arka_dius 09.05.03, 10:58 To było okropne! Jestem ponoć inteligentny, ale przy tym egzaminie poczulem się jak totalny debil! Zadania były na maksa zamieszane i mało co skapowałem. Chce mi się wyć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meliska Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.05.03, 11:55 Heh nie tylko Tobie;) Też dobrze sięucze i wogóle, a poszedł mi nie najlepiej. arka_dius napisał: > To było okropne! > Jestem ponoć inteligentny, ale przy tym egzaminie poczulem się jak totalny > debil! > Zadania były na maksa zamieszane i mało co skapowałem. > Chce mi się wyć! Odpowiedz Link Zgłoś
arka_dius Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! 09.05.03, 11:56 Mam nadzieję, że troszkę punktów wyciągne... Nie chce skonczyc w zawodowce == Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommell Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 11:59 E tam, dobrze bedzie :} Bardziej sie martwie o wczorajszy ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.net / 192.168.3.* 09.05.03, 12:08 ci co wymyslali te testy to musza byc chyba chorzy psychicznie, nawet najlepszy uczen mial z nim problemy :(!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:34 ej! no co wy??? nie przesadzajcie ! one naprawde nie były takie trudne! a zadania otwarte.....banał.;p będzie dobrze ! zobaczycie!!! życzę wszystkim jak najlepszych wyników!! ;) trzymajcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka nie przesadzajcie i bez paninki IP: 80.48.253.* 09.05.03, 13:12 jak w zeszlym roku przyszlam po tescie przyrodniczym do domu to ryczalam ... naliczylam sobie 25 pkt ... a chcialam isc do jednej z najlepszych szkol w Krakowie ... bylam totalnie zalamana ... pozniej sie okazalo ze mam 43 i choc uwazam ze test poszedl mi kiepso i tak bylam zadowolona ... teraz chodze do szkolki do ktorej chcialam i jestem very happy ... mam nadzieje ze z Wami tez tak bedzie ... tylko wlaczcie na looz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AliEnN WCALE NIE BYLO TAK ZLE........... IP: *.onlinesc.net 09.05.03, 13:33 nic sie nie uczylem, a poszlo mi dobrze. Otwarte zadania były po prostu banalne. Najwięcej trudności sprawiły mi nie które zamknięte :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. - Świdnik Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:45 Jeśli uważasz że test był trudny to sam jesteś chory psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Jesień Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 18:48 Nie przesadzajcie nie było takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 13:51 TECHNIKA I ZAWODÓWKI-SZYKUJCIE SIĘ! NADCHODZĘ! :( ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malawi Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.03, 12:00 zamiast pola kola liczylam obwod ;) glupia! no i to zadanie z lusterkiem - wyszlo mi 8, a tu wszyscy mowia, ze 7 ma byc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale troche bedzie Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.herc.net.pl 09.05.03, 12:03 mi tez wyszlo 8, ale dadza troche punktow, np. za rysunek ;p Odpowiedz Link Zgłoś
arka_dius Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! 09.05.03, 12:04 I tym właśnie się pocieszam, bo jedyne co zrobiłem w tym zadaniu to rysunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka ;-) Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:37 mi też wyszło 8!!! i tak ma być !! mojej pani od matmy tez tak wyszło!! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@RTEK Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.boleslaw.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:41 W tym zadanku z luserkiem miało wyjść 7m (x=5,25:0,75) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MenTaL Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.hrubieszow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:44 Gość portalu: B@RTEK napisał(a): > W tym zadanku z luserkiem miało wyjść 7m (x=5,25:0,75) :P Dokladnie TAK ma byc i nie gadajcie ze to byl koszmar bo polak byl trudniejszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raullmm Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.03, 13:07 Gość portalu: malawi napisał(a): > zamiast pola kola liczylam obwod ;) glupia! no i to zadanie z lusterkiem - > wyszlo mi 8, a tu wszyscy mowia, ze 7 ma byc... Powinno wyjść 7 a mi wyszło 8. Bo liczyła się odległośc od kałuży a nie 6 metrów do tej dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achika Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: 212.14.40.* 09.05.03, 13:28 mi tez wyszlo 8 nie wiem jakim cudem bueeeee;// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisiak Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:31 mi wyszło 8, wydaje mi sie ze to jest dobra odp.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horacygulasz Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: 62.233.138.* 09.05.03, 12:38 dla mnie to był istny koszmar!!!!!! próbny był o wiele łatwiejszy! ja nie wiem jak tak można: human taki banalny, a mat-przy. taki trudny.......... a na inteligencję teoretycznie nie powinnam nażekać.........hmmmmmmmmmmmm..................(no comment) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.lcs.net.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 13:39 ale ktore zadanie tam bylo trudne? Moze jedno albo dwA BYLY TRUDNIEJSZE, A RESZTA BANA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neo.angin Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! 09.05.03, 17:50 Ja dnia pierwszego egzaminu, czyli część humanistyczna, byłem w niebo wzięty. Pytania prościutkie, piekan pogoda, amatematyka???? KOSZMAR, CHAOS, ZAMIESZANIE I KONIEC ŚWIAT. Od rana lało jak z wiadra(nie z cebra) a zadania były baaaaaaaaaaaaaaardzo trudne izamieszane jak nie wiem co.!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola16 Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: srv:* / 10.0.52.* 09.05.03, 12:02 Zgadzam sie z toba ten test był beznadziejny polak był dużo łatwiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erynia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:08 no bo cholera jasna miało wyjśc w tym z lusterkiem 8, no!! Wszyscy mówia, ze 7, no ale no....., ej.. Mowie Wam ! nie powinno się odejmowac tego metra.... no... te próbne były o niebo prostsze! nie no, cholera jasna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania16 Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:14 To było zrypane , mi też nie wyszło to z lusterkiem!a w zamkniętych to też pewnie połowa źle!!!I GDZIE JA SIĘ DOSTANĘ? BĘDĘ FRYZJEREM???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikeba wynik do zadania z lusterkiem IP: *.robikom.com.pl 09.05.03, 12:44 wynik ma wyjsc 7, i oczywiscie powinno sie od 6 metrow odjac 0,75 juz zasamego rysunku tio mozna zobaczyc, chyba ze sie mialo zly rysunek tio wtedy bleeeea potem trzeba byl zastaosowac twierdzenie talesa albo proporcje uzasadic podobienstwem trojkatow, i sie juz nie kloccie, a zreszta pewnie neidlugo sie ukaza odp pozdrawiam i milego czekania zycze na wyniki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nermal = Piotrek rE IP: 217.153.34.* 09.05.03, 18:08 Gość portalu: ikeba napisał(a): > wynik ma wyjsc 7, i oczywiscie powinno sie od 6 metrow odjac 0,75 juz zasamego > rysunku tio mozna zobaczyc, chyba ze sie mialo zly rysunek tio wtedy bleeeea > potem trzeba byl zastaosowac twierdzenie talesa albo proporcje uzasadic > podobienstwem trojkatow, i sie juz nie kloccie, a zreszta pewnie neidlugo sie > ukaza odp > pozdrawiam i milego czekania zycze na wyniki:)) szacun dla ciebie stary za to ze jako jedyny z "nielicznych" na tym forum myslisz . Ludzie litości - ja wszystkie zadania rozwiązałem w 1 h 20 min i mogłem sobie cos jeszcze ściągnąć ;D . Jednak patrząc na innych w mojej sali widziałem ich cierpienie [ na 50 osób piszących 35 wyszło na sam koniec] . WIĘCEJ MYŚLEĆ !! !! !! ----->> TO NIE BOLI !!!! jak ktoś chce polemizować - moje gg - 2128413 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkussia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.b4net.org / 192.168.0.* 09.05.03, 12:16 eeeeeeee... hiehiehie dla mnie lusss:) , banał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARYSIA Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:18 NIE GADAJ ŻE BANAŁ BO NIM NIE BYŁ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkussia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.b4net.org / 192.168.0.* 09.05.03, 12:28 ależ MArysiu nie denerwuj sie... czytaj dokłądnie hiehh napisałam "DLA MNIE.... " bueh ; / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grulla Re: Cze˛s´c´ mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: ata2:* / 192.168.1.* 09.05.03, 12:17 czuje to samo co ty! I ja jeszcze mam zamiar isc na mat-fiz!!! Nie dostane sie tam po tym egzaminie! Za duzo chemii i fizyki... nic tylko sie utopic... Ja nie chce na profil humanistyczny... UUUEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grulla Re: Cze˛s´c´ mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: ata2:* / 192.168.1.* 09.05.03, 12:19 mi tez z lusterkiem wyszlo osiem.. :((((( A samochod na pelnym baku przejechal u mnie 36 km:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania16 Re: Cze˛s´c´ mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:20 POPIERAM NIENAWIDZE CHEMI!!!NA PRÓBNYM BYŁO TYLKO 1 ZADANIE A TERAZ??? NO I GEGRY Z KTÓREJ SIE TYLE PRZYGOTOWYWAŁAM BYŁO TAK MAŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania16 Re: Cze˛s´c´ mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:22 A JAK MIELIŚCIE NA HUMANISTYCZNYM JAKI WYRAZ ZMIENI SWOJE ZNACZENIE, JA (BUUUUUUU) NIESTETY ŻE KRÓL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grulla Re: Cze˛s´c´ mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: ata2:* / 192.168.1.* 09.05.03, 12:32 partyzant .... W humanie mialam 3 zle, podanie niewiem a za charakterystyke najwyzej 5 punktow!!!! I jeszcze ta matematyka :(( A ja sie chce dostac so najlepszej szkoly w moim miescie :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula:( Re: Cze˛s´c´ mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.torun.mm.pl 09.05.03, 14:04 Te zadania były beznadziejne a szczególnie to z lusterkiem :( myślam że mat- przyr. będzie jak zwykle prostrzy a tu lipa ;( łłee ja nie chcę iś na profil hum. i do jakiej ja się teraz szkoły dostane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocieszycielka Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:32 spoko bedzie dobrze jak jestes inteligentny to na pewno sobie poradziles, ja tez myslalam, ze beda latwiejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agol Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:39 Wiecie co wam powiem, że ja tego z lusterkiem wogóle nie zrobiłam tylko rysunek, nigdzie nie mam wypisanych danych i analizy, a to z akumulacjami jest całkowicie u mnie do bani!!!!!! No i kto tu ma powód płakać i mysleć o jakiejs zawodówie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska-aksa Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: 213.77.92.* 09.05.03, 12:35 dla mnie też tragedia boshe pojebane testy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiunia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:39 A u nas ino tak źle nie było. Na sali wszyscy rozmawiali, a nawet wychodzili z ławek, żeby dokładnie ściągnąc od kujonów. Nauczyciele też okazali się całkiem ludzcy i podchodzili do co słabszych sami (lepsi musieli podnosić rękę), żeby pomóc- w zadaniach zamkiętych pokazywali palcem prawidłową odpowiedź, a otwarte tłumaczyli. Po godzinie można było już wychodzić do toalety, gdzie czekały na nas pełne rozwiązania. Czyli możliwe, że do jakiegoś LO mnie przyjmą. U Was też był taki luzik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krapek Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:40 bheh, zalosne... nie ma to jak uczciwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.tvk.pl / 10.0.0.* 09.05.03, 12:42 bez przesady, nie było tragicznie, ale rzeczywiście - test był trudny. na pewno łatwiejszy był humanistyczny. liczyłam na to, że zdobędę dużo punktów, a tu lipa. ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.arkonskie.v.pl 09.05.03, 12:43 zalosne. taka chcesz miec doroslosc??? wspolczuje tym z ktorymi zyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:54 U nas było podobnie, tylko że nauczyciele nie pozwalali chodzić. My sobie mimo to jakoś poradziliśmy- wysyłaliśmy sobie karteczki z rozwiązaniami, a niektóre pochodziły nawet od nauczylieli! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.80.* 09.05.03, 13:22 Gość portalu: Wiesiunia napisał(a): > A u nas ino tak źle nie było. Na sali wszyscy rozmawiali, a nawet wychodzili z > ławek, żeby dokładnie ściągnąc od kujonów. Nauczyciele też okazali się całkiem > ludzcy i podchodzili do co słabszych sami (lepsi musieli podnosić rękę), żeby > pomóc- w zadaniach zamkiętych pokazywali palcem prawidłową odpowiedź, a > otwarte tłumaczyli. Po godzinie można było już wychodzić do toalety, gdzie > czekały na nas pełne rozwiązania. > Czyli możliwe, że do jakiegoś LO mnie przyjmą. U Was też był taki luzik? Dizeki... za adres:D (IP wszystko mi da). Zglosze to do kuratorium... PS. Zartuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quarthon Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:04 Gość portalu: Wiesiunia napisał(a): > A u nas ino tak źle nie było. Na sali wszyscy rozmawiali, a nawet wychodzili z > ławek, żeby dokładnie ściągnąc od kujonów. Nauczyciele też okazali się całkiem > ludzcy i podchodzili do co słabszych sami (lepsi musieli podnosić rękę), żeby > pomóc- w zadaniach zamkiętych pokazywali palcem prawidłową odpowiedź, a > otwarte tłumaczyli. Po godzinie można było już wychodzić do toalety, gdzie > czekały na nas pełne rozwiązania. > Czyli możliwe, że do jakiegoś LO mnie przyjmą. U Was też był taki luzik? Widzę że jesteś z jakiegoś kompletnego zadupia np. z pomorza i żeby średnia nie była u was 10 pkt to nauczyciele wam pomagali. Ehhh nie ma to jak uczciwość... P.s. test był banał, pyknąłem w 1h i mam 49/50 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krapek Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:39 heheh, banal, naprawde... banaal... wszystko zrobilem, szkoda ze mi odejma z 2- 3 pkty za zapis (tak jak zawsze to robia :/). A co do zadania z lusterkiem... dla mnie to to bardziej podchodzi na trojkaty podobne a nie optyke ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiunia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:49 Hmmm... Ja uważam, że w mniejszych miejscowościach powinien być trochę łatwiejszy ten test- żeby wszyscy mieli równe szanse. Bo inaczej do dobrych LO dostaną się tylko dzieci burżujów z miasta, a przecież mieszkającym na wsi też się coś od tego życia należy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krapek Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:53 ??????????????????? powalilo cie dziewczyno? przeciez to co bylo na egzamie to jest MINIMUM ktore kazdy uczen nawet z Zakroczyn Dolnych musi przerobic, a biorac pod uwage ze na wsi sie pracuje wspolnie na testach, ma sie srednie powyzej 5 z malym nakladem pracy to za bardzo nie rozumiem dlaczego myslisz ze ciezej sie jest gdzies dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:57 Zgadzam się z tobą. Mam już tego dosyć, że ważniakami zostają tylko synalki tych złodziei z Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.lcs.net.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 13:27 O co Ci chodzi??? Synalki zlodziei??? Dziewczyno opanuj sie. Wszyscy by teraz chcieli pisac latwiejsze!! a czy uwazasz ze ludzie na wsi sa mniej inteligentni. Jakby pisali latwiejsze to na to by wychodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.lcs.net.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 13:24 Czy Ty oszalsas? Jeszcze latwiejszy? Wszystko bylo w tabelkach napisane, nawet wzor na pole stozka podali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.arkonskie.v.pl 09.05.03, 12:46 dla mnie byl bajecznie latwy. w porownaniu z tym co moglo byc to bajecznie latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska16 Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:00 No co wy? Przecież to są podstawowe tematy!!!Łatwiejszego to już nam nie mogli chyba dać:))))Mi tam dziś poszło zajebiście, a wczoraj (1 błąd) też. Pewnie większośc z Was ma dobrze rozwiązane te teściki a sami o tym nie wiecie.POZDRO 4 ALL:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.arkonskie.v.pl 09.05.03, 13:03 tez tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzi Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: .2:* / 192.168.18.* 09.05.03, 13:00 zgadzam sie! to było łatwiutkie :D troche pomieszane ale jak sie pomyśli to łatwizna ze łoooooooo :P:P:P pzdr jak by co to na gg 2780660 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:03 Ja już ryczałam właśnie mi przeszło. Z wczorajszego będę mieć jakieć 48 a z dzisiejsego może 36 AAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzi Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: .2:* / 192.168.18.* 09.05.03, 13:12 co ty dajesz?:P to ja sie bede cieszyc jak z polaka ze 40 bede miec a matma to juz ho ho ale o była prościzna :P licze na jakies 80 ptk :D ale przeciez jak wam pare ptk zabraknie to sie świat niezawali :P w zecie napewno nieskończycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karooooo Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:16 z lustermkiem też mi wyszło 8m dupne to było zawodów mnie czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzi Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: .2:* / 192.168.18.* 09.05.03, 13:22 ej z lusterkiem było 7 i już!!! :P i niedołujcie sie bo i tak wam dobrze poszło :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślicznotka Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:23 Najważniejsze i tak jest to, żeby zająć tym złodziejom z Warszawy miejsca w NASZYCH wymarzonych liceach! Ja się tyle czasu starałam i dobre LO mi się należy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 13:24 ja już teraz wiem że moja głupota nie zna granic. to był koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzi Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: .2:* / 192.168.18.* 09.05.03, 13:30 wogule to niepowinniscie myslec ze to prawda z tym przeciekiem! przeciez to był taki rygor z tymi testami ze to było niemozliwe!!! ale jesteście naiwni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olooha Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 13:41 dla mnie to bylo trudne, tzn np z tym ziarnkiem kukurydzy, tego nawet w moich ksiazkach nie ma wiec skad ja mam to wiedziec??!! porobilam glupie bledy.. moje marzenie to 40, ale mysle ze juz nierealne =( a tak do a propos tej klotni co do wsi i miast, to wy jestescie jacys chorzy. wiadomo ze ze wsi trudniej sie wybic, no ale jak sami mowicie ze wam pomagali na tescie a u nas ledwo 2 osoby puscili do kibla i stali nad nimi ze sie wyszczac nie mozna bylo, a reka ruszyc na egzaminie to juz ho hho!to czy to jest fair? test powinien odzwierciedlac to czego sie nauczylo a nie co sciagnales. to na wsie nie wysylali ludzi z kuratorium zeby pilnowali? chyba z litosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.wlan.sse.pl 09.05.03, 13:27 Masz racje i zgadzam sie z Toba w 100% to było tak głupie że aż przykre!!!!!Ja sobie chyab cos zrobie złego przez to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.toya.net.pl 09.05.03, 13:38 ejj no co Wyyy przeciez to bylo prrrrrrrroste... nie rozumiem dlaczego prawie wszyscy tak narzekaja... moze sie nie uczyli po prostu? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaii Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.1.* 09.05.03, 13:41 faaaaajnie..... wkurzył mnie jeden list ...to ,że mogliście wychodzic z ławek itd.... i to sie nazywa sprawiedliwość ? eee.... fajnie. my się nawet odezwac nie mogliśmy ani poruszyć ... polskie szkolnictwo . test był śmieszny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdusia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 15:25 Hehehehe... To się dopiero nazywa sprawiedliwość. :) Dzięki temu miastowe szuje nie będą się dostawać do naszych liceów. Trzeba w końcu umieć sobie radzić od najmłodszych lat. :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzi Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: .2:* / 192.168.18.* 09.05.03, 13:45 pewnie tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.arkonskie.v.pl 09.05.03, 13:48 zgadzam sie z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiffer Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.gal.pl / 192.168.98.* 09.05.03, 13:48 Bez przesady, nie było takie tragiczne. Ja wyszedłem z założenia, żeby napisac obydwa na ponad 40ptk. przy najmniejszym nakładzie nauki. Nie chce nic mówić, ale myśle, że osiągne swój cel. Jesli ktos mial wieksze aspiracje powinen wiedziec czego od niego beda wymagac. Ogolnie egzamin byl na myslenie nastawiony, w matematycznym mam troche bledow (naszczescie po 1 ptk.) ale zadania testowe, ktorycgh nie wiedzialem, staralem sie brac na logike i mysle, ze nie poszlo zle. :D Przy zadaniu z lusterkiem prawde mowiac dostałem shiza totalnego, tresc byla tak zaskakująca, że bylem pewien mojej nastepnej szkoly - zawodowki. Naszczescie zadanie zrobilem, po minucie namyslu. Ogolnie bez wiekszych kolizji. :D BTW. Mieszkam w malym miescie, ogolniakow (tylko taie pod uwage biore) jest okolo 6-7, chce isc do najelpszego z nich i wydaje mi sie, ze wiecej niz 80ptk. zapewni mi start :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.mdi.pl 09.05.03, 15:26 to było straszne nie dostane wiecej nioż 10 p z tej części a wkoncu jestem w klasie matematyczno-informatycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfinek popieram IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 16:46 ja popełniłam takie głupie błędy. Jestem wkurzona na siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Nie łamcie się IP: *.interecho.com / 192.168.2.* 09.05.03, 17:09 Ja jestem kompletnie załamana, część humanistyczna poszła mi dużo lepiej na ponad 40 pkt. a mat-przyr to był dla mnie horror, a przecież tak dużo sie uczyłam. W naszej szkole nie mieliśmy przerobionych wszyskich tematów, ktore były na tym teście chodzi tu o zadanie z lusterkiem i jedno zadanie z biologii to o tym zairenku. Chemia natomiast byla bardzo prosta, jak sie tylko pomyślało troche. Jednak mam nadzieję że będzie dobrze i dostanę sie do wymarzonego A.L.O Życzę wam tego samego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicolcia Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:46 jessu mnie też sie chce wyć bo totalnie namieszałam już mi się nawet w słupkach wszystko myliło zadania totalnie bez sensu a wszyscy mówili że ze mnie taki umysł ścisły.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwen Re: Część mat-przyr: KOSZMAR!!! IP: *.lublin.mm.pl 09.05.03, 20:41 Tak właściwie to zadania otwarte nie były bardzo trudne,tylko tylko treść miały zawiłą( jakby nie mogli jasno napisać co jest co).Ale ten Nowak to jakiś pojeb,kto normalny układa zależność pomiędzy benzyną w baku a przejechaną drogą swojego samochodu?A te rysunki ze skorupkąjajka w jakimś naczynku?Mi się tylko z reklamą pasty blend-a-med kojarzyło...za głupia jestem...Ale to nie koniec.Przecież szkoły obniżą próg punktowy bo inaczej chętnych nie znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś