Dodaj do ulubionych

AMI-PLAST- niezetelna firma !!!!!

13.08.09, 21:05
Chce wyrazić swoje oburzenie i przestrzeć innych klientow tej firmy... Firma Ami-Plast mieszczaca sie na ul. przemysłowej nie dotrzymuje terminow zamowienia.. pan ktory przyjmuje zamowienia potrafi tylko obiecywac gruszki na wierzbie.. i ciagle to nowe terminy... najpierw 2 tyg czekalismy az wezmie pomiary... a pozniej 1.5 miesiaca na zamowiony towar.... nie daja nic telefony i upomnienia.. kolejne wizyty w sklepie.. nie wiem czy inni klienci tej firmy mieli podobne sytuacjie...ale mi juz sie cierpiwosc do tej firmy skonczyla... zastanowcie sie zanim skorzystacie z jej usług
Obserwuj wątek
    • 1a6 Re: AMI-PLAST- niezetelna firma !!!!! 17.08.09, 08:28
      mam podobne doświadczenia z ta firma...wogole nie dotrzymuja terminów..mówia ze
      jada w tej chwili a nie przyjeżdzaja,,,,pozniej ie odbieraja telefonów...porazka
      • forumlukowcity Re: AMI-PLAST- niezetelna firma !!!!! 17.08.09, 22:57
        czy mozesz tą informację podać na forum.
        oraz dane firmy
        z góry dzięki

www.lukow-city.pl/viewforum.php?f=139
    • monbie05 Re: AMI-PLAST- niezetelna firma !!!!! 04.09.09, 12:49
      Tak to prawda...mam te same aż dwukrotne niemiłe wspomnienia z tą firmą. Nie
      polecam ich nikomu- umawiają się nie ma ich, dzwonisz- coś wymyślą ze zaraz będą
      a ich nie ma albo że jutro. Człowiek bierze specjalnie urlop w pracy a oni robią
      w konia.
      Jest tyle innych firm konkurencyjnych i dla nich klient to pan, także jeśli
      macie do wyboru to tylko nie idźcie na Przemysłową.
      Pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka