20.01.12, 15:34
Po dwudziestu latach małżeństwa para leży w łóżku i nagle żona czuje, że mąż zaczyna ją pieścić, co już się bardzo dawno nie zdarzało. Prawie jak łaskotki jego palce zaczęły od jej szyi, biegły w dół delikatnie wzdłuż kręgosłupa do bioder. Potem pieścił jej ramiona i szyję, dotykał jej piersi, by zatrzymać się powyżej podbrzusza. Potem kontynuował, umieszczając swą dłoń po wewnętrznej stronie jej lewego ramienia, znów pieścił lewą stronę jej biustu I obsuwał dłoń wzdłuż jej pośladków, uda i nogę, aż po kostkę. Kontynuował po wewnętrznej stronie lewej nogi unosząc pieszczoty aż do najwyższego punktu uda. Och... W ten sam sposób delikatnymi ruchami dłoni pieścił jej prawą stronę i gdy żona czuła się już rozpalona do ostatnich granic... Nagle przestał. Przekręcił się na plecy i zaczął oglądać telewizję.
Żona ledwie łapiąc oddech powiedziała słodkim szeptem: "To było cudowne, dlaczego przestałeś?" "Znalazłem pilota" - odpowiedział
Obserwuj wątek
    • polnaro Re: Pilot 20.01.12, 19:40
      Dobre sobie..., po dwudziestu latach wink.
      Jak pożyją jeszcze 10+, żona ukryje dokładniej tego pilota, albo do niego się przeniesie big_grin.
      • natla Re: Pilot 20.01.12, 20:45
        Taaaa, po 20 latach dobrze ukryty dobry pilot jest najważniejszy. ;D
        • eurytka Re: Pilot 20.01.12, 22:01
          Bałaganiarz jakiśbig_grin
          U mojego piloty na pierwszym miejscu przy łóżku do głaskania,
          nawet dwabig_grin
          Nie daj Bóg jakbym je przestawiłasad
          • filip505 Re: Pilot 21.01.12, 04:37
            ....a u mnie w sypialni ani pilota ani tv,a glaskam
            co innego,
            • wrzosowapolana Re: Pilot 21.01.12, 07:02
              I tak ma być. Zawsze twierdziłam, że dobry mąż, to zdyscyplinowany mąż wink
              • filip505 Re: Pilot 21.01.12, 13:51
                ....nie potwierdzam,ale co do zony to by mialo sens,
                • wrzosowapolana Re: Pilot 21.01.12, 16:56
                  Kobiety są z natury dobrze zorganizowane - nie trzeba ich dyscyplinować.
                  • filip505 Re: Pilot 21.01.12, 20:36
                    ...jakby sie twoje odkrycie potwierdzilo nobla
                    masz w kieszeni
                    • natla Re: Pilot 22.01.12, 11:14
                      Gdyby nie nasza dyscyplina, tobyście Panowie chodzili głodni, zaniedbani, wściekli, że nie wspomnę o zasmarkanych dzieciakach i niezadowolonych szefach.
                      Nie raz sie zastanawiałam, jak kobieta może to wszystko opanować i jeszcze ładnie wyglądać,
                      nie pokazywać humorów. A co najlepsze, to jest odbierane jako normalność, a jak się baba czasem zbuntuje, to jest gadaaaaania smile
                      Dobrze, że sie czasy powoli zmieniają. Młode kobiety mądrzeją (dzięki swoim matkom) i wymagają od gorszej połowy trochę wysiłku. I też czasem pilota używają wink
                      • amityr Re: Pilot 22.01.12, 12:28
                        Oj Natla a nie odwrotnie jest z tą nauką. Zdaje się ,że to córki uczą matki....pokory też.
                        • natla Re: Pilot 22.01.12, 13:05
                          No coś Ty! Pokorę to można mieć wobec życia, a nie chłopa....nawet jak on jest życiem big_grin
                          A mądrości uczą już matki z dwóch ostatnich pokoleń...."patrz dziewczyno i nie popełniaj moich błędów". Młode są bystre smile

• amityr Re: Pilot 22.01.12, 13:27
                            I zawsze prawie te same błędy. "Dlaczego to właśnie ja."
                            • natla Re: Pilot 22.01.12, 14:27
                              Prawie robi baaaaaaardzo duuużą różnicę wink
                            • wrzosowapolana Re: Pilot 22.01.12, 14:37
                              A ile to kobiet tak dogłębnie poznałeś, że wszystko o nich wiesz?
                              • amityr Re: Pilot 22.01.12, 17:23
                                Wrzosie ,nigdy nic dokładnie tak, nikt nie wie. Przecież pisałem,prawie.Wczoraj widziałem w gościa ,który nosi gwóźdź w głowie i to w mózgu. Nie wie skąd go tam ma i jak długo?????????
                                • filip505 Re: Pilot 23.01.12, 01:10
                                  ....wiadomo facet potrafi,i sie nie skarzy przez byle
                                  gwozdz,w mozgu,
                                  kobieta nawet we wlosach by nie tolerowala
                                  • wrzosowapolana Re: Pilot 23.01.12, 05:59
                                    Ale na pewno by wiedziała skąd go ma tongue_out
                                    • amityr Re: Pilot 23.01.12, 19:12
                                      Znam jedna Panią ,która nie wie skąd jej się dziecko wzięło.No raczej z kim je ma.
                                      • polnaro Re: Pilot 23.01.12, 19:48
                                        Mądra kobita.
                                        Po co dziecko dołować?
                                        • wrzosowapolana Re: Pilot 23.01.12, 21:46
                                          smile
                                          • filip505 Re: Pilot 24.01.12, 19:59
                                            ....polnaro,to ci sie udalo,chyle czolo,
                                            • pierogi_z_jagodami Re: Pilot 24.01.12, 22:40
                                              To ja się dopisze ukośnie do tego długiego wątku, niejako w odpowiedzi na Amityra opowiastkę:

SZTUKA TAŃCA

Małżeństwo uprawia seks po czym Żona do Męża:
                                              - Kochanie ja w ogóle nie mam orgazmu. Nie mam z tego przyjemności. A może zatrudnimy Murzyna i będzie mi tańczył, co?
                                              Mąż się zgodził. No i jest ten Murzyn i tańczy, małżeństwo nadal się kocha i Żona znowu:
                                              - Skarbie znów nic, nie mam orgazmu.
                                              Mąż zrozpaczony nie wie co zrobić. Więc Żona na to:
                                              - Kochanie a może zamienisz się z Murzynem? Ty będziesz tańczył?
                                              Mąż myśli i myśli no się zgodził. Mąż tańczy, Murzyn kocha się z jego Żoną. Kobieta jeden orgazm, drugi, jęczy jak szalona. Na to wszystko mąż krzyczy:
                                              - Widzisz Murzyn, tak się tańczy!!
                                              • natla Re: Pilot 24.01.12, 22:58
                                                Zupełnie jakbyś tłumaczyła politykę PIS. wink
                                                A Polnarka zarobiła dziś punktów, a punktów. big_grin
                                                • pierogi_z_jagodami Re: Pilot 25.01.12, 08:27
                                                  Tak, Polnaro jest debest, "Czy leci z nami pilot?"
                                                  • wrzosowapolana Re: Pilot 25.01.12, 17:38
                                                    A ma być jakiś odlot?
                                                  • natla Re: Pilot 25.01.12, 17:49
                                                    Zachowuj sie Wrzosowisko! Narkotyki jeszcze nie są zalegalizowane. Jak Cię ciągnie, to na miotłę "silwuple" big_grin
                                                  • wrzosowapolana Re: Pilot 25.01.12, 21:50
                                                    Kobieto małej wiary-zalegalizują zanim wypalę wink
                                                  • polnaro Re: Pilot 26.01.12, 11:59
                                                    Patrzcie jak to z tą opinią publiczną - nieprzewidywalnabig_grin

• filip505 Re: Pilot 26.01.12, 21:17
                                                    ....przeciez "trawka" to bardziej salata
                                                    jak nark,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka