sashaa 01.07.07, 11:26 Wczoraj ze znajomymi wpadliśmy na park linowy w Powsinie. Chłopcy wyszaleli się na maxa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-borkowski Re: Park Linowy w Powsinie 01.07.07, 12:54 Polecam również: www.malpigaj.com.pl Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Park Linowy w Powsinie 01.07.07, 21:33 no małpi gaj jest super... ja w zeszłym roku dwa razy chodziłem... ale prawdziwą adrenalinę poczułem skacząc na bungy :) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Park Linowy w Powsinie 01.07.07, 22:11 jacekglm napisał: > ale prawdziwą adrenalinę poczułem skacząc na bungy :) Orzeszty! I teraz dopiero mówisz? Idź Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Park Linowy w Powsinie 02.07.07, 09:54 jacekglm napisał: > ale prawdziwą adrenalinę poczułem skacząc na bungy :) Gdzie skakałeś? Można gdzieś w naszej okolicy skoczyć? Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Park Linowy w Powsinie 14.09.07, 08:26 najbliższe bungy o jakim wiem to jest w Parku Moczydło w Warszawie www.jumping.pl/ jeżeli ktoś chętny to zapraszam 5 października-szukam chętnego/chętnej do skoku tandemowego a wracając do parku linowego w Powsinie... byłem wczoraj i muszę stwierdzić że Małpi Gaj to dla dzieci jest-Powsin wymiata Zdecydowałem się na trasę "Adrenaline"-35 zł,tyle samo co w Małpim Gaju ale 5 razy lepsze... pozostała jeszcze trasa "Extreme" ale to na następny raz...z tego co słyszałem to na koniec schodzi się po zawieszonej siatce z wysokości 15 metrów... tu pytanie do Richa-kiedy Mistrzuniu idziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Park Linowy w Powsinie 14.09.07, 08:50 jacekglm napisał: > tu pytanie do Richa-kiedy Mistrzuniu idziemy? Czekaj, dojrzewam ;-) Na razie mam stracha, większego niż ta wieża. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Park Linowy w Powsinie 14.09.07, 08:54 e tam ja też sie zestrachałem ale końcówkę już przechodziłem przy świetle latarki więc nie widziałem gdzie zjeżdżam i stawiam nogi ;) może to jest jakieś wyjście dla strachliwych... była ze mną koleżanka i wydaje mi się że miała dziesięć razy większego stracha niż Ty na Małpim Gaju Mistrzuniu,tu nie ma co dojrzewać tylko trzeba iść na żywioł... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Park Linowy w Powsinie 14.09.07, 09:05 Linki w Powsinie to ja nosem. Ta gumka mi się śni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arturcargo Re: Park Linowy w Powsinie 14.09.07, 08:42 Witam, Czy moglby ktos sprecyzowac gdzie dokladnie znajduje sie ten park linowy w Powsinie?? czy to jest gdzies na terenie Parku kultury?? Prosze o info i z gory dziekuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Park Linowy w Powsinie 14.09.07, 08:51 arturcargo napisał: > Witam, > Czy moglby ktos sprecyzowac gdzie dokladnie znajduje sie ten park > linowy w Powsinie?? czy to jest gdzies na terenie Parku kultury?? > Prosze o info i z gory dziekuje;-) z tego co wiem nie mają jeszcze strony w necie-park linowy jest zlokalizowany w południowo-wschodniej części parku wypoczynku,za muszlą koncertową Odpowiedz Link Zgłoś
arturcargo Re: Park Linowy w Powsinie 14.09.07, 09:17 jacekglm napisał: z tego co wiem nie mają jeszcze strony w necie-park linowy jest zlokalizowany w > południowo-wschodniej części parku wypoczynku,za muszlą koncertową > Wielkie dzieki, napewno sie tak ktoregos dnia wybiore z rodzinka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Park Linowy w Powsinie 14.09.07, 09:59 arturcargo napisał: > Wielkie dzieki, napewno sie tak ktoregos dnia wybiore z rodzinka;-) To może się jakoś zgramy? Jak umierać to tylko w dobrym towarzystwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś