domimisia 10.05.09, 22:08 Witam, Czy może mi ktoś podać namiary na sprawdzony i niedrogi serwis klimatyzacji samochodowej, najlepiej gdzieś w Piasecznie lub okolicach. Z góry dziękuję, bo mi się dziecko podczas jazdy w samochodzie gotuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torex Re: Naprawa klimy w samochodzie 10.05.09, 22:22 domimisia napisała: > Witam, > Czy może mi ktoś podać namiary na sprawdzony i niedrogi serwis klimatyzacji sam > ochodowej, najlepiej gdzieś w Piasecznie lub okolicach. > Z góry dziękuję, bo mi się dziecko podczas jazdy w samochodzie gotuje :) W Piasecznie polecam: www.klimacar.pl/ Dobrzy fachowcy, ale nie wiem czy tani (napewno tańsi od ASO). Torex Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: Naprawa klimy w samochodzie 11.05.09, 09:15 To zależy co Ci sie stalo. Mnie cos tam ucieklo i naladowali w Norauto i jest kuul. A. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Naprawa klimy w samochodzie 12.05.09, 10:08 autoklimat.ul.Bema 2 Piaseczno.numer telefonu 022 750 55 00.naprawia wszystko nie tylko klime;-0.a, i ludzie nie dajcie ładowac sobie gaz w układ klimatyzacji bez znalezienia i załatania uszkodzenia.wszystko i tak wam zaraz wyleci w powietrze a dziura pozostanie i co najmniej półtorej stówki mniej w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond gdzie naprawiacie samochody? 12.05.09, 13:59 kolega złorzeczy na AVANTI w Piasecznie, słusznie? Odpowiedz Link Zgłoś
lucek2000 Re: Naprawa klimy w samochodzie 22.05.16, 07:57 Dobry serwis jest w Baniosze przy Puławskiej 50E, byłem tam, koleś jak mi nabiał to sprawdził mi wszystko. Zażyczyłem sobie odgrzybianie i powiedział że płace tylko raz w sezonie następne odgrzybianie gratis czyli do skutku aż grzyba zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś