ellie_108 Re: Witam i mam pytanie. 21.03.06, 14:45 Za szybko enter... Witam i chcę podzielić się z Wami moim problemem. Normalnie do toalety chodzę bardzo rzadko. Robi się źle gdy jestem w towarzystwie i coś strasznie mnie rozbawi. Wtedy popuszczam mocz. To okropne nie moge nad tym zapanować i już kilka razy nasiusiałam sobie w majtki. To strasznie wstydliwe... Może któraś z Was się z tym spotkała. Pozdrawiam i życzę wyzdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
nakretkowa __________....__________Moim Zdaniem....... 09.02.07, 11:49 Witaj !! Owszem to o czym piszesz bywa kłopotliwe. Przyznam się szczerze, że kilka razy i mnie się to przytrafiło. Ale tylko wtedy, kiedy odczuwałam, że chce mi się siku, że czuję parcie na pęcherz, a np. nie miałam możliwości skorzystania z toalety, więc trzymałam mocz. A w towarzystwie jak ktoś mnie rozbawił do łez to także zdarzało mi się popuścić w majtki. Wiem, że to krępujące i od razu człowiek czuje się zestresowany i nieswojo. Myślę, że jeżeli często Ci się zdarza, to może zacznij regularnie nosić wkładki ? Zawsze to jakieś zabezpieczenie. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Witam i mam pytanie. 21.03.07, 23:08 Wiesz co..a sprawdz czy mam nie miala problemow z wypadajaca pochwa/macica.. Ty nie masz? Popuszczasz czasem? Gdy psikniesz albo kaszlesz tez? Dowiedz sie czym predzej to nieprzyjemne, a mozna zapobic zawczasu.. Moni Odpowiedz Link Zgłoś