ania_dawid 19.01.06, 12:16 W Regulaminie osiedla jest punkt mówiacy o trzepaniu dywanów... Ciekawe gdzie na naszym osiedlu jest trzepak??????????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta_marcin Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 12:34 Plac zabaw tez chyba na razie jest wirtualny ) E Odpowiedz Link
ania_dawid Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 13:21 tu coraz wiecej rzeczy staje sie wirtualne..pewnie koszty dla Ankry takze... ta administracja to jakis jeden wielki koszmar... Odpowiedz Link
mysia49 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 14:42 Witam Ja mam głupie pytanie, kiedy byli wybierani przedstawiciele domów, którzy stworzyli ten regulamin? Inne moje pytanie w domu w kótrym mieszkam jeszcze, decyzje dotyczące domu i jego funkcjonowania podejmowanesą przez współnotę mieszkańców poprzez głosowanie oraz organizowane jest zebranie członków, gdzie omawiane są problemy i zgłaszane propozycje lepszego funkcjonowania Na tym osiedlu zaczynam sie czuc jak w szkole gdzie mam odgórnie narzucane decyzje bez prawa głosu a przecież miały to byc mieszkania własnościowe a nie spółdzielcze gdzie decyzje podejmuje zarząd spółdzielni i informuje członków o swojej decyzji. Pozdrawiam Joanna Joanna Odpowiedz Link
cucciolo Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 15:02 Droga Asiu, Byc moze w domu, w ktorym mieszkasz jest wlasnie tak, jak piszesz ale zauwaz, ze tutaj nie ma jeszcze wydzielonej wspolnoty. I dopoki nie bedziesz miala wpisu w ksiedze wieczystej, ze mieszkanie i czesc gruntu na ktorym jest wybudowany blok naleza do Ciebie tak wlasnie bedzie - ze z gory ustalony zarzad bedzie decydowal co i jak - i tak stanowi prawo i tak mialas zapisane w umowie o zakup mieszkania - nikt przeciez nie kazal umowy podpisywac, byl to nasz dobrowolny akt woli. Wiec teraz proponuje, zastanowic sie zanim nastepna taka watpliwosc zrodzi sie w waszych glowach, bo szkoda pamieci na serwerze i nerwow pozdrawiam Odpowiedz Link
mysia49 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 15:17 Tylko ja mam pytanie kto i kiedy wybrał PRZEDSTAWICIELA DOMU (konkretnego budynku) a nie całego osiedla? Odpowiedz Link
cucciolo Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 15:39 mysle, ze tutaj tez TBS mial wolna reke - nie wiem kto jest w moim bloku bo nie zagladalam do skrzynki i nie czytalam jeszcze regulaminu. Odpowiedz Link
mak_22 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 16:15 hehehehe Bardzo dobre pytanie a odpowiedz ja osobiscie uslyszalam w biurze od p. Wioli hahahahah to my mieszkancy wybralismy sami przedstawicieli - zabawne jak to jest ze sami o tym nie wiemy - ciekawe czy dzis tez bym uslyszala taka odpowiedz od w/w pani hahahaha ale ubaw nasze osiedle to nie horowa gora tylko komediowa gora hahahah pozdrawiam sasiadow ))) Odpowiedz Link
mysia49 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 16:16 jest tylko info że przedstawiciele domów uchwalili regulamin. Dlatego moje głupie pytanie kto i kiedy ich wybierał? Odpowiedz Link
bas56 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 19:59 Nie widziałam jeszcze regulaminu i dlatego mam pytanie: czy macie do niego jakieś uwagi??? Bo to co czytam np. o trzepaku, którego jeszcze nie ma, ale ma być, to jeszcze nie tragedia. Myślę, że regulamin był tworzony docelowo czyli na czas już całkowicie wykończonego i sprawnie funkcjonującego osiedla, a nie na tę chwilę. Przyjdzie wiosna i pewnie wszystko się okaże. Trochę więcej optymizmu! Pozdrawiam sąsiadów. Odpowiedz Link
ania_dawid Re: REGULAMIN osiedla 24.01.06, 11:04 trzepak ma byc - ale nie ma!!! tak jak wszystkiego co było zaplanowane np. garaz podziemny czy fontanna i pewnie trzepaka tez nie bedzie... Odpowiedz Link
ania_dawid Re: REGULAMIN osiedla 24.01.06, 11:04 Ciekawe gdzie te kamery które miały byc zainstalowane na naszym osiedlu.... Odpowiedz Link