Dodaj do ulubionych

REGULAMIN osiedla

19.01.06, 12:16
W Regulaminie osiedla jest punkt mówiacy o trzepaniu dywanów...

Ciekawe gdzie na naszym osiedlu jest trzepak???????????????
Obserwuj wątek
    • neuron8 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 12:19
      Będzie smile
      • edyta_marcin Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 12:34
        Plac zabaw tez chyba na razie jest wirtualny smile)
        E
        • ania_dawid Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 13:21
          tu coraz wiecej rzeczy staje sie wirtualne..pewnie koszty dla Ankry takze...
          ta administracja to jakis jeden wielki koszmar...
    • mysia49 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 14:42
      Witam
      Ja mam głupie pytanie, kiedy byli wybierani przedstawiciele domów, którzy
      stworzyli ten regulamin?
      Inne moje pytanie w domu w kótrym mieszkam jeszcze, decyzje dotyczące domu i
      jego funkcjonowania podejmowanesą przez współnotę mieszkańców poprzez
      głosowanie oraz organizowane jest zebranie członków, gdzie omawiane są problemy
      i zgłaszane propozycje lepszego funkcjonowania
      Na tym osiedlu zaczynam sie czuc jak w szkole gdzie mam odgórnie narzucane
      decyzje bez prawa głosu a przecież miały to byc mieszkania własnościowe a nie
      spółdzielcze gdzie decyzje podejmuje zarząd spółdzielni i informuje członków o
      swojej decyzji.
      Pozdrawiam
      Joanna
      Joanna
      • cucciolo Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 15:02

Droga Asiu,
        Byc moze w domu, w ktorym mieszkasz jest wlasnie tak, jak piszesz ale zauwaz, ze
        tutaj nie ma jeszcze wydzielonej wspolnoty.
        I dopoki nie bedziesz miala wpisu w ksiedze wieczystej, ze mieszkanie i czesc
        gruntu na ktorym jest wybudowany blok naleza do Ciebie tak wlasnie bedzie - ze z
        gory ustalony zarzad bedzie decydowal co i jak - i tak stanowi prawo i tak
        mialas zapisane w umowie o zakup mieszkania - nikt przeciez nie kazal umowy
        podpisywac, byl to nasz dobrowolny akt woli.
        Wiec teraz proponuje, zastanowic sie zanim nastepna taka watpliwosc zrodzi sie w
        waszych glowach, bo szkoda pamieci na serwerze i nerwow wink

pozdrawiam
        • mysia49 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 15:17
          Tylko ja mam pytanie kto i kiedy wybrał PRZEDSTAWICIELA DOMU (konkretnego
          budynku) a nie całego osiedla?
          • cucciolo Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 15:39

mysle, ze tutaj tez TBS mial wolna reke - nie wiem kto jest w moim bloku bo nie
            zagladalam do skrzynki i nie czytalam jeszcze regulaminu.
            • mak_22 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 16:15
              hehehehe Bardzo dobre pytanie a odpowiedz ja osobiscie uslyszalam w biurze od
              p. Wioli hahahahah to my mieszkancy wybralismy sami przedstawicieli - zabawne
              jak to jest ze sami o tym nie wiemy - ciekawe czy dzis tez bym uslyszala taka
              odpowiedz od w/w pani hahahaha ale ubaw nasze osiedle to nie horowa gora tylko
              komediowa gora hahahah pozdrawiam sasiadow smile)))
            • mysia49 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 16:16
              jest tylko info że przedstawiciele domów uchwalili regulamin.
              Dlatego moje głupie pytanie kto i kiedy ich wybierał?
              • bas56 Re: REGULAMIN osiedla 19.01.06, 19:59
                Nie widziałam jeszcze regulaminu i dlatego mam pytanie: czy macie do niego
                jakieś uwagi???
                Bo to co czytam np. o trzepaku, którego jeszcze nie ma, ale ma być, to jeszcze
                nie tragedia. Myślę, że regulamin był tworzony docelowo czyli na czas już
                całkowicie wykończonego i sprawnie funkcjonującego osiedla, a nie na tę chwilę.
                Przyjdzie wiosna i pewnie wszystko się okaże. Trochę więcej optymizmu!
                Pozdrawiam sąsiadów.
                • ania_dawid Re: REGULAMIN osiedla 24.01.06, 11:04
                  trzepak ma byc - ale nie ma!!! tak jak wszystkiego co było zaplanowane np.
                  garaz podziemny czy fontanna i pewnie trzepaka tez nie bedzie...
                  • ania_dawid Re: REGULAMIN osiedla 24.01.06, 11:04
                    Ciekawe gdzie te kamery które miały byc zainstalowane na naszym osiedlu....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka