21.01.11, 13:26
warto zerknąć co nas czeka:
www.youtube.com/watch?v=n1t0hByjMoE
www.youtube.com/watch?v=LQ99UhrenEA
www.youtube.com/watch?v=R-dwSq00oe0&feature=related
www.youtube.com/watch?v=yUKfTIhMYEo&feature=related
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: Babciom-o nie, forumowym babeczkom:D 21.01.11, 18:15
      Wszystkim paniom którym dzisiaj kłaniają się wnuczkowie, także takim, które tęsknią do nich szczerze, moc uścisków i i przyjaźni wam przesyłam, jako ten co cośkolwiek ma do powiedzenia , gdy o dzieciach rozpoczyna się rozmowy smile Ech babeczki, babeczki, babeczki tam i tu big_grinbig_grin Przyznaję że mężczyźni mają dar uszczknięcia cokolwiek z każdego święta dla kobiet big_grinbig_grin Bądźcie wspaniałe big_grinbig_grin
      • marii51 Re: Babciom-o nie, forumowym babeczkom:D 21.01.11, 19:03
        Mój najmłodszy wnusio Julian
        dziś w telefonie (w kwietniu kończy 2 latka)powtórzył 3 razy " babo kokam" a najmlodsza wnusia wpadla w trans gaworzeniasmile4 m-ce
        a tak niedawno tu na forum jako tofika przeżywałam narodziny kolejnych moich wnucząteksmile
        ŚWIAT JEST UROCZYsmilePIĘKNYsmile
        urocze smilefakt nic za darmo - ulubione piosenki kilka razy zaśpiewałamsmile on klaskal brawo babosmile
        pozdrawiam wszystkie Babusie -Zdrowia zdrowia !
        nie będę opowiadać co mi jeszcze moje wnuczęta {7} naopowiadali i naśpiewali smile
        ~~~~~~~~~~~~~~ż
        a?
        dlaczego nie
        ma Święta Rodziców?dlaczego?smile
        Dziękuję irsila i sagi- dziękuję
        • marii51 Re: Babciom-o nie, forumowym babeczkom:D 21.01.11, 19:44
          o rany
          sorrki-
          • izis52 Re: Babciom-o nie, forumowym babeczkom:D 21.01.11, 20:05
            Przeczytałam właśnie wpis Sagiego do Pamiętnika w sprawie roli babci w rodzinie. Przeczytajcie
            młode babcie i kandydatki - bo taki od serca. Mnie wzruszyło wspomnienie o dawnych babciach i mamie jaką babcią była....ech.
      • izis52 Re: Babciom-o nie, forumowym babeczkom:D 21.01.11, 19:03
        A nie jesteśmy wspaniałe ??? Jutro święto dziadka będzie, więc dwa dni świąt.
        Nasi chłopcy - jednym machem złożyli życzenia Babciostwu (nie brzmi mi jakoś - dziadostwu big_grin ) . Buziaczki, serduszkowe bomboniery, kwiatuszki i do domu, bo ksiądz po kolędzie u nich.

http://i53.tinypic.com/2w7qrf7.jpg Szczęściem jest - dostrzeganie tylko jasnej strony świata.
        • filip505 Re: Babciom-o nie, forumowym babeczkom:D 23.01.11, 04:09
          .....przepraszam ze troche sie spoznilem ale najlepszego
          wszystkim babom,przepraszam, babciom!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka