vym3 19.04.07, 22:46 Czy ktoś wie co mówiono dzisiaj na spotkaniu poświęconemu drogom i kanalizacji w osiedlu Orężna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piaseczno1429 Re: Orężna! 20.04.07, 10:19 vym3 napisał: > Czy ktoś wie co mówiono dzisiaj na spotkaniu poświęconemu drogom i > kanalizacji w osiedlu Orężna? W dniach 08-09.05.2007 do mieszkańców z terenów objętych projektem dofinansowanym z Funduszu Spójności trafi specjalny numer Gazety Piaseczyńskiej. Zamieszczone tam będa informacje, o które dopominali się mieszkańcy na wspomnianym spotkaniu: wyjaśnienia dlaczego realizacja projektu jest opóxniona itd. zakresy robót, wstepne daty rozstrzygnięć przetargów, mapki itd. Zapraszam także na stronę www.fs.piaseczno.eu. BPI Odpowiedz Link Zgłoś
aniaijacek Re: Orężna! 20.04.07, 13:35 Ja też jestem zainteresowana! Czy ktoś coś wie o ulicy Konarskiego? Na mapie zamieszczonej na podanej stronie www nie jest zaznaczona. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaijacek Re: Orężna! 20.04.07, 13:42 Już znalazłam Konarskiego, tylko jakie są terminy tych inwestycji.. Odpowiedz Link Zgłoś