Dodaj do ulubionych

Otarcia od aparatu :(

13.08.05, 18:17
Witam wszystkich!!Mam dopiero drugi dzien aparat i strasznie mnie
otarl.Niestety do pracy nie wzielam wosku i teraz zaluje.Czy znacie jakies
inne sposoby poza woskiem??Bo w domu nie mam problemu,ale w pracy czulabym
sie dziwnie taka "polepiona" hahaha. Pozdrawiam cieplutko wszystkich ktorych
zanudzam moimi błachymi problemami smile
Obserwuj wątek
    • rab.ren Re: Otarcia od aparatu :( 14.08.05, 09:56
      Mnie się często usta wewnątrz kaleczyły, jak się za bardzo przykleiły do
      zamków, a ja je szybko otwierałam - np. rano, po spaniu, albo jak długo nic nie
      mówiłam. Teraz najpierw wypełniam usta powietrzem i dopiero jak czuję, że się
      wszystko odkleiło, zaczynam mówić :o)
    • alcasar Re: Otarcia od aparatu :( 14.08.05, 10:41
      elo!ja mialem na poczatku straszne problemy z otarciami i wbijaniem sie zamków
      w skóre od środka buzi-no nic przyjemnego. Nie rozumiem dlaczego obawiasz
      stosować się wosk do pracy, przecież on jest przeźroczysty, więc nie rzuca się
      w oczy a poza tym pomaga w "tych trudnych dniach"big_grin. Teraz mam odcisniete ślady
      od zamków i drutów, ale nie używam juz wosku-po prostu przyzwyczaiłem się do
      tego. Aha! no i kiedy miałem takie problemy jak Ty, płukałem buzie 3 x w ciągu
      dnia szałwia-to mi tez bardzo dużo pomogłosmile
      • iwonka.buziaczek Re: Otarcia od aparatu :( 15.08.05, 10:32
        Dziekuje Wam za odpowiedz.Napewno skorzystam z Waszych rad.Od wczoraj nie
        rozstaje sie z woskiem i jest znacznie lepiej.Pozdrawiam cieplutko smile
        • lanik Re: Otarcia od aparatu :( 15.08.05, 16:03
          za kilka dni wosk już nie będzie potrzebny. Przyzwyczaisz sie, a ból zniknie
          • iwonka.buziaczek Re: Otarcia od aparatu :( 15.08.05, 17:24
            Lanik mam nadzieje,bo dzisiaj bylam bez wosku na przednich zabkach pare godzin
            i teraz cierpie okropnie.Ale juz pomalu sie przyzwyczajam.Dzieki za wsparcie.
            Pozdrawiam smile
            • indian-summer Re: Otarcia od aparatu :( 15.08.05, 18:09
              nie martw sie iwonka, lanik ma racje. jeszcze kilka dni i zapomnisz, ze masz
              aparat. ale na poczatku lepiej sie "obkleic" smile pzdr serdecznie smile
              • iwonka.buziaczek Re: Otarcia od aparatu :( 15.08.05, 18:14
                Dziekuje Ci bardzo Indian-summer za pocieszeniesmiletrzymam Was wszystkich za
                slowosmilePozdrawiam cieplutko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka