eskarock 15.07.09, 08:21 a dokładnie kotka...:( wczoraj wieczorem wyskoczyła przez balkon... kotka jest takiego umaszczenia jak kot z reklamy whiskasa ...jasno szara... na szyi miała czerwona obrózke z nr telefonu... 790010270 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabryella Re: zaginąl kot 15.07.09, 12:44 Napisz na forach www.slowicza.org.pl i www.slowicza.org najlepiej ze zdjęciem - tylko że tam trzeba się zarejestrować Odpowiedz Link Zgłoś
eskarock Re: zaginąl kot 15.07.09, 15:33 ok... tak zrobie... bardzo dziekuje za pomoc... jak do tej pory nikt sie nie odezwal :( Odpowiedz Link Zgłoś
jaqbek2 Re: zaginąl kot 15.07.09, 19:07 Rozwieś zdjęcia w okolicy. Powiadom weterynarzy, zobacz w schronisku. Popytaj ludzi karmiących bezpańskie koty, jeśli takowi się kręcą po osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
eskarock Re: zaginąl kot 15.07.09, 22:48 najbardziej boje sie tego ze ktos ja przygarnie i juz mi jej nie odda... Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: zaginąl kot 16.07.09, 10:04 Na ul. Albatrosów obok śmietnika pani dokarmia koty, są tam zawsze miseczki z wodą i jedzeniem, przejdź się o różnych pora dnia, wieczorem i zobacz, popytaj. Z ogłoszeniami dobra sprawa bo nie każdy korzysta z internetu i forum, szczególnie starsze osoby, a te jak mówisz mogły przygarnąć kociaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
margalinka Re: zaginąl kot 17.07.09, 11:24 Współczuję :/ też amm kotkę.. będę się rozglądać po osiedlu. Bądź dobrej myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
eskarock Re: zaginąl kot 17.07.09, 22:37 dziekuje wszystkim za rady...dzieki telefonowi od jednego Pana z podpowiedzia gdzie moze byc kot udalo mi sie go znalezc :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: zaginąl kot 20.07.09, 14:15 Jedyna kryjówka jaką kojarzę w okolicy to piwnice bloków wzdłuż Szkolnej ale aż tam by kocia mogła przybiec? Odpowiedz Link Zgłoś