ruda0831 01.03.07, 14:25 szukam pracy w okolicach Piaseczna w charakterze sekretarki lub jako sprzedawca (oprócz sklepu spożywczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-borkowski Re: praca 01.03.07, 15:19 www.auchan.pl/oferta-asytentka-dyrekcji,306.html Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: praca 01.03.07, 19:12 ruda0831 napisała: > dzieki za informacje Nie ma za co :) Jeżeli chodzi o inne serwisy pracy, to nie znam piaseczyńskich, ale od czasu do czasu można znaleźć pracę w Piasecznie i okolicach w serwisach: www.gumtree.pl/warszawa/4723_1.htmloraz www.praca-warszawa.pl/Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: praca 01.03.07, 19:14 www.gumtree.pl/warszawa/4723_1.html + www.praca-warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: praca 05.03.07, 11:19 ruda0831 napisała: > szukam pracy w okolicach Piaseczna w charakterze sekretarki Jeżeli dalej jesteś zainteresowana pracą sekretarki to może zainteresuje Ciebie kolejna oferta: www.auchan.pl/oferta-asystentka-dyrektora,353.html Odpowiedz Link Zgłoś
ruda0831 Re: praca 05.03.07, 22:41 Dziękuje.Niestety jeszcze jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: praca 05.03.07, 23:38 A kontaktowałaś się? Jak coś to wyślij mi swoje CV i dam je komu trzeba w odpowiedzi na te oferty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Ja też mogę? :) 10.03.07, 00:12 esk16 napisał: > Ja też mogę? :) Co możesz? wysłać CV? Każdy może wysłać CV, jeżeli jego dotychczasowe doświadczenie zawodowe i umiejętności pozwalają mu wykonywać tą pracę. -- M@rtin www.powiat-piaseczynski.info Odpowiedz Link Zgłoś
esk16 Re: Ja też mogę? :) 10.03.07, 13:01 "Jak coś to wyślij mi swoje CV i dam je komu trzeba w odpowiedzi na te oferty ;)" chodziło mi o to, czy mogę wysłać CV do ciebie, ale widzę, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Ja też mogę? :) 10.03.07, 14:05 esk16 napisała: > "Jak coś to wyślij mi swoje CV i dam je komu trzeba w > odpowiedzi na te oferty ;)" > chodziło mi o to, czy mogę wysłać CV do ciebie, ale widzę, że nie Nie napisałem, że NIE ;) Jeżeli chcesz to wyślij i w poniedziałek zaniosę komu trzeba. Pozdrawiam -- M@rtin www.powiat-piaseczynski.info Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Ja też mogę? :) 12.03.07, 14:40 gabryella napisała: > kto to jest, kto trzeba? Masz tylko kilka odpowiedzi do przeczytania, po których zorientujesz się o co chodzi. Pozdrawiam -- M@rtin www.powiat-piaseczynski.info Odpowiedz Link Zgłoś
henio40 Praca po znajomości? 12.03.07, 15:44 To w jakim celu sa ogłoszenia skoro ktoś może zanieść CV "komu trzeba" ? Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Praca po znajomości? 12.03.07, 15:56 Zaniesienie "komu trzeba" zastępuje list, fax, e-mail, wizytę w firmie, ale nie musi oznaczać załatwienia pracy... Sam nie raz zanosiłem różne CV tam gdzie trzeba, czyli do działu HR, ale proces rekrutacji przebiegał według normalnych procedur i bez mojego udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Praca po znajomości? 12.03.07, 18:08 3fx napisał: > Sam nie raz zanosiłem różne CV tam gdzie trzeba, czyli do działu HR, ale proces > rekrutacji przebiegał według normalnych procedur i bez mojego udziału. Dokładnie! Napisałeś dokładnie to o czym myślałem. henio40 trzeba przecież sobie pomagać. Skoro jestem codziennie w firmie, to przejście 100m do działu personalnego nie stwarza mi problemów. -- M@rtin www.powiat-piaseczynski.info Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Praca po znajomości? 12.03.07, 18:14 Po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że chyba nikomu nie pomagałeś bezinteresownie. Nie chodzi o załatwianie pracy po znajomości, bo nie znam tych osób tak więc nie mogę za nikogo zaświadczyć o jego kwalifikacjach. Chcę jedynie pomóc w samym dostarczeniu CV do działu HR. Nie ja zajmuję się rekrutacją w firmie i nie ja będę oceniał kwalifikacje kandydatów/ek -- M@rtin www.powiat-piaseczynski.info Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Praca po znajomości? 13.03.07, 11:25 dzięki, teraz wiem że to HR, z poprzednich postów jednak to nie wynikało, pytam bo koleżanka interesuje się pracą w Piasecznie Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Praca po znajomości? 13.03.07, 11:42 Auchan w Piasecznie ma sporo ofert pracy: www.auchan.pl/praca,piaseczno.html oraz www.auchan.pl/oferty,dyrekcja-generalna.html Jeżeli któreś ogłoszenie Was zainteresujcie to wysyłajcie swoje CV na podane w ofercie mail. Ja nie pracuję w dziale personalnym. Jedynie jestem na bieżąco z ofertami, bo jestem webmasterem strony www.auchan.pl -- M@rtin www.powiat-piaseczynski.info Odpowiedz Link Zgłoś