Dodaj do ulubionych

Wybory 2011 w Mysiadle

07.10.11, 16:53
Witam.

9 października wybieramy naszych reprezentantów do Sejmu i Senatu. .W Mysiadle będą czynne 2 lokale wyborcze. Jeden w Szkole Podstawowej przy ul. Osiedlowej dla mieszkańców wschodniego Mysiadła/za Puławską/oraz ulic Osiedlowej, Okrąg i Różanej. Drugi w GOK w Myszce ul. Topolowa 2 dla mieszkańców pozostałych ulic. Lokale czynne od godz.7-21.

Zachęcam do udziału w wyborach. Masz głos masz wybór.

Wszelkie informacje o wyborach dostępne na stronie BIP Lesznowola: www.lesznowola.eobip.pl

Pozdrawiam.Katarzyna Przemyska
Obserwuj wątek
    • ordyl Nie głosuj na jedynki 07.10.11, 17:34
      Jeśli chcesz więcej demokracji, mniej partyjniactwa to nie głosuj na jedynki (czyli ludzi postawionych przez swoje partie na pierwszym miejscu). Jedyny wyjątek jaki powinniśmy zrobić, my wyborcy okręgu pieseczyńskiego, to dla Janusza Piechocińskiego.

Pozostałe nazwiska (chyba wszystkie) to "żołnierze" swojej partii posłuszni do bólu, wykonawcy woli wodza. "Przekazy dnia" to jedyne najczęściej co mają do powiedzenia.

Zdrówka
      • niwiczanka Re: Nie głosuj na jedynki 07.10.11, 20:28
        Czym tak bardzo zasłużył się dla okręgu Piaseczyńskiego ???

• drjeremi Re: Nie głosuj na jedynki 07.10.11, 21:03
        Kompletnie niczym. Świadczy o tym fakt, że nic nie zrobił z S7. Jest chyba v-ce przewodniczącym Komisji do Infrastruktury? Ja przynajmniej nie zauważyłem żadnych zmian w lokalnych rozwiązaniach komunikacyjnych. Dlatego głosujcie na 1 z listy Palikota – Artura Dębskiego, to swój chłop z Piaseczna. To jest właśnie to, co powinniśmy zrobić my wyborcy okręgu piaseczyńskiego.
        • w-boc Re: Nie głosuj na jedynki 10.10.11, 07:35
          Ja nie jestem rolnikiem na PSL nie głosuje, więc nie głosuje na Piechocińskiego. Palikot górą!

Zdrówka.
          • ordyl Re: Nie głosuj na jedynki 10.10.11, 12:54
            Jak widać Polska bogaty kraj stać nas na Palikota i na PO. Nie gratuluję.

Zdrówka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka