wwwsilencer 13.02.08, 23:27 pytanie do forumowiczów , uczestniczy ktoś w nocnym życiu ścigantów warszawy i okolic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richo Re: witam 13.02.08, 23:28 No nie wyruszę znowu! A ile śladów zostawiasz, również w decybelach? Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: witam 13.02.08, 23:33 Każdej wakacyjnej nocy, kiedy mój najlepszy kumpel ściga się na siekierkowskim, mam nadzieję, że policja wreszcie zabierze mu prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: witam 13.02.08, 23:36 Ja to co najwyżej mogłabym się ścigać na motonogach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: witam 14.02.08, 09:58 źle trafiłeś, tu są fani cichych mobili, a że jestem cięta na taki "sport" mogę Ci niegrzecznie odpowiedzieć, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: witam 14.02.08, 10:46 chrrrrrrrrrryste, dobrze ze sie odzywasz. właśnie wczoraj w nocy miałem dzwonić na policję. ale nie wiedziałem kogo podać jako złoczyńcę. ta wczorajsza IMPREZKA to była nawet nie-lekka przesada. czemu ma to służyc, sie zastanawiam. popisy samcze? czyżby okres godowy? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: witam 14.02.08, 10:53 drzejms-buond napisał: > czemu ma to służyc, sie zastanawiam. > popisy samcze? > czyżby okres godowy? Głupota i bezmyslność. Skąd się biorą tacy ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond żegnam 14.02.08, 10:55 właśnie... jak to dobrze, ze nasza policja dostała nowy budynek. mają okna dźwiękoszczelne i wreszcie mogą się wysypiać na dyżurach nocnych... wyścigi po ulicach ich nie obudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: żegnam 14.02.08, 16:40 Wczoraj w nocy czy już nawet dzisiaj jacyś "chłopcy" wariowali samochodami niedaleko mnie, przy przedszkolu, normalnie szok. Spotykajcie się i wariujcie gdzieś poza miastem z dala od zabudowań. Tyle ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś