atak.spawacza 09.08.02, 17:35 Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szonik Re: PALL Polska - czy ktoś słyszał o tej fimie ?! IP: *.telia.com 10.08.02, 18:32 nie slyszalem,ale jak bylem maly to bylem Murzynem i gralem w kosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: PALL Polska - czy ktoś słyszał o tej fimie ?! IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 12.08.02, 15:30 Gość portalu: szonik napisał(a): > nie slyszalem,ale jak bylem maly to bylem Murzynem i gralem w kosza szonik i nazywałeś się ...niech zgadnę ....Jordan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: PALL Polska - czy ktoś słyszał o tej fimie ?! IP: *.telia.com 13.08.02, 08:27 tak, jest taka firma a ja mam ich szczoteczke Odpowiedz Link Zgłoś
edward.rewerski Re: PALL Polska - czy ktoś słyszał o tej fimie ?! 25.08.02, 12:46 Tak to są przekręty z Warszawy. Na Kasprowicza mają siedzibę. W ZA przekupili wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sanitariusz.zenek Re: PALL Polska - czy ktoś słyszał o tej fimie ?! 25.08.02, 13:16 edward.rewerski napisała: > Tak to są przekręty z Warszawy. Na Kasprowicza mają siedzibę. W ZA przekupili > wszystkich !!! Walą kasą równo. Tak samo robią w Kozienicach (Elektrownia) Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: Może to jakowaś sekta??? n/t 26.08.02, 11:50 ..a komu i za co oni tak kasą sypią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociekliwy Re: Może to jakowaś sekta??? n/t IP: *.waw.cdp.pl 08.09.02, 11:51 Ocho ! Uderz w stół a nożyce się odezwą .... . Czy wśród tych co próbują bagatelizować problem korumpowania pracowników ZA przez kolsi z PALLA (Kalinowski, Zan ) są również i ci "co brali" .... ? Wprawdzie mówi się, że tylko ryby nie biorą - ale za co wyleciał p. W. z roboty ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Więcej.... IP: *.mst.gov.pl 09.09.02, 08:34 faktów. Jak znasz sprawę to opisz co by forumowicze z lekka oddaleni od miasta też wiedzieli o co biega. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Więcej.... 20.09.02, 14:09 Gość portalu: jazzak napisał(a): > faktów. Jak znasz sprawę to opisz co by forumowicze z lekka oddaleni od miasta > też wiedzieli o co biega. Ja tam wolę nie wiedzieć o przekrętach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Więcej.... IP: *.mst.gov.pl 20.09.02, 14:26 antoni.goczal napisał: > > Ja tam wolę nie wiedzieć o przekrętach. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: Więcej.... IP: 195.116.92.* 20.09.02, 14:40 no właśnie, dlaczego ? Jak się sprawę nagłośni, można niekiedy zapobiec następnym przekrętom. Nie można tylko operować ogólnikami - oni (kto ?) przyszli, wzięli kasę (od kogo ?), coś kombinują (co ?), bo to sprawy nie rozwiąże Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Więcej.... 05.10.02, 15:55 Dziękuję za informacje. Mnie całkowicie wystarczy. Nie chcę z nimi mić do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: Więcej.... IP: *.chello.pl 05.10.02, 18:37 atak.spawacza napisał: > Dziękuję za informacje. Mnie całkowicie wystarczy. Nie chcę z nimi mić do > czynienia. Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak ? IP: *.mst.gov.pl 07.10.02, 09:57 Ktoś puści bąka i tyle - przyznać się, opowiedzieć, opisać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu R. Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.02, 11:20 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Ktoś puści bąka i tyle - przyznać się, opowiedzieć, opisać ! Ty koleś chyba coś wiesz, albo .... i próbujesz wysondować jak daleko to poszło. Ja osobiście wolę nie wiedzieć dlatego proszę - nie rozpisuj się bo i tak nikt Ci nie uwierzy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: ? IP: *.mst.gov.pl 07.10.02, 11:40 > Ty koleś chyba coś wiesz, albo .... i próbujesz wysondować jak daleko to > poszło. taaa spiskowa teoria dziejów - człowieku daj sobie luz. > Ja osobiście wolę nie wiedzieć dlatego proszę - nie rozpisuj się bo i tak nikt > Ci nie uwierzy. że niby kto lub co ? > Amen. Polak, katolik - uff Zaiste sprawa lekko dziwna - czekam na logiczną odpowiedź w sprawie. Laik w temacie. Pozdrawiam zastraszonych i tych co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: ? 07.10.02, 13:16 Ja też się zastanawiam, o co tak naprawdę chodzi w tym wątku, bo jeszcze nikt nic konkretnego nie napisal, z już się niektórzy poobrażali i zarzucają coś niewinnym ludziom (o Jazzaka mnie się rozchodzi, toż on chodzącą uczciwością jest, gdzież go o jakieś niecne czyny podejrzewać ?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak :) IP: *.mst.gov.pl 07.10.02, 13:29 agat1 napisała: > Ja też się zastanawiam, o co tak naprawdę chodzi w tym wątku, bo jeszcze nikt > nic konkretnego nie napisal, z już się niektórzy poobrażali i zarzucają coś > niewinnym ludziom (o Jazzaka mnie się rozchodzi, toż on chodzącą uczciwością > jest, gdzież go o jakieś niecne czyny podejrzewać ?). Dzięki Agat za słowa miłe. Mierzi mnie takie gadanie o temacie, gdzie argumenta!!! powiadam gdzie. Do dnia dzisiejszego myślałem że ten nieszczęsny pall to jakaś ubezpieczalnia czy coś takiego ale pofatygowałem się i ustaliłem telefon do siedziby (Warszawa - 8348186) zadzwoniłem tam ale miła pani zaczeła zadawać mi wiele pytań bardzo dziwnych no to zagaiłem czy mają www i podała pall.com - wersja angielska) Zobaczcie sami - ja umywam ręce i wypraszam sobie teksty o tym że ja coś tam - qrwa mać może ten jazzak to żyd! ;0) Pozdrawiam wszystkich normalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: ups IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 08.10.02, 17:17 A propos niechcianych wątków lub takich w których nie wiadomo o co chodzi - po prawej stronie ekranu jest taki znaczek - "skasujecie ten wątek" - może warto częściej go stosować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalinowszczak Uczta się głąby ! IP: *.chello.pl 08.11.02, 18:54 Pall Corporation (NYSE: PLL), the leader in the filtration, separation and puri'ication industry, announced today that it has completed the acquisition of the Filtration and Separations Group ("FSG") from USFilter Corporation, an indirect wholly-owned subsidiary of Vivendi Environnement (Paris Bourse: VIE and NYSE: VE) for total cash consideration of $360 million. FSG, with approximately $270 million in sales, is a pioneer in the design, manufacture and sale of filtration products for the separation and purification of liquids and gases. Five divisions comprise FSG, including Filterite and Fluid Dynamics, located in the United States, Schumacher and SeitzSchenk Filtersystems in Germany and Exekia in France. The companies primarily serve the food & beverage, industrial, microelectronics, biotech and pharmaceutical industries. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: To jeden wielki skandal !!! ntx 05.12.02, 19:37 Zdecydowanie popieram. To skandal. Ale skoro nikt ich za rękę ... . Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sowa out 06.12.02, 13:15 antoni.goczal napisał: > Zdecydowanie popieram. To skandal. Ale skoro nikt ich za rękę ... . Panowie dajcie sobie luzzzz. Bijecie tylko piane a efekt mizerny dajcie sobie luz przynajmniej na forum - tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: out IP: *.chello.pl 07.12.02, 14:20 dr_sowa napisał: > antoni.goczal napisał: > > > Zdecydowanie popieram. To skandal. Ale skoro nikt ich za rękę ... . > > Panowie dajcie sobie luzzzz. > Bijecie tylko piane a efekt mizerny dajcie sobie luz przynajmniej na forum - > tym forum. ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś