lukaszwawa76 19.09.05, 09:12 Zapomnailem sie wczoraj zapytac na dniach otwartych o uslugi nannszym osiedlu. Czy ktos moze sie ortientuje mniej wiecej czy to beda tylko sklepy czy mozemy liczyc np na jakas silownie osiedlowa? pozdr Lukasz 38/c2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejek66 Re: uslugi na osiedlu 19.09.05, 12:35 Podobno będzie sklep spożywczy, fryzjer i bank - "skok Stefczyka" - wiadomość niesprawdzona. Odpowiedz Link
wymiotek Re: uslugi na osiedlu 11.10.05, 14:04 ja chyba też coś otworzę na tym osiedlu - jakiś pubik może albo inną imprezownię bo sztywno trochę na Horówce Odpowiedz Link
wymiotek Re: uslugi na osiedlu 12.10.05, 08:51 Sam mam łysą głowę i jak biegam to rzecz jasna w dresach nie dżinsach, czy to oznacza, ze jestem drechem?? Co to już łysej głowy mieć nie mozna - czy to jakieś dyskryminowanie? Jako stary punk uważam, że łysa głowa nie jest wyznacznikiem człowieka - co do mojego przedsięwzięcia to żart rzecz jasna a dresiarzy jako osiedle Policyjne nie należy chyba się bać - sąsiedzi chyba czuają czy jak to jest? Chyba te bandziory powinny się bać takich osiedli czy sie mylę? Wole prowadzić jakiś salon piękności dla pań chyba w tym kierunku podziałam Odpowiedz Link
wymiotek Re: uslugi na osiedlu 12.10.05, 12:45 Co wy na to żeby założyć salon masażu na Horowej Odpowiedz Link