sheki 01.12.04, 21:23 Wiem,ta droga jest może zbyt na wyrost,ale...:) dajmy szansę Mikołajowi,poprośmy Go o prezent świąteczny.W dobie rozkwitu internetu,kto wie...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza-bela8 Re: Do Mikołaja :-) 02.12.04, 07:19 Ja to bym sobie życzyła worek świętego spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
bozka70 Re: Do Mikołaja :-) 02.12.04, 07:29 iza-bela8 podebrałaś moje zyczenie,Mikołaj będzie miał teraz problem komu je dać ale znająć moje szczęście napewno z tym prezentem dotrze właśnie do ciebie;- ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bozka70 Re: Do Mikołaja :-) 02.12.04, 08:33 deeem tak nie wolno...jeszcze ty te same życzenie?????.....nie wystarczy go dla każdego :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bela8 Re: Do Mikołaja :-) 02.12.04, 14:10 Zweryfikowałam swoje potrzeby. Wystarczy mi garstka świetego spokoju, więc tę resztę rozdaj Świety Mikołaju pozostałym potrzebujacym. Jest ich przeciez tak wielu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj007 Re: Do Mikołaja :-) 02.12.04, 20:33 Kochani! Z uwagą przeczytałem Wasze prośby.Zbliżające się święta są okresem cudów,dlaczego nie.każdemu z Was obiecuję po dużym worku świętego spokoju,jeśli są to rzeczywiście jedyne marzenia.Dla niezdecydowanych mam pełne worki bardziej praktycznych prezentów,oczekuję jedynie na zgłoszenia.Ho,ho,ho,oczekujcie mnie niebawem. p.s. Nie muszę chyba dodawać,musicie być grzeczni!! Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: Do Mikołaja :-) 02.12.04, 21:10 Qrczę,omamy jakieś? Cuda się jednak zdarzją,najpierw reaktywacja Izabeli,teraz Mikołaj,który wydawał się wytworem dziecięcej fantazji.:) Dla mnie poproszę (a to checa) troszeczkę spokoju na święta,może być nawet święty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bozka70 Re: Do Mikołaja :-) 02.12.04, 22:10 O.K...skoro spokuj(nawet ten święty:-)))został rozdzielony to ja będę bardziej pazerna i poprosze Św.Mikołaja aby w ten piękny wieczór wigilijny każde dziecko (choć by tylko w Policach)zjadło obfitą kolacje i zalazło pod choinką to o czym marzy...oby uśmiech ukazał się na każdej buzi Odpowiedz Link Zgłoś