wrzosowapolana 28.12.10, 19:54 Siedzi właśnie w TVN24 rozwalony, jak Magdalena przed grzechem. Bez fonii. Inaczej pewnie zaczęłabym wyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia007 Re: Ziobro utył 28.12.10, 20:02 Na pysku szczególnie utyty,zostawiłam go tam i poszłam . Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Ziobro utył 28.12.10, 20:55 Nie wiadomo, czy tylko na pysku. Brzucho przysłonił kolanami Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ziobro utył 28.12.10, 21:00 Wrzosowa nie dziw się , okłada się tłuszczem przed zdecydowanym kopem w tyłek przez prezesa pisu , zawsze to mniej będzie bolało . Ale dziwnie redaktorzy tvn 24 układnie rozmawiają z Pisiakami ...bym powiedział ,chyba kogoś chcą porzucić ... Odpowiedz Link
izis52 Re: Ziobro utył 28.12.10, 22:14 Czujnie zauwazyły - spaślak jest. Ten centuś jeden, zakała Centusiowa i wsiech jurystów, nawet tych najmniej wyedukowanych Kasę odkłada na gorsze czasy, a w paskudach siem żywi, to i przybywa ciałka. Kawałek wysłuchałam, styl mniej nerwowy prezentował i z takim większym dostojeństwem bełkotał. -- Życie jest w kolorze, który ma twoja wyobraźnia. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Ziobro utył 29.12.10, 06:59 polnaro napisała: > Musicie się tak katować? A mam wybór? Sam przypełz do mojego telewizora. Przecież go nie zapraszałam Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Ziobro utył 29.12.10, 09:07 > polnaro napisała: > > A mam wybór? Sam przypełz do mojego telewizora. Przecież go nie zapraszałam Zmień telewizor, może będzie pokazywać inne obrazki? Odpowiedz Link
polnaro Re: Ziobro utył 29.12.10, 09:19 Gosiu , nie do mnie ta 'mowa', do mojego nie przypełzł, chyba? Nie sprawdzałam. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ziobro utył 29.12.10, 11:18 W tym samym czasie na tvpinfo "szedł Miller " też niezła sztuka Odpowiedz Link
polnaro Re: utył ? 29.12.10, 12:14 I też utył? A do nas przyjechał, czy raczej przyleciał / ależ szumu/ sam prezydent, chce podziękować. Gdyby znał powód , mając klasę, dziękować nie wypadałoby Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: utył ? 29.12.10, 13:03 polnaro napisała: > I też utył? > > A do nas przyjechał, czy raczej przyleciał / ależ szumu/ sam prezydent, chce > podziękować. > Gdyby znał powód , mając klasę, dziękować nie wypadałoby A to Ty Wiślanka...Czy wiesz, że mieszkasz w mieście moich marzeń? Co roku tam jestem, jak Arab do Mekki muszę, bo inaczej nie byłoby wypoczynku. W tym roku tez byłam. W czasie, kurna, powodzi A co powinien wiedzieć prezydent, a nie wie? Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Ziobro utył 29.12.10, 12:59 polnaro napisała: > Gosiu , nie do mnie ta 'mowa', do mojego nie przypełzł, chyba? Nie sprawdza > łam. Widać podobne jesteśmy Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Ziobro utył 29.12.10, 12:58 goskaa.l napisała: > > polnaro napisała: > > > > A mam wybór? Sam przypełz do mojego telewizora. Przecież go nie zapraszał > am > Zmień telewizor, może będzie pokazywać inne obrazki? Jeszcze czego! Nie będzie mnie jakieś Ziobro terroryzowało Odpowiedz Link
polnaro Re: utył 29.12.10, 13:10 Taaa? Remont jak postępuje? Będziesz zaś? Się więc przykładaj jakoś konkretniej, bo kiepsko to widzę . Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: utył 29.12.10, 17:30 Chyba nie wiem, o co chodzi, ale pewnie nie muszę Odpowiedz Link
polnaro Re: utył 29.12.10, 18:07 Nie wiesz??? No tak, obiecać nic nie kosztuje. A może to Natla tylko zarządziła, a Ty od razu się migałaś? Pamięć mi szwankuje . ---- Odpowiedz Link
natla Re: utył 29.12.10, 21:49 Ja???? To już wolę być tym osiołkiem w stajence, niż kozłem ofiarnym Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: utył 29.12.10, 23:29 No dobra. Słowo się rzekło itd. Mogę zarządzać fachowcami. Wszyscy się mnie boją. Odpowiedz Link
izis52 Re: utył 30.12.10, 09:01 Tajemniczo to wszystko brzmi; stojąco, leżaco, a wisząco ? Odpowiedz Link
polnaro Re: utył 30.12.10, 09:32 Izis, chcesz 'na nietoperza'? Jednego już miałam /mam?/. Wrzosku???? Się boją? Tchórze jakoweś, ja jakoś nie, a Natli nie wierz, ona co drugi raz mówi prawdę Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: utył 30.12.10, 10:04 natla napisała: > Właśnie o to Cię podejrzewałam Znaczy znasz się na ludziach Boją się. Może nie od razu Na początku lekceważą: wiadomo, baba, na czym ona się może znać. Po bliższym poznaniu mam już pełny szacun Odpowiedz Link