Dodaj do ulubionych

Angielski w Krakowie

20.10.14, 14:09
Chciałbym zapisać się na naukę angielskiego w krakowie, ale nie mam pojecia ktora szkole wybrac? zalezy mi tam zeby to nie bylo takie sleczenie nad ksiazkami jak w szkole bo z tego sie nic nie wynosi. fajnie gdyby byly praktyczne rzeczy. ktos gdzies chodzi/chodzil i moze cos polecic lub odradzic?
Obserwuj wątek
    • lenari Re: Angielski w Krakowie 21.10.14, 12:13
      Ja bym chyba wybrala Speak Up. Z tego co pamietam są dwie ich placówki w Krakowie. Dobra znana szkoła, niewielkie grupy i mało się wynosi nauki do domu. dużo przerabiane jest na zajęciach. Na poczatke robi się taki test jakby, który sprawdza Twoj poziom, żeby zakwalifikować Cię do odpowiedniej grupy. Fajna sprawa i chyba w ratach można płacić za semestry.
    • lenari Re: Angielski w Krakowie 06.11.14, 07:41
      A może w ogóle wybierz się do kilku szkół i porownaj, która Ci się najbardziej spodoba. W SpeakUp zrobią Ci od razu takie krótki test przy stanowisku komputerowym (przynajmniej ja tak miałam) i zakwalifikują Cię po tym do odpowiedniej grupy. Chyba bez wizyty i tak się nie obejdzie. A zawsze moze to pomoże Ci wybrać.
      • nastya_v Re: Angielski w Krakowie 07.03.15, 01:07
        Zgadzam się z ostatniej radą. Zawsze możesz wybrać kilka i porównać. Ale w szkołach językowych często kładzie się nacisk na grupy, a nie na Twoją wiedzą. A pod względem wydajności to jest gorzej niż prywatne lekcje z nauczycielem. I jak się okazało, jeszcze droższe!
        Ostatnio znalazłem tutaj wiadomość
        www.sic-egazeta.amu.edu.pl/index.php?t=2737
        o nowej platformie językowej Preply.com/pl/
        Mają dobrych nauczycieli i szereg specjalistów w różnych dziedzinach języka - Business English, przygotowania do testów, konwersacje.
        • monika1150 Re: Angielski w Krakowie 10.07.15, 13:55
          Zobacz ofertę tej szkoły językowej:
          www.wieliczka.leaderschool.pl/oferta-krakow-wieliczka
          Mogą się w niej uczyć dzieci, młodzież, dorośli, firmy. Szkoła oferuje również dodatkowe możliwości w postaci np. atrakcyjnych wyjazdów wakacyjnych.
    • lukasz19911991 Re: Angielski w Krakowie 11.04.15, 11:02
      Polecam szkołę językową www.wieliczka.leaderschool.pl/ . Sam korzystałem i jestem zadowolony.
      Kurs jest przeznaczony dla różnych grup wiekowych : od dzieci aż po firmy.
    • adamaz19 Re: Angielski w Krakowie 04.04.19, 14:57
      Temat już trochę stary ale ja bardzo polecam Inter Lang & Text na Michałowskiego - tutaj strona: ilt.pl/ .
      Sama ostatnio bardzo dużo szukałam i nie wiedziałam co wybrać, więc może komuś bedzie to pomocne :) ze starych komentarzy zobaczyłam coś odnosnie Spek up, byłam tam i też w porządku ale w ILT jakoś bardziej mi się spodobało, kameralne grupki i super atmosfera, może też niesiadmie trafiłam na fajną grupę . W ogóle na karmelickiej jesy bardzo dużo szkół, wiec warto się przejśc i popytać
    • adamaz19 Re: Angielski w Krakowie 17.04.19, 16:30
      Ooo Inter Lang and Text, tez tam chodziłam! Dla mnie najfajniejsza szkoła angielskiego w Krakowie. Zaczęłam tam tez ostatnio kurs niemieckiego i bardzo polecam. Fajna stronka, wszystko jasno objaśnione, fajni ludzie, bardzo dobry poziom nauczania, bardzo polecam ILT :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka