Dodaj do ulubionych

Same nieudacznice. :(

• makinetka82 Re: Same nieudacznice. :( 08.12.13, 09:25
      Wybacz, michael_praed, ale Twój pierwszy post trąci takim ograniczeniem horyzontów, że aż się roześmiałam w pewnym momencie. Przedstawiasz poglądy żywcem wyjęte z umysłu jakiegoś fanatyka . Skoro się rozwiodły, to nie nadają się na żonę? Bzdura... Za dużo jest sytuacji, za dużo okoliczności, by można to było jednoznacznie stwierdzić. Do tego generalizujesz, zupełnie bez sensu .Mam 31 lat, obecnie jestem sama, po długim, trwającym 7 lat związku. Nie brałam ślubu ,ale też nie uważam , iż to , ze się rozstałam z moim eks czyni ze mnie kobietę nienadającą się do ponownego związku z kimś innym, to raz..
      > W każdym razie: NIE MA już w Polsce dobrego "materiału" na żonę. Ani nawet na d
      > ziewczynę
      W moim wieku do czterdziestki już niedaleko.. i co? jakim prawem twierdzisz, ze nie byłabym dobrym materiałem na partnerkę? A kobiet jak ja jest bardzo dużo.. jesteśmy samodzielne, niezależne, często wykształcone i zadbane. W tym wieku mamy już zazwyczaj poukładane w głowie, i wiemy na co możemy przystać, a czego absolutnie tolerować nie będziemy. Generalizujesz bezmyślnie, wylewając chyba tylko swoje żale, bo na sympatii lub edarlingu Ci się nie udało... trochę mi Cię szkoda, bo z takim nastawieniem nie zauważysz kobiety twojego życia, nawet gdyby ci ją przysłali przesyłką poleconą...
    • bombalska Właśnie mnie olśniło 08.12.13, 22:35
      ...dlaczego autor wątku nie może trafić na fajną, normalną kobietę.
      BO TRZEBA BYĆ SKOŃCZONĄ KRETYNKĄ ALBO DESPERATKĄ, ŻEBY POWAŻNIE TRAKTOWAĆ TAKIEGO IDIOTĘ!

Chłopie, masz poglądy ustalone z mamusią przy dźwiękach Radia Maryja. Kandydatki na żonę powinieneś szukać w dni powszednie o godz.18 na nieszporach czy innych różańcach. Wiek kandydatki zbliżony do wieku twojej matki. Całe szczęście, że w tym wieku kobieta nie może już rodzic.

> Skoro się rozwiodły, to znaczy, że NIE nadają się one na żonę (ani nawet na dzi
      > ewczynę).
      > A jeśli (bo oczywiście KAŻDA będzie utrzymywała, że to "wina tego mężczyzny") t
      > o mąż rzeczywiście był draniem i tyranem, to JAK one sobie dobierały tych swoic
      > h "wspaniałych rycerzy"???

Dla twojej wiadomości: osoby rozwiedzione były w związku i zazwyczaj posiadają dzieci. Dlatego kwestia relacji w związku jest im nieobca. Za to dla ciebie to czysta abstrakcja. Ty się do związku nie nadajesz. I tak nikogo nie znajdziesz, więc lepiej skasuj sobie to konto na Sympatii.
    • wrath74 Re: Same nieudacznice. :( 09.12.13, 15:44
      w sumie, w warunkach warszawskich spore jednak możliwosci znalezienie fajnej partnerki,
      mam 39 lat , pół roku po rozwodzie, miałem przez ten czas może z 15 randek, wszystkie zadbane, inteligentne singielki , czasami nieco zbyt zapracowane, przedział 37-40, nic złego nie można powiedzieć, większośc randek z badulca, ale obecną partnerkę poznałem na cafe, najczęsciej powodem nie kontynuowania znajomosci był stwierdzony z jednej bądź drugiej strony brak chemii lub niedostępność czasowa ,
      a więc dla chcącego nic trudnego
      • basiastel Re: Same nieudacznice. :( 14.12.13, 21:08
        Ale to jest facet od lat leczacy nerwicę. Ma multum zahamowań ( nigdy nie współżył z kobietą ), mieszka w jakimś małym, jak sam pisze - zapyziałym grajdołku. Nia ma stałych dochodów, spędza dnie na masturbowaniu się przed kompem. Nie cierpi kobiet, jest agresywny i zarozumiały ( opisywał się jako "inteligentny, elokwentny, zdrowy, wykształcony, przystojny - wysoki, typ nordycki, nie taki jak inne pejsate kurduple" ) i jeszcze żyje przekonaniem, że to kobieta powinna go zdobywać i o niego dbać. No jakie ktoś taki może mieć szanse na sensowną kobietę?
    • 0sjana Re: Same nieudacznice. :( 09.12.13, 17:02
      Litości! A jakich kobiet spodziewasz się na profilu randkowym w wieku lat około 40????

Raczej czterdziestka nie jest wiekiem, w którym kobiety szukają pierwszego kandydata na męża i ojca dzieci. A jeśli szukają, to coś z nimi (tymi kobietami) jest nie w porządku.
      • speedboat8 Re: Same nieudacznice. :( 09.12.13, 17:50
        Przesadzasz! 40 to apogeum rozwodow.Kobiety juz wiedza czego oczekuja od partnera i jaki on jest naprawde.I albo zadowolone oddaj sie zyciu rodzinnomalzenskiemu albo sie rozwodza,lub maz sie z nimi rozwodzi bo przechodzi te sama ewolucje i bilans mu wychodzi ujemny!:)
        Jak mszukaja to wiedza czego szukaj:) .Na ogol musi miec powyzej 180 cm i posiadac poczucie humoru... standart! Oznacza to ze niewiele z mazenskiego zycia wyniosly madrosci.Szkoda za taka sie biegac.:) Ale jest spora grupa twardo stojacych nogami na ziemi i te szukaja przede wszystkim super kochanka a reszta sie nie liczy bo one same sobie to zapewnia .No i sa jeszce "sama nie wiem czego szukam" Wiedza ze cos jest zle w ich zyciu ale licza na lut szczescia
        40letnia kobieta to apogeum kobiecosci .Prawdziwy partner w milosci i biznesie :)Sam miod:)
        • x2468 Re: Same nieudacznice. :( 13.12.13, 17:49
          Zgadzam sie.Najlepszy wiek to pomiedzy 40 a 50.
    • alinka609 Re: Same nieudacznice. :( 09.12.13, 19:35
      Skoro masz już 40 lat i nadal jesteś sam to prawdopodobnie :
      - jesteś nieudacznikiem i nie potrafisz sobie poradzić w zyciu
      - kawaler 40 letni / a przypuszzcam , ze takim wlasnie jesteś/ - to człowiek, który albo ma problem ze sobą albo po prostu nie nadaje się do zycia
      - jeśli w wielku 40 lat nadal mieszkasz z rodzicami to znaczy, ze jesteś gapą i nieudacznikiem, który nic w zyciu nie osiągnął i niestety już nic nie osiągnie.
      Nie dziwie się więc , że jesteś sam:)
    • comodo-nett Re: Same nieudacznice. :( 09.12.13, 19:56
      zastanow sie ? szukasz meza czy zony bo temat swiadczy o czyms innym ! jesli masz 40 lat i jestes kawalerem to sam jestes nieudacznikiem zyciowym i na meza sie nie nadajesz nawet dla rozwodki
    • krates-8 Nie żeń się! Do seksu szukaj młodszych (25-35) /nt 10.12.13, 00:39

• mariuszwo1 Re: Nie żeń się! Do seksu szukaj młodszych (25-35 10.12.13, 10:02
        do sexu to zależnie czy zamierasz jeszcze mieć potomka , jesli nie - szukałbym w przedziale do 30 i powyzej 38. Pomiędzy tymi latami raczej parcie pań na prokreacje jest znaczne
        • nstemi Re: Nie żeń się! Do seksu szukaj młodszych (25-35 14.12.13, 23:04
          No i jest bardzo duża konkurencja do tych pań 25-35 lat. I rówieśnicy, i starsi i znacznie starsi. Młodsi też :-) Więc nie każdy ma szansę. Ale pomarzyć piękna rzecz.
    • basiastel Re: Same nieudacznice. :( 10.12.13, 14:11
      A mnie tam się zapala czerwona lampka, jak czytam o 40-letnim kawalerze. Nie wiem co, ale na pewno jest z Tobą coś nie tak.
    • neandertalka Re: Same nieudacznice. :( 10.12.13, 15:43
      Pomijam kwestię poglądów michaela, zaiste z jakiejś endeckiej kruchty rodem (ta żydowska finansjera, co chce zniszczyć polską rodzinę!!! :-D :-D :-D) One nie muszą mu przeszkadzać w znalezieniu partnerki, tylko niech szuka gdzie należy - może na portalu fronda.pl?

Bardziej chodzi mi o zdanie: "Skoro się rozwiodły, to znaczy, że NIE nadają się one na żonę (ani nawet na dziewczynę). A jeśli (bo oczywiście KAŻDA będzie utrzymywała, że to "wina tego mężczyzny") to mąż rzeczywiście był draniem i tyranem, to JAK one sobie dobierały tych swoich "wspaniałych rycerzy"???"

Michael, sorry, nie będę uprzejma: jesteś głupi. Albo może będę uprzejma: to, co mówisz, jest głupie, a wręcz idiotyczne. I świadczy o totalnej nieznajomości życia. W wieku 40 lat? Skąd ty się w ogóle urwałeś? Naprawdę jesteś realny?

Ludzie rozwodzą się nagminnie. Przyczyną rozwodu z reguły nie jest to, że jedna czy druga strona nie nadaje się do wspólnego życia/jest draniem/jest nieudacznikiem, tylko niedojrzałość, nieumiejętność dogadywania się, zawyżone oczekiwania, nieumiejętność wybaczania. Fakt, że zauroczenie, które doprowadziło do związku, nie zdołało przerodzić się w trwalsze uczucie. Nie wytrzymało obciążeń codzienności. Bywa, że zdrada. Itd. Tego, jak potoczy się los danego związku, nigdy nie wie się na początku, w momencie jego zakładania. Zwłaszcza że często nie jest to żadne przemyślane dobieranie sobie "wspaniałego rycerza", tylko - przypadek.

Ludzie nagminnie też zawierają powtórne związki. Mając za sobą pewne doświadczenie, z reguły lepiej potrafią "zarządzać" nowym związkiem. Są bardziej wyrozumiali, otwarci na partnera/partnerkę, wiedzą, że życie to nie bajka i nie można stale funkcjonować na wysokim c. Słowem: partner/partnerka z odzysku to nierzadko lepszy partner niż taki bez doświadczeń.

Nie oznacza to, że ja lansuję rozwody (bo kto wie, czy tak tego nie odbierzesz :-/). Ja tylko opisuję rzeczywistość. A ty - śnisz.
      • speedboat8 Re: Same nieudacznice. :( 10.12.13, 15:51
        Dobrze prawisz kobieto !:) .Popieram twe stanowisko!;)
        • neandertalka Re: Same nieudacznice. :( 13.12.13, 12:46
          Dzięki, kobieto :-)
    • sjs2011 Re: Same nieudacznice. :( 13.12.13, 11:22
      "Każdy spotyka takich ludzi na jakich zasłużył"
    • x2468 Re: wróżby Tarot, analiza związków, zawodowego,fi 13.12.13, 17:45
      Latasz na miotle?
    • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 14.12.13, 03:56
      Adonisie jeden, choćbyś jaguarem jeździł, na okładkę VOGUE co tydzień wskakiwał czy prężył dumnie muskuły u mnie masz przechlapane. Za przygnębiające przekonania.

Nie ma nic gorszego, uważam, niż towarzystwo malkontenta uwielbiającego steretypy.

Może to po części wina kultury i obyczajowości kraju, fakt, bo znam wiele matek-Polek, które swoim synom kawalerom wmawiają co rusz "żen się, synu, żeń, bo potem będą te z odrzutu".
      Bleeee. Porażka umysłowa bo gdzie tu człowiek pożyje... jak człowiek?
      • basiastel Re: Re 15.12.13, 18:20
        Podobnie mu kiedys napisałam na innym forum. Odpowiedział takimi wulgaryzmami, że szok. No ale upiera się, że jest ostatnim szlachetnym i romantycznym na tym "łez padole" ( to jego określenie ). Facet do utylizacji.
    • doora40i4 Re: Same nieudacznice. :( 14.12.13, 13:57
      Masz problem. Znajdź sobie młodą 22 - 30 lat najlepiej Rosjankę. Ładna, robocza i na pewno wierna! Tak, tak w przeciwieństwie do Polek to bardzo zacna cecha! Nie są takie upierdliwe, potrafią zadbać o faceta, dom czy dziecko. Są piękne i zadbane, nie siedzą tylko w garach. ich naprawdę korzystną cechą jest to że są oczytane i bardziej angażują się w rodzinę.
      • speedboat8 Re: Same nieudacznice. :( 14.12.13, 14:15
        i dodam.Pospiesz sie! bo i Rosjanki zaczynaja ewoluowac :)
      • nstemi Re: Same nieudacznice. :( 14.12.13, 23:01
        Jaasne, Rosjanki tylko marzą o leszczu z Polski, któremu będą rodzić dzieci usługiwać z uśmiechem na ustach i bez cienia sprzeciwu. Normalnie marzenie każdej Rosjanki/Ukrainki/Białorusinki itp.
        Rozumiem sarkazm, ale gimbaza jeszcze Ci uwierzy.
      • basiastel Re: Same nieudacznice. :( 15.12.13, 13:53
        Facet szaleje po internecie od dłuższego czasu. Rosjanki go też rozczarowały. Jak wysyła ofertę matrymonialną, jaką umieścił na tym forum pod hasłem "szukam żony sadystki", gdzie nie pisze nic o sobie, tylko precyzyje swoje oczekiwania seksualne i to w sposób tak szczegółowy, że trudno się oprzeć wrażeniu, ze w trakcie się masturbował, to żadna kobieta się tym nie zainteresuje. Ktoś mu o tym napisał, to stwierdzil, że nie będzie tracił swojego cennego czasu na poznawanie kobiet, oczekuje czego oczekuje i lepiej żeby wiedziała od początku. Facet nigdy nie miał kobiety i fantazje seksualne nie dają mu żyć. Nie przyjmuje do wiadomości, że jest nieżyciowy, zdziwaczały i odpychający, bo ma zły stosunek do kobiet, ale nie dociera.
    • agatka_z_krakowa Re: Same nieudacznice. :( 14.12.13, 14:55
      A ja uważam, że bardziej niebezpieczna może być kobieta , która ma 40 lat i wciąż jest samotna. Rozwód jest porażką bez względu na to kto zawinił, często obie strony, więc błędem jest skreślanie kobiety po rozwodzie. To samo mogę napisać o facecie, który dobił do 40-stki i nie stworzył związku - nawet takiego - który się rozpadł... Mam nadzieję, że znajdziesz szczęście, pozdrawiam
    • nstemi Re: Same nieudacznice. :( 14.12.13, 23:09
      40 letnia ciamajda szuka na portalu randkowym i narzeka, że nawet rówieśniczki go nie chcą.
      Wyborne!
      No jak one mogły nie czekać na księcia z bajki (czytaj autora wątku) do 40tki tylko się z innymi facetami wiązać, no jak? O losie!
    • marne Re: Same nieudacznice. :( 15.12.13, 13:15
      same suki w Egipcie Tunezji i Grecji szly z arabami na dwa baty,niewyżyte w Polsce,bo polscy faceci to safanduły,i w łózko zero
      • x2468 Re: Same nieudacznice. :( 15.12.13, 21:23
        Jak doniosly media tylko co 5(tak,tak to nie pomylka) badanie DNA dzieci potwierdzilo ojcowstwo platnika. Gdzie? Oczywista oczywistosc w katolickiej Polsce.
    • ffor Re: Same nieudacznice. :( 15.12.13, 19:41
      Masz rację. Ja tak wyszłam za mąż. 34-latka
    • hebanpl Re: Same nieudacznice. :( 19.12.13, 12:25
      No nie padłem, po treści pierwszego posta wnioskuje ze jesteś z gimnazjum teksty w jakie sposób je piszesz. Jeśli ktoś w wieku po 40 szuka osoby bez przejść jest kretynem. Podejrzewam że jesteś (o ile masz 40kę) typowym nieudacznikiem i szukasz kobiety z mieszkaniem do, której możesz się wprowadzić bo mamusia przestała prać Ci skarpetki. Kobiety po 40 bez ślubu, dzieci to księżniczki żyjące w świecie wyobraźni. Niestety mam znajomych w tym wieku i wiem co piszę.
    • michael_praed Re: Same nieudacznice. :( 28.12.13, 13:07
      Up.
    • speedboat8 Re: Same nieudacznice. :( 03.01.14, 16:38
      Z punktu widzenia ewolucji, forum powinno cieszyc sie powodzeniem bo faceci maja zakodowane ze duze piersi i biodra to zdrowa kobieta do rodzenia dzieci :) a wiec sama przyjemnosc:)
    • boombasterro Re: Same nieudacznice. :( 19.01.14, 23:40
      Albo to trolling, albo nie dziwię się, czemu autor tematu jest sam..
    • ewa.goldyn Re: Same nieudacznice. :( 21.01.14, 13:56
      skoro masz 40 lat i jesteś kawalerem,to z TOBA jest widocznie cos nie tak...myślisz,ze poznasz 40-letnia dziewice ???? powodzenia,bo będzie potrzebne....
    • tessa1234 Re: Same nieudacznice. :( 26.01.14, 15:20
      Ale z Ciebie burak facetki co to za okreslenie . To ze kobieta jest rozwodka nie znaczy ze jest zla . To prawda ze moze w jakims stopniu jestesmy nieudolne w dobieraniu partnerow ale nie wynika to z naszych zlych gustow tylko z tego ze jestescie panowie dobrymi aktorami . Nie mowie tu o wygladzie. Jestem wdowa i od roku jestem z panem ktory jak go poznalam to byl wspanialy wyrozumialy i kochajacy dzieci po 3 miesiacach czar prysl mam wrazenie ze teraz jestem z inna osoba . Okazal sie ow rycerz tyranem fizycznym i psychicznym a dlaczego jestem z nim ze strachu i co mi powiesz xe my jestesmydziwne
      • falowod Re: Same nieudacznice. :( 26.01.14, 21:12
        A nie ma sposobu aby sie go pozbyc ? K..wa to nie plec tylko charakter:)
      • speedboat8 Re: Same nieudacznice. :( 03.02.14, 09:37
        Przeciez oboje wiemy ze kobiety kochaja brutali :) i w kazedej milosci kobiety jest ziarno strachu lub fascynacji sila fizyczna partnera .Gdybys naprawde chciala zerwac z gosciem juz bys to zrobila.Co za problem po prostu mu powiedziec- sluchaj nie podoba mi sie to co robisz ,pakuj manatki i wio z mego zycia !Obecnie nie ma problemu rozwiesc sie chyba ze ten post jest forma " kobiecego zrzedzenia " na facetow ze nie odpowiadaja naszym oczekiwaniom o ksieciu z bajki.
        Znam wiele kobiet nawet mlodszych od ciebie a wiec bardziej kierujacych sie biologia w swych wyborach ktore po pojawieniu sie przemocy w domu zwyczajnie wystawily facetowi walizki za drzwi
    • olagrayn Re: Same nieudacznice. :( 03.02.14, 04:06
      Odpowiedź:
      Trolling należy zaznaczać w temacie i nie zawracać głowy normalnym ludziom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka