malinka76 21.04.06, 23:52 Pilnie poszukuje dobrego ortodonty w Katowicach, licze na waszą pomoc... WIELKIE DZIEKI ZA ODPOWIEDZI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziula1982 Re: APARAT STAŁY 23.04.06, 11:55 CZeść Malinka! Ja byłam na pierwszej wizycie u pani doktor Małgorzty Świstek w Sosnowcu "ORTODENT" ul.Koszalińska 21. tel. o-32 298-51-49 Pani doktor jest bardzo sympatyczna, wyjaśniła mi co i jak z moimi krzywymi ząbkami... Chciałam wyprostować tylko górne, ale po oględzinach okazało się, że niestety będę musiała nosić aparat też na dole. Ceny nie są chyba bardzo wygórowane. za górny aparat będę musiała zapłacić 1.400 zł, za dolny 1.300, są to oczywiście metalowe aparaty. Za porcelanę musiałabym zapłacić 2.200 tylko za górę więc chyba zostanę przy metalowym... Cena wizyt po założeniu aparatu to koszt 50 zł więc tez nie najgorzej. Jest jeszcze wymiana drutów w trakcie trwania leczenia, u mnie prawdopodobnie 3 razy. Koszt wymiany drutów 130 zł. A co najważniejsze za aparat można zapłacić w trzech bądź nawet czterech ratach!!! Więc ogólnie jest ok. Adres lekarki dostałam od znajomej. Już jest po zdjęciu aparatu i jest bardzo zadowolona. Tak więc polecam !!!! Powodzenia. Odpowiedz Link
madziula1982 Re: APARAT STAŁY 24.04.06, 15:08 Hej! Tak jak napisałam wcześniej wymiana drutów będzie kosztowała 130 -140 zł. więc chyba nie jest tak źle. Na razie piszę Wam tylko wstępnie bo sama jeszcze nie mam aparatu, właśnie pani doktor medytuje nad moimi odciskami i zdjęciami ząbków Co będzie dalej zobaczymy... Ale jesli nie zdecyduję sie teraz to potem tym bardziej tego nie zrobię... Pozdrawiam. Odpowiedz Link