Dodaj do ulubionych

Odszedł Maciek Zembaty.

28.06.11, 11:40
www.tvn24.pl/-1,1708458,0,1,tak-to-jest-z-sercem--ze-ono-trach-i-przestaje-pracowac,wiadomosc.html
[*]

Wielka,wielka strata.Wspaniały satyryk o niesamowitym głosie.Miałam przyjemność poznać go osobiście.Miał praktyki studenckie w moim liceum.Już wtedy był znany a lekcje prowadził tak interesująco,że....trudno zapomnieć.
Obserwuj wątek
    • izis52 Re: Odszedł Maciek Zembaty. 28.06.11, 11:54
      [*] Niewątpliwie mistrz czarnego humoru. Lubiłam go za Cohena i osobowość.
      • misia007 Re: Odszedł Maciek Zembaty. 28.06.11, 12:17
        A ja jeszcze za Radamenesa!
        • izis52 Re: Odszedł Maciek Zembaty. 28.06.11, 12:49
          Pamiętam. Z dziećmi oglądałam smile
          • polnaro Re: Odszedł Maciek Zembaty. 28.06.11, 13:36
            Smutno.
            Ale co mam zrobić kiedy od rana tylko 'jego' Marsz Żałobny za mną łazi? I jakby tego było mało to jeszcze cała rodzina Poszepczyńskich /okropna baba/, pewnie dlatego, że słuchać lubię pr.3.
            • eurytka Re: Odszedł Maciek Zembaty. 28.06.11, 15:33

Jakoś mało znam tego artystę, w ogóle za mało w życiu oglądałam i słuchałam innych,
              więcej czytałam, czasu było mało czy jak?
              Dopiero teraz doczytuję.sad
              www.polskieradio.pl/9/310/Artykul/392328,Nie-zyje-Maciej-Zembaty-poeta-satyryk-muzyk
              • misia007 Re: Odszedł Maciek Zembaty. 28.06.11, 17:31
                www.youtube.com/watch?v=eM0GMGnFl0c
                • dwa-filary Re: Odszedł Maciek Zembaty. 28.06.11, 20:29
                  Za młodo, za szybko...wielka strata [*]
                  • pierogi_z_jagodami Re: Odszedł Maciek Zembaty. 29.06.11, 12:57
                    szukam bezskutecznie mojej ukochanej "Córki grabarza" w jego wykonaniu, zawsze mnie ogromnie wzruszala...

Chcecie poczytac drogie ścierwojadki"? - blog Macieja Zembatego -
                    • eurytka Re: Odszedł Maciek Zembaty. 29.06.11, 14:53
                      No cóż, odzywki miał niezłe, różnie i barwnie się do ludu zwracał...
                      Ale cóż, to artystasmile wolno musmile weszki łonowe Wysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka