mieszkaniec19 12.10.09, 23:19 Czy możecie coś napisać o tej klinice i lekarzu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abulcia Re: Dr Andrych Denta Medical 13.10.09, 14:26 ja mogę bo tam chodzę Pani dr bardzo miła i moim zdaniem kompetentna. Mam aparat od czerwca - jak na razie jestem zadowlona. Nie umiem nic napisać o efektach bo na razie słabo je widać aczkolwiek ja wadę mam małą Klinika super tak w ogóle. Odpowiedz Link
marlee2201 Re: Dr Andrych Denta Medical 19.01.10, 13:07 Też chodzę do taj kliniki i do tej ortho i jestem trochę rozczarowana, bo wydaje mi się,że strasznie naciąga i wymyśla. Poza tym strasznie tam drogo, wymiana zamku kosmetycznego to koszt 250 zł, gdzie u swojej wcześniejszej ortho miałam za 100 zł. Odpowiedz Link
0kubus Re: Dr Andrych Denta Medical 02.03.10, 18:43 z tego co wiem dr andrych nie zawsze ma czas zęby przyjmować pacjentów (to jest prezes) więc spotkania itp, mnie przekierowali do dr Nęckiej i jestem zadowolony. ogólnie klinika na mnie zrobiła mega pozytywne wrażenie Odpowiedz Link