pepsispice 10.09.08, 07:05 Witam mam pytanie- w piatek 12.09 jest w hali polonia koncert Eweliny Flinty tylko nie wiem o ktorej godzinie. Czy ktos wiec cos na ten temat ?? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ech Re: koncert Eweliny Flinty IP: *.apus-net.pl 10.09.08, 07:41 18.00 Tak trudno wejść na stronę piosenkarki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepsispice Re: koncert Eweliny Flinty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 19:30 owszem trudno,pal gume gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: koncert Eweliny Flinty IP: *.apus-net.pl 10.09.08, 20:03 do następnego razu, kiedy kolejna pokraka o inteligencji rozwielitki wyżebrze od kogoś pomoc. Palić gumę też trzeba umieć - ale dla mnie byłoby zbyt trudne zrobić to, co tobie przychodzi w sposób naturalny -mówię o paleniu głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepsi Re: koncert Eweliny Flinty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 22:10 skoro ponoc taka oferma jestem to po co odpisywales?? a rozwielitka to moze twoj stary ale mnie obrazac nie bedziesz,grzecznie spytalem o ktorej jest koncert a ty ze nie umiem znalesc,wez sie czlowieku walnij w ta glupia i pusta glowe i pomysl zamin cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: koncert Eweliny Flinty IP: 193.138.241.* 10.09.08, 19:41 po ile bilety? Odpowiedz Link Zgłoś