super222 16.02.10, 10:41 www.youtube.com/watch?v=fAyCgWhYuCg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoagata Re: taki nastrój... 16.02.10, 11:00 Pod Papugami to jutro w suchą środę będę siedzieć jak papuga a dziś trzeba nastrój ostatkowy stworzyć.Naj gorszym mi jest to co pisze wyżej,że NIKT.Niemniej w dalszym ciągu jestem ciekawa,ponieważ jak pan Jarosław też mam *haki* Odpowiedz Link
marii51 Re: taki nastrój... 16.02.10, 11:05 ehhh, zakładać wątki-angażować się w tworzeniu forum- klikać na różne tematy- to najbardziej zapewne ucieszy sagittariusa954 -tak też miłość możecie objawiać wirtualną forum to nie czat-najlepiej prv urządzać pocztą-życzę powodzonka i efektównie jestem tu nowa moich wpisów tu sporo + tofika a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
super222 Re: taki nastrój... 16.02.10, 11:23 >forum to nie czat-najlepiej prv urządzać pocztą< pisze marii51. --- Tofiko, ty już się *wypisałaś* i na czacie i na forumach. Daj też i nam możliwość. Ja nie romansuję, przetwarzam jedynie nastrój, który w *piersi mi gra*. Odpowiedz Link
marii51 Re: taki nastrój... 16.02.10, 11:54 Dobre- a widzisz Super- słuchaj -od anoagatki Pisać klikać,inwencji w każdej moc-nie czekać na gotowce. "wypisałam "się ohoho pokłady zasobne we mnie drzemią-a że nie zawsze ochotkę mam je wyjawniać -to też, aż mnie intryguję jak przetrwać Odpowiedz Link
marii51 Re: NIKT- pojawilo się wczoraj.. 16.02.10, 12:01 po cichutku admini odpoczywają najnormalniej - mają prawo po wielu latach mieć czas na urlop- to czego im życzymy na samowolnym urlopie???okazja do życzeń (ale - zerkają - admini- nie odzywają ,ale czuwają ..} Ciekawe-anoagata,czy znasz miejscowość Fornetka? a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
eurytka Re: taki nastrój... 16.02.10, 12:01 Dopiero co z marketu wróciłam, śledzi różnych nakupiłam, aż sie pani przy kasie zdziwiła, i w occie i w śmietanie, nawet były tanie. Brat do mnie dziś z rodzina przyjedzie, nie mogę mu pokazać, że żyje w biedzie Odpowiedz Link
marii51 Re: taki nastrój... 16.02.10, 12:08 eurytko To sałatkę łatwą do wykonania hop hop i na stół. O rany-ale mi smaku narobiłaś-podpytam ślubne czy pójdzie po tej "kaszy"śnieżnosolnej kupić hihi-jak powien -na ostatki - to pośmiga Odpowiedz Link
marii51 Re: taki nastrój..SUPER 16.02.10, 12:20 dla Ciebie... www.youtube.com/watch?v=GiEG873hLA4 Odpowiedz Link
marii51 Re: taki nastrój.."Urlopującym" :) 16.02.10, 12:39 www.youtube.com/watch?v=NzJ2NKp23WU Odpowiedz Link
super222 Re: też się *dołanczam*...hej! 16.02.10, 12:57 www.youtube.com/watch?v=RRfiddT5-aM Odpowiedz Link
super222 R: dla anoagaty - już ostatnia, idę pić 16.02.10, 13:09 www.youtube.com/watch?v=EcipyROBOeI Odpowiedz Link
anoagata Re: R: 16.02.10, 14:43 Myślę,że może choć kilka tygodni jesteś starsza ode mnie a i za pewne bardziej rozumna to skoro mówisz mi,że nie warto,to cię słucham i też idę pić.Miłego popołudnia.Mario o tej Fugonetce coś słyszałam,to chyba na suwalszczyżnie u mnie w pobliżu niema takiej miejscowości.Pa. Odpowiedz Link
eurytka Re: R: 16.02.10, 19:17 Kobiety, wy coś stare jesteście, skoro takie czarne smęty staroświeckie z you tube tu puszczacie. Ja tam idę z duchem czasu. No nie obyło sie bez kilku drinków, wszak bracio przyjechał. Śledziki to podobno jutro, no ale mam gotowe, choć część popróbowałam i fajne w smaku. Matalliki wy słuchały kiedy? www.youtube.com/watch?v=UKNaUe7Ijfg lub inszych młodszych ludów? Odpowiedz Link
super222 Re: R: ta mała piła dziś... 16.02.10, 20:38 My jedynie klasykę. Żadną tam metalikę. Odpowiedz Link
eurytka Re: R: ta starsza niekumata coś 17.02.10, 03:26 Metallica jest jak najbardziej klasyką! Klasyką rocka - muzyką, która porusza tłumy. Warto o tym wiedzieć i przy dzisiejszej okazji sypnąć się popiołem. www.tekstowo.pl/index.php/tlumaczenie/Metallica/Nothing_else_matters Odpowiedz Link
super222 Re: R: ta starsza kumata, oj...kumata 17.02.10, 08:51 Miła eurytko, toż ty jeszcze później wróciłaś... Wczoraj był ostatni dzień karnawału tośmy sobie zrobiły festiwal takich starych melodii. Ja przyznaję tobie rację *wszelkie zespoły metalowe* są klasyczne, ze szczególnym uwzględnieniem tego, który nam wkleiłaś. Mocna rzecz. Od kilku tygodni na tym forum starałam się zainteresować młode pokolenie utworami Wielkiego Mistrza, który jest w wątku pt.<Rok Chopinowski>, niestety bez rezultatu. Pewnie ten wątek nie nie jest widoczny dla wszystkich forumowiczów.Widzisz, ja jestem fanką wszelkiego rodzaju muzyki (nawet tej dla koneserów). Zawsze w tej dziedzinie znajdzie się taki *kawałek*, co to przemówi do serca. W wolnej chwili wysłucham również "Metallicy", ale nie dzisiaj. Dzisiejszy dzień jest dniem postu i umartwiania i bardziej mi pasują mazurki Chopina. Odpowiedz Link
super222 Re: R: ta starsza kumata, oj...kumata 17.02.10, 08:55 www.youtube.com/watch?v=6Z0JVH6e8O0 Odpowiedz Link
eurytka Re: R: ta starsza kumata, oj...kumata 17.02.10, 10:14 "Nothing else matters" nie jest wesołym utworem, można go posłuchać i dziś w środę popielcową. Twój wątek o Chopin czytałam, nie jestem biegła w tym temacie, więc nie piszę. Na dziś, skoro "z prochu powstałeś i w proch się obrócisz", to dobre będzie to: www.youtube.com/watch?v=vWcmgUzDg7Y Odpowiedz Link
an.ta Re: R: ta starsza kumata, oj...kumata 19.02.10, 23:00 A dzisiaj ... jakoś tak, taki nastrój... no szkoda, ze już mnie nie dotyczą stany ducha o których śpiewa Anna Wyszkoni. www.youtube.com/watch?v=pry6OyNxY3M&feature=fvw Odpowiedz Link
eurytka Re: zrelaksuj się 20.02.10, 04:29 Ukochany Święty Walenty, Do Ciebie dziś wznoszę lamenty: By padaczką, epilepsją, czy paranoją, depresją, nikt na starość nie był dotknięty. Wszystko da się chemią wytłumaczyć, ale czy pomóc, nie wiem. www.eioba.pl/a77337/wszystko_czego_nie_wiesz_o_procesie_zakochania zrelaksuj się: www.youtube.com/watch?v=p9cpvDzsL1w Odpowiedz Link
filip505 Re: zrelaksuj się 21.02.10, 02:26 ...super jestes wielka!!!! ..wiesz jak dawno nie slyszalem "dziewczyny o perlowych wlosach", refren tej piosenki blaka sie w moim muzgu od zawsze,dzieki,dzieki,niestety moje struny glosowe to wybryk natury na miare spiewakow operowych tylko w odwrotna strone. Odpowiedz Link
super222 Re: zrelaksuj się 21.02.10, 08:14 Filipie505... ...miło mi, cieszę się, że przypomniałam tobie i innym ten fenomenalny rockowy zespół węgierski. Grupa powstała w roku 1962 w Budapeszcie. Nagrywali i koncertowali do połowy lat 90-tych. Jest to ich (Węgrów) kultowy zespół. W latach 80-tych mieszkałam w Budapeszcie prawie 3 lata. Nie sposób zapomnieć tego miasta z jego mostami, sklepami, kawiarenkami i restauracjami. Natomiast przypomnienie o *Dziewczynie o perłowych włosach* nastąpiło zupełnie przypadkowo...ale to już zupełnie inna historia. Pozdrawiam cię serdecznie. Odpowiedz Link