Dodaj do ulubionych

Kursy wakacyjne Business English Native Speaker

11.07.13, 17:34
Szkoła Zebra Academy zaprasza do zapisywania się na wakacyjne kursy językowe w promocyjnych cenach.

Dlaczego Zebra Academy?
-Kurs Business English prowadzony jest przez native speakerów języka angielskiego;
-Zajęcia są w klimatyzowanych salach tuż przy stacji Metro Politechnika;
-Lekcje odbywają się w nowoczesnych, przyjaznych wnętrzach Zebra Tower (z widokiem na Warszawę z 12 piętra).

Więcej na temat kursów wakacyjnych na naszej stronie:
www.zebraacademy.pl/kursy-wakacyjne-2013-business-english-z-native-speakerem.html
Obserwuj wątek
    • julius.hibbert Re: Kursy wakacyjne Business English Native Speak 14.07.13, 14:43
      Szukam kursu business english, potrzebuję jakiejś opinii o tej szkole Zebra, bo chcę porównać ją z konkurencją. Proszę o szczere opinie, a nie teksty naganiaczy klientów, jak ten powyżej. Porównałem ofertę gowork.pl i wyszło, że organizują jakieś wczasy w Klepaczewie, a ja chcę mieć lekcje biznesowe, na które mógłbym chodzić po pracy w centrum Warszawy, najlepiej w klimatyzowanej sali :)
      • asiadareszka Re: Kursy wakacyjne Business English Native Speak 09.08.13, 12:17
        Dołączam się do pytania, natomiast chodzi mi o naukę języka niemieckiego.
        Oczywiście business german. Słyszał ktoś, kiedyś o szkole
        prowadząxej tego rodzaju kursy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka