zemfiroczka 23.09.08, 13:43 Natchniona przez Karotkę, że dużo tu narzekaczy, to napiszta co Wam SIĘ PODOBA, o! Mi na ten przykład to, że dziś nie pada, chociaż i na deszcz już psioczyć nie mogę, bo kalendarzowa jesień się zaczęła ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woy Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 13:51 i siatka jutro, i fajna jazda po starochylickim błocie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 13:56 A błoto jest także coraz fajniejsze bo duży i ciężki ruch po ubitej ziemi i ciągle pada i niedługo będę musiał załozyć do mojego bolidu gąsiennice. A jako dziecko zawsze chciałem jeździć czołgiem (wiecie - Janek, Gustlik itp), dlatego fajnie będzie i to jest optymistyczne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 13:57 zaczęli grzać w kaloryferach i woda ciepła jest w kranie wczoraj po 18ej(!) udało mi sie dostać mój ulubiony chleb i natu wydała nową płytę, to sobie siedzę i słucham www.galapagosmusic.pl/natu/ ... a nasz pan trener jak coś pożyczy to nie, że nie odda tylko wprost przeciwnie, bo bardzo w tych sprawach dbający jest... Odpowiedz Link Zgłoś
andre1973 Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 14:00 podobno w weekend ma byc ładna pogoda a ja w Bieszczady sie wybieram wiec sie cieszę ;)))) a potem jeszce Ciepełko w Egipcie , Urlop hurraaa Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_marchewka Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 14:18 o kurcze - chyba pierwsze raz w życiu, kogoś do czegoś natchęłam :-) ja się cieszę, z mega błotka i tego deszczu! Bo namierzyłam sobie fajne kalosze w kwiatki i będą jak znalazł na taką pogodę. I, że rano dojazd do wawy zabrał mi 40 minut - rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 14:28 > I, że rano dojazd do wawy zabrał mi 40 minut - rewelka. a czymże to tak prędko do stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_marchewka Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 14:35 a autem - tylko, że wcześnie z rańca wyjechałam. Ale zawsze to coś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 15:05 a ja nie muszę dojeżdżać do WARSZWY! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 15:26 a ja dostałem dzisiaj pracę i tak się ucieszyłem że w cukierni 5 pączków kupiłem i zjadłem prawie na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_77 Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 17:13 len_y napisał: > a ja dostałem dzisiaj pracę i tak się ucieszyłem że w cukierni 5 pączków kupiłe > m > i zjadłem prawie na miejscu:) Super :-) Gratulacje, a czy to znaczy, że jutro znowu świetujemy ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 17:54 A dzięki, będziemy świętować jak wygramy dwa ostatnie o mistrzostwo:) już się nie mogę doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 15:31 szalona_marchewka napisała: > o kurcze - chyba pierwsze raz w życiu, kogoś do czegoś natchęłam :-) > > ja się cieszę, z mega błotka i tego deszczu! Bo namierzyłam sobie > fajne kalosze w kwiatki i będą jak znalazł na taką pogodę. A widzisz Karota! to wskakuj w te wypasione cwietne kalosze i chodź na kawę do Pesto, bo się panowie coś zebrać w sobie nie mogą ;)P a mnie się marzy siakaś z tego ustrojstwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 16:40 A mnie cieszy kiedy sobie odkryję cos co mnie zelektryzuje pozytywnie na dłużej...kiedy np znajdę w sieci albo sam ustrzelę jakąś fajna fotkę, albo trafię na muzykę, która mnie od razu "zabija"...A potem to już tylko masochistyczne czerpanie przyjemności z tych niespodzianek czasem na dłużej czasem na krócej... O!Teraz np czyms takim się wspomagam...i pogoda do tego akuratne...chyba;)Polecam. pl.youtube.com/watch?v=_VLnLs_-Ez4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 16:48 a dziwne. na mnie zawsze transwestyci działali przygnębiająco. ale cóż, ludzie różne som... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 17:02 stentonik napisał: > trafię na muzykę A propo...---> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=85048766 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 16:46 a ja czasami lubię robić Pollyannę osobom narzekającym (bo złośliwa ze mnie niedźwiedzica jest). matko, jacy oni są wtedy nieszczęśliwi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek optymistyczny ;)P 24.09.08, 09:52 hyhyhy, jak widać bohaterki literatury dla dziewcząt są Ci, drzejmsie, całkowicie obce. Polyanna to takie dziewczę, które we wszystkim widziało tylko dobre strony. typu: sparaliżowało cię? to cudownie, nie będziesz wydawał pieniędzy na obuwie. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 17:23 zemfiroczka napisała: > Natchniona przez Karotkę, że dużo tu narzekaczy, to napiszta co Wam SIĘ PODOBA, > o! > Mi na ten przykład to, że dziś nie pada,... O! Jak pięknie! Znów zaczęło padać :)P Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 19:12 richo napisał: > O! Jak pięknie! Znów zaczęło padać :)P No przeca jesień... to pada ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 23.09.08, 17:28 zemfiroczka napisała: > co Wam SIĘ PODOBA, Obiad dzisiejszy też mi się podobał ;) yyy smakował znaczy ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
kgb.xsara Re: Wątek optymistyczny ;)P 24.09.08, 17:39 pada?to dobrze,że pada-gdzieś musi.A jakby tak zaczęło padać w Egipcie?to dopiero byłby powód do "stękania".A tak? trzeba pójść na długi spacer z psem-nawilżyć buźkę-zmarchy się prostują,płucka nawilżą a do tego pies będzie przeszczęśliwy wpadając we wszystkie możliwe kałuże.A jaka frajda potem usiąść przy kominku z gorącą herbatą...miodzio.Niech pada...bo mogłoby lać nie przymierzając jak z cebra.miłego uśmiechniętego wieczoru życzę. ps.a dla poprawy humoru obieram kierunek sklep ogrodniczy i z myślą (już hihi) o wiośnie jadę nabyć drogą kupna cebulki najbardziej kolorowych wiosennych kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
kgb.xsara Re: Wątek optymistyczny ;)P 24.09.08, 17:57 i dla tych,którym dziś "pod górkę" i narzekają-przypomnienie kolorow wiosny i lata.To już niedługo-tylko minie jesień i zima i już... foto.onet.pl/8f3xl,41k8kokgx8c8,u.html?P=1 Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 24.09.08, 18:02 kgb.xsara napisała: > i dla tych,którym dziś "pod górkę" i dla tych, którym gorzko ;) img241.imageshack.us/my.php?image=bountymajanoweyt3.jpg ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Wątek optymistyczny ;)P 24.09.08, 18:07 Jesienią/zimą też może być pięknie i to zaraz po otwarciu oczu ;) nazca.com.pl/pub/gron/rower/chlodny_poranek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: Wątek optymistyczny ;)P 24.09.08, 22:51 ale piękne zdjęcie wrzuciłeś, pozwoliłem sobie na pulpit umieścić:) Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 09:57 wolę, jak możesz to prześlij na remington01@go2.pl gdzie zrobiłeś to zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 10:25 piekne!!!! Richo to zdjęcie z Twojego tronu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 10:34 teqilaa napisała: > Richo to zdjęcie z Twojego tronu? ;) buehehe!! Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 14:42 teqilaa napisała: > Richo to zdjęcie z Twojego tronu? ;) Taaa! Tylko serduszko musiałem wyretuszować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 14:41 len_y napisał: > gdzie zrobiłeś to zdjęcie? W Smoczysku. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 08:17 Ależ optymistyczny poranek :) Słońce świeci! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 10:24 :D i mogę juz zjesc sniadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 10:25 SŁOOOOOOOOOOOOOOOŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃCEEEEEEEEEEEEEE! będę żył! jest nadzieja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 10:25 widać że wamperów tu nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 10:37 Teqilaa Ty już dzisiaj lepiej nic nie pij, ale nie, pij- duuużo obrzydliwie słodkiego czaju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kgb.xsara Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 11:32 z radości,że świeci słońce nawet ślimak wlazł na drzewo foto.onet.pl/8f3xl,k0gxdtcoogcf,drikn,u.html?V=1#drikn milego dniaaaa......wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek optymistyczny ;)P 25.09.08, 11:38 a u nas na IX piętrze objawiły się dzisiaj dwie osy. wewnątrz się objawiły, a byłoby lepiej gdyby pozostały na zewnątrz. dla nich byłoby lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wątek optymistyczny ;)P 13.10.08, 12:26 misiania napisała: > a u nas na IX piętrze objawiły się dzisiaj dwie osy. wewnątrz się > objawiły, a byłoby lepiej gdyby pozostały na zewnątrz. dla nich > byłoby lepiej... Znaczy jak rozumiem, na wiosnę będzie o dwa osie gniazda mniej? ;-) Jeżeli tak, to istotnie optymistyczna wiadomość :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 10.10.08, 09:29 Słońce wyszło :) Ufff, no to dzień jeszcze nie jest stracony ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Wątek optymistyczny ;)P 10.10.08, 11:02 Coś ta pogoda nie chce się zarazić optymizmem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 10.10.08, 11:11 richo napisał: > Coś ta pogoda nie chce się zarazić optymizmem ;) Może się w chowanego bawi ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wątek optymistyczny ;)P 10.10.08, 17:17 długo szukałem dobrej wiadomosci na dziś. poza tą, że dzis PIĄTEK ;] ale znalazłem taką: www.loty24.pl/air_taxi.html Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Wątek optymistyczny ;)P 10.10.08, 17:32 drzejms-buond napisał: > ale znalazłem taką: > www.loty24.pl/air_taxi.html A teraz sobie wyobraź korek nie na Puławskiej, a nad Puławską ;))P Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Wątek optymistyczny ;)P 29.10.08, 01:43 Grzeją na Kusocińskiego. Wreszcie można przestać dygotać, a za kichanie winić kwiatki ;) Odpowiedz Link Zgłoś