w tygodniu, w godzinach wieczornych - najwcześniej g.19:00, ew. w łykend, chociaż chętniej w ciągu tygodnia. Poziom jak wyżej - lekko półśredni, też gramy dla przyjemności :) Jeżeli zbierze się komplet i będą wolne terminy (wynajęcie sali) to proponowałbym się spotkać, ustalić co komu pasuje i jeśli dojdziemy do porozumienia to może zrobić ściepę powiedzmy na miesiąc czasu - będzie to jakaś mobilizacja do uczęszczania, no i w razie absencji reszta uczestników nie będzie miała zagwozdki kto ma dzisiaj dopłacić te np. brakujące 6 PLN. Dobrze by było ustalić ilość ew. spotkać w tygodniu - w moim przypadku góra 2 i najlepiej przynajmniej na początku możliwie długa przerwa między nimi - czyli np. poniedziałek i czwartek.A może na początek lepiej by było raz w tygodniu - wiadomo, braki kondycyjne :) Wstępnie obliczyłem że jeśli zbierze się większa grupa osób to cena wynajęcia będzie niewielka - jeśli cena za godzinę to 60 osób, to przy komplecie 12 osób i 8-miu spotkaniach w miesiącu wyjdzie po 40 PLN od osoby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Koszykówka 20.09.06, 11:24 musiałbym obciąć paznokcie :D no i jak grać z mężczyznami, którzy mają większą siłę jakby nie patrzeć, ale mogę zaoferowac swoją pomoc przy formalnościach Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Koszykówka 20.09.06, 11:31 rabena napisała: > musiałbym obciąć paznokcie :D no i jak grać z mężczyznami, którzy mają większą > siłę jakby nie patrzeć, ale mogę zaoferowac swoją pomoc przy formalnościach W tamtym roku grałem ze znajomymi, regularnie grały z nami kobiety i jakoś sobie radziły - to nie NBA :) Nie na wszystkich pozycjach w koszykówce niezbędne są warunki fizyczne - możesz rozgrywać, rzucać z półdystansu i nie wpychać się w tłum pod koszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiik Re: Koszykówka 20.09.06, 11:49 Ja chętnie pogram, chociaż nie wiem czy dam radę 2 razy w tygodniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wawxxxplesto Re: Koszykówka - konkretny termin 21.09.06, 19:09 Z informacji uzyskanych od osoby, ktora prowadzi grafik wynajmu hali wynika, ze jedyny termin jaki nam zostal to piatki w godzinach 20.30 - 22.00. Moze juz jutro sie spotkajmy? Wydaje mi sie, ze powinno byc nas minimum 8 - znajdzie sie tylu chetnych? Darek Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Koszykówka - konkretny termin 22.09.06, 08:46 a to siatkówka czy kosz? Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Koszykówka - konkretny termin 22.09.06, 10:20 + 2 osoby, czyli mamy już 3. Możemy się spotkać dzisiaj. Z tym że ja będę w piasecznie dopiero około g. 20:00, czyli w moim przypadku spotkanie mozliwe np. o g. 20:30. Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Koszykówka - konkretny termin 22.09.06, 10:30 Z tego co widzę to wawxxxplesto pisze zazwyczaj wieczorem.Także może być problem z ustawieniem się gdyż ja nie będę miał dostepu do netu w godzinach popołudniowych. W związku z tym potwierdzam przybycie 2 osób dzisiaj na g. 20:30 na salę GOSIR'u.Weźmieny ze sobą stroje coby w razie co mozna było odrazu zagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Koszykówka - konkretny termin 22.09.06, 19:38 Jako że jestem jedyny chętny na dzisiaj to chyba nie ma sensu się zbierać. Przynajmniej w tym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
torex Re: Koszykówka - konkretny termin 22.09.06, 15:24 wawxxxplesto napisał: > Z informacji uzyskanych od osoby, ktora prowadzi grafik wynajmu hali wynika, ze > > jedyny termin jaki nam zostal to piatki w godzinach 20.30 - 22.00. Moze juz > jutro sie spotkajmy? Wydaje mi sie, ze powinno byc nas minimum 8 - znajdzie sie > > tylu chetnych? > Darek Ja dzisiaj nie dam rady - ale w następny piątek jestem chętny. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
wawxxxplesto Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 22.09.06, 20:59 Wlasnie wrocilem z GOSIR-u, nietety, nikogo nie bylo. Moze w nastepny piatek damy rade? Darek Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 24.09.06, 12:53 Tak jak napisałem - jako że nie było żadnego odzewu co do spotkania - i ja się nie pojawiłem. Ale piszę się na następny piątek (2 osoby) :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 25.09.06, 07:16 heja ja tez lubie grac w kosza, dawno nie gralam ale ostatnio jak pogralam to nie idzie mi to tak zle.. tyle ze piatek to dla mnie bardzo srednio-pasujacy termin.. chyba ze byłabym w doskoku a nie stale.. ale to bez sensu.. trzeba by bylo miec jakies 8 stalych osob czyli tak naprawde jakies 11-12 (bo nie zawsze kazdy moze) co by gra miala miejsce.. to tyle mysli na dzisiejszy poranek.. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 25.09.06, 18:49 a jak z kosztami - ktos sie orientowal ile trzeba wylozyc na te przyjemnosc? ja tak czy inaczej sie pisze - ale dopiero od polowy pazdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 26.09.06, 09:40 ojjj niechciało się przejżeć wątku :) - 60 PLN/h jeden sektor Odpowiedz Link Zgłoś
torex Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 26.09.06, 08:27 wawxxxplesto napisał: > Wlasnie wrocilem z GOSIR-u, nietety, nikogo nie bylo. Moze w nastepny piatek > damy rade? > Darek Ja jestem chętny! Torek Odpowiedz Link Zgłoś
torex Re: Koszykówka - moze w nastepny piatek 28.09.06, 14:04 Darek, jako głowny organizator możesz potwierdzić, że spotykamy się jutro?! Pozdrówka Torek Odpowiedz Link Zgłoś
wawxxxplesto Re: Koszykówka 29.09.06, 06:26 Ja na pewno przyjdę, choć wcale nie jestem pewien, że będziemy grać. Otóż wynajęcie sektora hali kosztuje 90 zl netto za 1,5h. Jeżeli przyjdą 4 osoby zaplacimy po ok. 28 zł, co - moim zdaniem - jest dużą kwotą. I jeszcze jedna sprawa, na wszelki wypadek niech ktoś weźmie piłkę do kosza. Pozdrowienia. Darek Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Niestety poraz kolejny nie wyszło 29.09.06, 21:18 Dzisiaj było 3 osoby - Darek (główny prowodyr zamieszania) i ja, tak jak się umawiałem, z kolegą. Tak więc chyba nic z tego nie będzie :( Pozdrawiam Daniel Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Niestety poraz kolejny nie wyszło 04.10.06, 20:34 od jutra tj 5 października (czwartki) bedzie przychodziła grupa na siatkówkę, podpisują umowę na każdy czwartek, skoro jest Was 2-3 osoby może pogadajcie o graniu jako rezerwowi czy coś, na 20.30 Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Niestety poraz kolejny nie wyszło 20.10.06, 00:24 pomysl padl czy moze jeszcze ktos jest chetny ja juz moglbym sie dolaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiik Re: Koszykówka 16.01.07, 23:23 Witam, może spróbujemy w nowym roku ponownie zebrać grupę chętną do gry? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiik Re: Koszykówka 18.01.07, 11:09 Ja jestem chętna i rozumiem, że schwinn1 też. To już dwie osoby ;) czekamy na chętnych. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Koszykówka 19.01.07, 22:47 bedzie to sklad meski, damski czy mieszany? jesli mieszany lub meski to ja caly czas jestem chetny' jesli damski to bedzie trudniej... Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka 19.01.07, 23:51 alienxxx napisał: > bedzie to sklad meski, damski czy mieszany? > jesli mieszany lub meski to ja caly czas jestem chetny' > > jesli damski to bedzie trudniej... no raczej mieszany ;-) ja do meskiego sie nie pisze ;-P coś ciezko nam idzie to zbieranie chętnych.. ale krok po kroczku i moze sie uda.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiik Re: Koszykówka 21.01.07, 20:59 Jest nas trzy osoby no i skład mieszany ;) Czekamy na chętnych pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka 22.01.07, 00:50 richo napisał: > W GOSiRze? nie, przed ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Koszykówka 22.01.07, 03:22 > nie, przed ;-D Jeszcze Ci... nawrzucam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Koszykówka 23.01.07, 09:22 No ale kiedy, kiedy? Bo mi się obwód powiększa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiik Re: Koszykówka 23.01.07, 17:04 richo napisał: > No ale kiedy, kiedy? Bo mi się obwód powiększa ;-) > Może termin ustalimy wspólnie, jak zbierze się większa grupa:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka 23.01.07, 20:55 znaczy rychu masz trzecią oponę ;-))) zgadzam sie z kasiikiem.. musi sie zebrac ekipa ktora ustali termin wspolnie bo teraz by bylo dopiero dwoch na dwoch.. co oczywscie mozna zrealizowac ale chyba nie na calej sali.. zreszta ja lubie/lubilam grac na całej sali.. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Koszykówka 23.01.07, 21:58 patrze - koszykowka - 46 postow mysle - no to sie zwiekszyl sklad i gramy widze - bez zmian to jest wlasnie to co mozna okreslic stwierdzeniem "pozory myla" w kazdym razie ja nadal jestem chetny Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka 23.01.07, 22:59 a tak sobie gadamy o brzuchu richa z braku samej gry ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Koszykówka 23.01.07, 23:43 schwinn1 napisała: > a tak sobie gadamy o brzuchu richa z braku samej gry ;-) Ej no! ;) To ile będziemy czekać? Może każdy by przyszedł z osobą towarzyszącą? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiik Re: Koszykówka 02.02.07, 13:34 Jest nas 5 osób, o ile ktoś się nie poddaje :)Moze jeszcze ktoś ?... w 6 osób może moglibyśmy popróbować pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
torex Re: Koszykówka 02.02.07, 13:59 > Jest nas 5 osób, o ile ktoś się nie poddaje :)Moze jeszcze ktoś ?... w 6 osób To ja się zgłoszam, ale godziny zdecydowanie póżno wieczorne (najwcześniej 20). Torek Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka 03.02.07, 00:30 trzech na trzech idzie grać.. gorzej jak jedna osoba nie przyjdzie i co wtedy.. znowuż jakbyśmy zaczeli to moze by ktos doszedł zachecony.. tylko czy opłaca sie wynajmowac sale dla 6 osob??.. godziny wieczorne ok.20.00 pasuja mi, moga byc nawet wczesniejsze.. dzien poki co obojętny.. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka 09.02.07, 01:58 w poniedziałek wieczorem ok 20.30-21.00 wychdziłam z basenu w gosirze i jakas ekipa (widać amatorska) grała w kosza.. była wsrod nich tez dziewczyna i wydaje mi sie ze sklad nie był pełny.. byc moze 4-4 ale nie liczyłam.. może by się tak zapytac i podłączyc.. pewnie tez nie zawsze mają pełen skład.. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Koszykówka 09.02.07, 20:57 Taaa, taaa. A co z nowym rowerem obmacałaś? Może by tak rozgrzewka w weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka 09.02.07, 21:14 nowy rower juz dawno jeździ ale to nie taki o jakim myslisz.. w weekend jade nad morze ;-) ale nie rowerem.. btw.we wtorek pękł mi łancuch i z zalesia szłam na piechotę do piaseczna.. było całkiem sympatycznie o 23.00 ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Koszykówka 10.02.07, 00:31 schwinn1 napisała: > nad morze ;-) ale nie rowerem.. I bez roweru? > btw.we wtorek pękł mi łancuch i z zalesia szłam na piechotę do piaseczna.. było > całkiem sympatycznie o 23.00 ;-))) Ach to tak?! Pisałaś kiedyś, że nie lubisz po ciemku :-))) To ciekawe, bo jedyny przypadek, kiedy pękł mi łańcuch (raz jeszcze mi się rozpiął po prostu na spince) był właśnie w Zalesiu na jakimś mikroskopijnym podjeździe. Jakaś magia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka 11.02.07, 23:02 richo napisał: >> > nad morze ;-) ale nie rowerem.. > I bez roweru? ano, bywa ;-( życie mnie nie rozpieszcza.. > > całkiem sympatycznie o 23.00 ;-))) > > Ach to tak?! Pisałaś kiedyś, że nie lubisz po ciemku :-))) teraz lubię.. możemy pojezdzic.. kiedy wreszcie coś siekniemy razem??.. > To ciekawe, bo jedyny przypadek, kiedy pękł mi łańcuch (raz jeszcze mi się > rozpiął po prostu na > spince) był właśnie w Zalesiu na jakimś mikroskopijnym podjeździe. Jakaś magia > ;-) mnie się coś w przerzutke wkreciło i jak wydawało sie ze wyjełam to ciach na pedały i trzasnął.. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Koszykówka 11.02.07, 23:44 schwinn1 napisała: > teraz lubię.. A widzisz jak to człek z wiekiem... mądrzeje :) > możemy pojezdzic.. kiedy wreszcie coś siekniemy razem??.. Wybieram się jutro popłd./wieczór. Czekać tam gdzie zwykle? ;-) > mnie się coś w przerzutke wkreciło i jak wydawało sie ze wyjełam to ciach na > pedały i trzasnął.. Ja tam się bez rozkuwacza nie ruszam. Choć teraz myślę, że omija mnie trochę nowych wrażeń :))) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka 12.02.07, 18:27 richo napisał: > > możemy pojezdzic.. kiedy wreszcie coś siekniemy razem??.. > > Wybieram się jutro popłd./wieczór. Czekać tam gdzie zwykle? ;-) nie, nie czekać ;-) jutro czyli we wtorek ide do serwisu zeby mi nowy jakis moze lancuch załozyli.. i nie wiem czy koła tam nie zostawie.. jak bedzie rower sprawny dam cynk.. bo na pewno nie wiesz ale stary rower tez ma coś nowego-fajnego ;-) i musisz to zobaczyc!! Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Koszykówka 12.02.07, 21:58 schwinn1 napisała: > lancuch załozyli.. i nie wiem czy koła tam nie zostawie.. jak bedzie rower Ła... łańcuch? :-) To się samemu robi! Ale jak łańcuch to i zębatki, bo będzie skakał :-( > sprawny dam cynk.. bo na pewno nie wiesz ale stary rower tez ma coś > nowego-fajnego ;-) i musisz to zobaczyc!! Dobra, tylko kiedy? Ciebie spotkać to trzeba pod drzwiami leżeć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Koszykówka 12.02.07, 22:26 richo napisał: > Dobra, tylko kiedy? Ciebie spotkać to trzeba pod drzwiami leżeć ;-) dam znać.. może w wątku o rowerach.. a tak a propos koszykówki to dziś znów grali ale mieli pełne składy.. policzyłam.. Odpowiedz Link Zgłoś