annapsych 03.03.08, 23:19 Mam pytanie, czy ktoś moze leczył się u dr Tarnawskiego z Zabrza??? Wybieram sie do niego i baaaardzo proszę o jakieś opinie!!!!! Z góry ślicznie dziekuję!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josephine111 Re: Zabrze - Tarnawski Michał 27.03.08, 23:06 Witam. Jest moim ortodontą od pół roku. Założyłam właśnie górny łuk. Ogólnie jestem zadowolona z leczenia. Gabinet ma bardzo dobrą opinię wystarczy poszukać. Polecam!!! Odpowiedz Link
karola_17 Re: Zabrze - Tarnawski Michał 28.03.08, 20:17 Do josephine111: I jak wrażenia po założeniu aparatu? Bolało? Od kiedy nosisz? Dolny łuk też będziesz miała? Pozdrawiam, przyszła aparatka;* Odpowiedz Link
osmielona Re: Zabrze - Tarnawski Michał 21.05.08, 19:23 U niego jest baaardzo drogo ale pomijajac ten fakt to on ma bardzo dobra opinie.Lepszy on niz np. Kuc-Michalska ktorej nie polecam... Odpowiedz Link
agusiaki Re: Zabrze - Tarnawski Michał 21.05.08, 23:08 Szczerze mówiąc to byłam na konsultacjach u ortodontów z droższym cennikiem. Po opiniach można jednak sądzić, że w tym przypadku przynajmniej cena odpowiada jakości, bo różnie to bywa u innych lekarzy. Odpowiedz Link
przyszla_aparatka Re: Zabrze - Tarnawski Michał 26.05.08, 18:02 Chciałam zakładać aparat u P. Kuc-Michalskiej. Jestem już po zdjęciach, wyciskach i ustaleniu planu leczenia, na następnej wizycie mam mieć separacje. Napisz proszę dlaczego nie polecasz tego gabinetu, może zdążę przeczytać Twoją opinie zanim mnie zadrutują. Mi jedynie do tej pory przeszkadzało siedzenie w wiecznie zaludnionej poczekalni i wizyta ok. godziny później niż powinna być. Odpowiedz Link